Gündem Yer: Hakkari! Pancar toplamaya gitti, çıngıraklı yılanla karşılaştı

Yer: Hakkari! Pancar toplamaya gitti, çıngıraklı yılanla karşılaştı

12.05.2024 - 17:48 | Son Güncellenme:

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde pancar toplamaya giden bir vatandaş, çıngıraklı yılanla karşılaştı.

Yer: Hakkari Pancar toplamaya gitti, çıngıraklı yılanla karşılaştı

Yüksekova ilçesinde pancar toplamak için İran sınırındaki dağlara çıkan Nejdet Onsalan, çıngıraklı yılanla karşılaştı. Yılanın büyüklüğü karşısında şaşıran Onsalan, o anları saniye saniye kayıt altına aldı.

Haberin Devamı

Yer: Hakkari Pancar toplamaya gitti, çıngıraklı yılanla karşılaştı

Yılanın ürkütücü hali karşısında şaşırdığını belirten Nejdet Onsalan, “Hafta sonunda vaktimi değerlendirmek için pancara gittim. Arkadaşla beraber İran sınırında yer alan bölgede pancar topladık. Yürüdüğüm sırada çıngıraklı yılan karşıma çıktı. İlk olarak çok şaşırdım ama o anları da kaçırmamak için cep telefonumla kaydettim. Bir süre sonra yılan ortadan kayboldu” dedi.

MERSİN

Mersin'de zemin katta bulunan bir eve giren yılan, ev sakinlerine korku dolu anlar yaşatırken, yılan itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Yer: Hakkari Pancar toplamaya gitti, çıngıraklı yılanla karşılaştı

Edinilen bilgiye göre, Erdemli ilçesi Kargıpanır Mahallesi'ndeki zemin katta bulunan bir evin penceresinde yılan olduğunu gören ev sakinleri, önce büyük bir korku yaşadı ardından itfaiye ekiplerine haber verdi.

Haberin Devamı

 İhbar üzerine adrese giden Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlık itfaiye ekipleri, yılanı bulunduğu yerden çıkarıp yakaladı. Bir torbaya konulan yılan, daha sonra doğal yaşam alanına bırakıldı.