Gündem Yeter 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeter 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

14.05.2016 - 09:15 | Son Güncellenme:

Yeter son bölümde izleyenleri ekrana kilitlemişti. Yeter'de ya Ebru, Yekta'yı kendiyle beraber ölüme götürecek ya da Yekta, Ebru'nun yaşadığını ispatlayarak özgürlüğüne kavuşacaktır. Merakla beklenen Yeter 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizi ile ilgili son gelişmeler...

Yeter 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Başrollerinde Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un rol aldığı dizi Yeter bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Ata Türkoğlu'nun üstlendiği Yeter ilgi ile takip ediliyor. Yeter 26 Mayıs Perşembe saat 20:00'de ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak...

Haberin Devamı

Heyecanla beklenen Yeter 21. yeni bölüm fragmanı resmi sitede yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır...

YETER 20. BÖLÜM ÖZETİ

Yekta ile Ebru arasında ölüm kalım mücadelesi devam etmektedir.

Duruşma saati yaklaşırken, Yekta ile Ebru arasında ölüm kalım mücadelesi devam etmektedir. Ya Ebru, Yekta'yı kendiyle beraber ölüme götürecek ya da Yekta, Ebru'nun yaşadığını ispatlayarak özgürlüğüne kavuşacaktır. Bu karşılaşmadan haberi olmayan Aylin ise, İdil'i zorla mahkemeye getirir. İdil'in ifadesi Yekta ile ilgili cinayet şüphesini ortadan kaldıracaktır. Bunun için Yekta'nın mahkemeye gelmesi beklenirken kimse ona ulaşamaz. Aylin'e boyun eğmiş gözükse de, İdil'in kafasında şok edici bir intikam planı vardır. Her şey bitti derken İdil'in ağzından çıkan son bir cümleyle hayatlar bir kere daha alt üst olur.

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

YETER 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yekta, ikna yeteneğini kullanarak Aylin'i bir komploya kurban gittiğine, Ebru'yu öldürmediğine inandırmaya çalışır. Mahkeme gününe kadar ya İdil'i şahitlik yapmaya ikna edecek ya da Ebru'nun yaşadığını kanıtlayacaktır. Bu Yekta için ölüm kalım meselesine döner. Cinayet suçuyla cezaevine girerse her şeyini kaybedecektir ve sonrasında Aylin'in hayatını kendi inandığı gibi yaşayacağını düşündükçe deliye döner. Ceza avukatları Sabri ve Yılmaz ise, ona üçüncü bir seçenek sunarlar. Bunu kabul ederse, özgürlüğüne kavuşacak ama değer verdiği her şeyi geride bırakacaktır. Yekta kendine özgü zekasını kullanarak üç ihtimali birden devreye sokar. Artık herkes onun için sadece oyununa hizmet eden bir piyondur.

OYUNCULAR

Pelin Karahan
Aylin

Masal gibi başlayan evliliği kısa zamanda kâbusa dönüşür. Çocuklarını korumak için söylediği yalan onu ve çevresindeki herkesi bir girdap gibi içine çekerken; Aylin bu esaretten kurtulabilecek midir?

Yurdaer Okur
Yekta

Kendini bildi bileli avcıydı. Ama bir gün ürkek bir tavşana av oldu. Hayatta en büyük silahı zekâsı olan bir beyin cerrahı; küçümsediği karısı ve karısının yakınları tarafından beş yıldır kandırıldığını öğrendiğinde büyük bir sessizliğe gömülür. Bu; fırtına öncesi sessizliktir.

Wilma Elles
İdil

Yekta Harmanlı'nın ilk karısı... Yıllar sonra, hapsedilen ruhunu kazanmaya, tekrar hayata tutunmaya çalışırken, onu mahkûm eden korkusunun da adım adım peşine düşer. Bu korku Yekta'dır.

Korel Cezayirli
Uras

Aylin'in yaşanmamış gençlik aşkı... Eski profesyonel futbolcu. Geçmiş hatalarını telafi etmek için Aylin'e yardım etmeye çalışırken Yekta'nın yaptıklarını herkesten önce fark etse de kanıtlaması çok zordur.

Tolga Evren
Yılmaz

Yekta'nın kardeşi. Sıra dışı bir adamdır. O da abisi gibi kazanan olabilecek kapasitedeyken; kaybeden olmayı tercih etmiştir. Yekta bugüne kadar onu hayatından uzak tutmuş olsa da, karısının büyük sırrını ortaya çıkarmak için kardeşinden başka güveneceği kimse yoktur.

Selen Domaç
Filiz

Aylin'in yengesi. Her şeye karşı büyük bir açlığı vardır. Paraya, aşka, tutkuya... Ne olursa olsun, başına ne gelirse gelsin hayatta kalma güdüsü çok kuvvetlidir. Kocası Zafer ve kızları Duru ile yaşarlar. Aylin'in büyük sırrın en tehlikeli ortağıdır...

Ayşin Yeşim Çapanoğlu
Handan

Aylin'in çocukluk arkadaşı ve sırdaşıdır. İyi niyetli ve fedakârdır. Önceliği her zaman sevdiklerine verir, kendi isteklerini ve hayatını erteler. Ancak alacağı büyük bir darbe, karakteri üzerinde derin bir kırılmaya ve kendisinden hiç de beklenmeyen şeyler yapmasına neden olacaktır.

Fatih Koyunoğlu
Zafer

"Filler tepişir, çimler ezilir"
Aylin'in abisi. Her şeye sahipmiş gibi görünen ama hiçbir şeye sahip olmayan, adeta yenilmeye mahkûm bir adamdır. Belki de bardağı taşıracak son damlayı beklemektedir.

Haberin Devamı

Tuğçe Kurşunoğlu
Ebru

Hayatını borçlu olduğu Yekta'ya, hayranlığı Ebru'da bir saplantıya dönüşür. Onun için her şeyi yapmaya hazırdır. Ölümün eşiğinden dönen insanların cüretkarlığına sahiptir.

Cansu Kurgun
Ada

Selçuk'un kızıdır. Fotoğrafçılıkla ilgilenir. Babasıyla beraber Almanya'dan yurda kesin dönüş yapar. İlginç bir genç kızdır. Babasına çok düşkündür. Yaşayacağı olaylardan aldığı darbe, onda kapanmayan yaralar açacaktır.

Mustafa Mert Koç
Mert

Yekta'nın asistanı. Onu idolü olarak görmekte ve hayranlık duymaktadır. Farklı bir genç kız olan, Ada ile tanıştığında kendini ona âşık olmaktan alıkoyamaz.

Doğan Can Sarıkaya
Kaan

Aylin ve Yekta'nın oğlu, 10 yaşında. Babasından nefret eder görünse de; sorunlarını onun sert ve acımasız yöntemleriyle çözmeye çoktan başlamıştır. Bunu fark eden Aylin dehşete kapılır.

Eliz Neşe Çağın
Duru

Baştan sona yalanlara örülü bir hayatın içinde sıcacık tebessümüyle bütün kapıları açabilen 5 yaşında bir kız çocuğu. Halası Aylin'in gözbebeği...