Gündem Yol verme kavgası ölümle bitti

Yol verme kavgası ölümle bitti

06.12.2009 - 12:09 | Son Güncellenme:

Ferhat AKGÜN/TEKİRDAĞ, (DHA)

Yol verme kavgası ölümle bitti

TEKİRDAĞ merkeze bağlı Kumbağ Beldesi’nde yol verme yüzünden çıkan kavgada, askerden yeni gelen 21 yaşındaki Taner Kayaoğlu, 48 yaşındaki Fedai Tosun tarafından kalbinden bıçaklandı. Kayaoğlu, Tosun tarafından hastaneye götürülürken yolda öldü.

Askerden bir ay önce gelen Taner Kayaoğlu, Tekirdağ- Kumbağ arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüs şoförü ağabeyi Temel Kayaoğlu ile birlikte geçen cuma günü Kumbağ Beldesine gitti. Burada Belediye Caddesi’nde aracıyla giden Temel Kayaoğlu, karşı yönden gelen minibüsçü arkadaşına bir yolcunun verdiği parayı bozdurmak için kısa süreli durakladı. Bu sırada otomobili ile aynı caddeye 25 yaşındaki oğlu Mehmet Tosun ile birlikte gelen 48 yaşındaki Fedai Tosun, yolu tıkayan minibüs şoförü Temel Kayaoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüşünce iki taraf cadde ortasında birbirine girdi.

ÖNCE BIÇAKLADI SONRA HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Haberin Devamı

Ağabeyinin dayak yediğini gören Taner Kayaoğlu da minibüsten aşağıya indi. Bu sırada cebindeki bıçağı çıkartan Fedai Tosun, kavgayı ayırmak isteyen Taner Kayaoğlu’nu kalbinden bıçakladı. Kardeşinin kanlar içinde gören ağabey Temel Kayoğulu baygınlık geçirirken, kanlar içinde kalan Taner Kayaoğlu’nu Fedai Tosun ve oğlu otomobilleri ile hastaneye götürdü. Ancak Kayaoğlu’nun yolda kan kaybından öldüğü anlaşıldı.

BABA- OĞUL TUTUKLANDI

Hastanede polis tarafından gözaltına alınan baba ve oğlu ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Suçu kabul eden baba Fedai Tosun ‘kasten adam öldürmek’, oğlu Mehmet Tosun ise ‘adam öldürmeye yardımcı olmak’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

İstanbul’da inşaatlarda çalıştığı belirtilen Taner Kayaoğlu’nun cenazesi, memleketi Bayburt’un Akduran Köyü'nde dün toprağa verildi.