Gündem Yoğun bakımdaki gencin ailesi aranıyor

Yoğun bakımdaki gencin ailesi aranıyor

26.08.2010 - 15:50 | Son Güncellenme:

Antalya’da 22 Ağustosta bisikletiyle geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakıma alınan gencin ailesine ulaşılamadığı bildirildi.

Yoğun bakımdaki gencin ailesi aranıyor

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Çakırlar yolunda 22 Ağustosta bisikletle seyir halindeyken bir otomobilin çarpması sonucunda yaralanarak hastanelerine kaldırılan ve üzerinden kimlik çıkmayan 25-30 yaşlarındaki bir erkeğin tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, hastane yönetiminin, hayati tehlikesi bulunan gencin yakınlarına ulaşmaya çalıştığı kaydedildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Sosyal Hizmet Uzmanı Hüseyin Bilgin de açıklamasında, gencin 22 Ağustos Pazar günü saat 19.45 sıralarında Siteler Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde bulunan Uncalı Shell benzin istasyonu karşısındaki Çakırlar yolundan bisikletle şehir yoluna gelirken bir aracın çarpması sonucunda yaralandığı bilgisine ulaştıklarını anlattı.

Gencin ciddi kafa travması geçirdiğini ve hayati tehlikesinin bulunduğuna dikkati çeken Bilgin, üzerinden kimlik çıkmayan hastanın yakınlarına ulaşmak için Emniyet Müdürlüğü aracılığıyla gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade etti. Bilgin, "En büyük temennimiz ailesine ulaşmak" dedi.