Gündem Yeter 31. yeni bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor!

Yeter 31. yeni bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor!

19.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yeter 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Yeter 31. yeni bölümde Aylin abisini dolandıran kadının ismini öğreniyor. Yekta çocukları bulmak için amansız takibini sürdürüyor. Yeter her Perşembe Atv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

Yeter 31. yeni bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Yeter dizisinin başrollerinde Yurdaer Okur, Pelin Karahan, Ekin Türkmen, Hazım Körmükçü yer alıyor. Perşembe akşamları ekrana gelen Yeter 31. yeni bölüm fragmanında Aylin abisini dolandıran kadının ismini öğreniyor. Yekta Aylin ve çocuklarını takip etmeye devam ediyor. Yeter heyecan dozu yüksek yeni bölüm ile Perşembe akşamı ekrana geliyor.

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aylin ve çocukları sağ salim karşısında gören Miray, ilk şoku atlattıktan sonra Yekta'ya ailesinin yaşadığını söylemek için yola çıkar. Onu durduramayan Aylin büyük bir paniğe kapılır. Çocuklarını alıp çiftlikten ayrılmaktan başka çaresi yoktur.

YETER 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aynı dakikalarda Yekta ile görüşmekte olan Atlas, oğlu Tayfun'dan aldığı uyarıyla harekete geçer. Artık ok yaydan çıkmıştır. Yalan söylemek ve suça bulaşmak konusunda direnç gösteren Miray, Yekta'ya her an gerçeği anlatmak üzeredir.

Yekta ise, Atlas'ın ona getirdiği çocukların sahte kimliğindeki bir detayı fark eder. Kimliklerdeki anne adı Leyla'dır. Miray'a e-mail gönderen okuyucunun adı da Leyla'dır.

Haberin Devamı

Bu kadının Aylin olduğundan şüphelenir. İlk defa kayda değer bir ipucu yakalamıştır. Ve bunun üzerine gidecektir.

Yazarlar