Gündem Yüksek Sosyete 15. bölüm fragmanında Kerem gerçekleri öğreniyor

Yüksek Sosyete 15. bölüm fragmanında Kerem gerçekleri öğreniyor

04.10.2016 - 09:35 | Son Güncellenme:

Yüksek Sosyete 15. bölüm için yeni bir fragman daha yayınladı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Yüksek Sosyete dizisinde Kerem, Cansu ile ilgili gerçekleri öğreniyor. Cansu için her şey daha da kötüye gidecek. Yüksek Sosyete Perşembe akşamı STAR TV'de..

Yüksek Sosyete 15. bölüm fragmanında Kerem gerçekleri öğreniyor

STAR TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Yüksek Sosyete 15. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak olan Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde Cansu ve Kerem arasındaki sırlar ortaya çıkıyor. Cansu'nun asıl kimliğini öğrenen Kerem ne yapacak?

Haberin Devamı

Cansu ve Kerem arasında soğuk rüzgarlar esiyor.
Kerem'in ona ihanet ettiğini düşünen Cansu, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Sude ise; Kerem ve Cansu'nun arasında esen soğuk rüzgarları lehine çevirmeyi başarır. Mert; Kerem'in Oliva'daki son günü için bir sürpriz hazırlamaktadır ancak Sude'nin bütün dengeleri değiştirecek daha büyük bir sürprizi vardır. Ece ve Mert kavuştuklarını düşündükleri anda aşklarının önünde en büyük engel olan Bedia ile karşı karşıya gelirler. Diğer yandan Süreyya'ya olan aşkını itiraf eden Levent onun bir seçim yapmasını ister. Ancak Metin'le ilgili bambaşka bir problem Süreyya'yı beklemektedir.
Yayın Günü: 6 Ekim Perşembe
Yayın Saati: 20.00

YÜKSEK SOSYETE 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Ayrılık acısı yaşayan Cansu, kendini anlatmak istese de, Kerem onu asla dinlemez. Sürpriz bir şekilde çıkıp gelen Sude ise ikili arasındaki dengeleri değiştirir. Kerem'i tamamen kaybedeceğini düşünen Cansu, Sude'nin de gelmesiyle iyice köşeye sıkışır. Diğer yandan yönetim kurulu için çalışan Mert'in imdadına yine Ece koşar. Ama birbirlerini hakkında öğrendikleri ikisinin arasındaki uçurumu daha da belirginleştirir. Bu sırada; Metin'in tekrar Süreyya'yı kazanmaya çabalarını gören Levent, Süreyya'yı cevabı zor bir soruyla karşı karşıya bırakır.

Yazarlar