Gündem Yol verme kavgasında kan aktı! Bacağından vurdular

Yol verme kavgasında kan aktı! Bacağından vurdular

06.09.2023 - 19:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Laleli’de ticari taksi şoförü tartıştığı motosikletli kişiler tarafından vuruldu. Şüpheliler olay yerinden kaçarken yaşananlar kameralara yansıdı.

Yol verme kavgasında kan aktı Bacağından vurdular

Olay, Mimar Kemalettin Mahallesi Şair Haşmet Sokakt'a saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, ticari taksi şoförü Süleyman K. ile motosikletli sürücüsü arasında yol verme tartışması yaşandı.

Haberin Devamı

Ticari taksi şoförü uzaklaşmak isteyince motosikletli sürücü ve beraberindeki 2 kişi aracın peşine takıldı. Şüpheliler, taksinin bagajına vurarak aracın lastiğine ateş etti. Bunun üzerine ticari taksi şoförü elinde tornavidayla aracından indi. Şüphelilerden biri tabancayı ateşleyerek taksi şoförünü bacağından vurdu.

Yol verme kavgasında kan aktı Bacağından vurdular

Olayın ardından şüpheliler kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı taksi şoförü Süleyman K., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde incelemelerini yapan polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yaşananları anlatan bir esnaf, “Ben dükkanın önünde oturuyordum. Adamlar taksinin arkasına vurdu. Taksici de elinde tornavidayla çıktı. O da çıkarıp silahla vurdu. Bir de arka lastiğine sıktı” dedi.

Haberin Devamı

Yol verme kavgasında kan aktı Bacağından vurdular

Silahlı saldırı anı kamerada

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 3 kişinin ticari taksiyi kovalayarak bagajına vurduğu görülüyor. Taksinin lastiğine ateş eden şüpheliler daha sonra aracından inen şoförü bacağından vuruyor.