Gündem Yeter 33. yeni bölüm fragmanında gerginlik devam ediyor!

Yeter 33. yeni bölüm fragmanında gerginlik devam ediyor!

28.10.2016 - 17:16 | Son Güncellenme:

Yeter 33. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Etkileyici öyküsü, usta oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezona damgasını vuran Atv'nin en çok izlenen dizilerinden Yeter'in 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeter 33. yeni bölümünde Aylin ve Yekta arasında yaşanan gerginlik gündeme bomba gibi düşecek...

Yeter 33. yeni bölüm fragmanında gerginlik devam ediyor

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Yeter dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Etkileyici öyküsü, usta oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezona damgasını vuran ATV'nin en çok izlenen dizilerinden Yeter'in merakla beklenen 33. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Aylin ve Yekta arasında ki büyük buluşma gerçekleşiyor. Aylin ve Yekta arasında yaşanan gerginlik Yeter 33. bölümde büyük bir hesaplaşmaya dönecek. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyenleri ekrana kilitleyen Yeter dizisi yeni bölümü ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Başrollerini Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un paylaştığı Yeter dizisi 33. yeni bölümü ile 3 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00'da Atv'de.

YETER 33. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı



YETER 32. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yeter son bölümünde, Yekta'ya evlat acısı yaşatmak isteyen Atlas'ın planı geri teper. Gerçek niyeti açığa çıkmak üzeredir. Ancak O acil durumda suçu üzerine atacağı kişiyi çoktan seçmiştir.

Bu, Yekta'nın geçmişte canını yaktığı biridir. Ve yeniden hayatlarına girmesi hem Yekta'yı hem de İdil'i alt üst edecektir.

Handan ve Yılmaz'ın prematüre bebeği beyin kanaması geçirir. Tanınmış cerrahların hepsi yurt dışında konferanstadır. Cerrahlığı bırakmış olan Yekta, ya bebeğin hayatını kurtarmayı deneyecek ya da Handan ve Yılmaz bebeklerini kaybedecektir.

Diğer yandan Atlas, Aylin ve çocukları ayrı ayrı sınırdan geçirmek üzeredir. Bunu öğrenen Kaan'ın son andaki hamlesiyle, Aylin bir şeyler yapması gerektiğini anlar. Sonunda sevdiği insanlardan birini kaybedeceğini bilmeden, Yekta'dan öğrendiği taktikleri kullanarak tehlikeli bir oyun başlatır. Adeta dünya tersine dönmüştür. Yekta ailevi sorunlarla boğuşurken, Atlas bir taraftan Aylin bir taraftan onu tuzağa çekmektedir.