Gündem Yüksek Sosyete yeni bölümü 14 Temmuz 2016'da!

Yüksek Sosyete yeni bölümü 14 Temmuz 2016'da!

07.07.2016 - 18:21 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Yüksek Sosyete yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete bayramdan sonra yeni bölümüyle 14 Temmuz Perşembe akşamı 20.00'da Star'da!

Yüksek Sosyete yeni bölümü 14 Temmuz 2016da

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay gibi usta isimlerin yer aldığı Yüksek Sosyete dizisi yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana büyük beğeni topladı. Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği sevilen dizi Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm 14 Temmuz tarihine ertelendi.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir müşteriyle yaptığı tartışma sonucu kovulan Cansu, Oliva'ya veda eder. Ama suya düşen yeni hayat planından vazgeçmeye niyeti yoktur. Kerem hem Oliva'yı korumak hem de Cansu'yu kazanmak için harekete geçer. Cansu ve Kerem'i sürpriz bir isim bir araya getirir.

Süreyya'nın çalıştığı vakfa bebeğiyle sürpriz bir ziyaret yapan Işıl; böylece Süreyya'yla arasında bir savaş başlatmış olur.

YÜKSEK SOSYETE YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE DİZİSİ HAKKINDA

Yüksek Sosyete iki yıldız ismi bir araya getirdi! Fatmagül'ün Suçu Ne; Behzat Ç, Muhteşem Yüzyıl ve Hatırla Gönül gibi dizilerin sevilen karakteri Engin Öztürk ile Kuzey-Güney ile Medcezir'in unutulmaz oyuncusu Hazar Ergüçlü Bi Yapım’ın yeni dizisinde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesini anlatan Yüksek Sosyete’de Engin Öztürk (29); emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu Kerem’i canlandırıyor.

24 yaşındaki Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz Cansu olarak izleyiciyle buluştu.

Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ait olduğu yeri bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracak.

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğdu. Üniversite eğitimi için geldiği Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde okudu.

2003 yılında Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu'na girdi ve 2005 yılında mezun oldu. Askerlik mesleğinin kendisine uygun olmadığına karar verip, konservatuvara girdi.

2010 yılında seçmelerine katıldığı Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide Selim Yaşaran karakterine hayat verdi. Dizinin 2012'de sona ermesiyle üniversite okuduğu dönemde hem oyun oynadığı hem de barmenlik yaptığı barın sahibi ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü üstlendiği Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Komiser Emre karakterini canlandırdı.
Bunun yanı sıra Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde II. Selim rolünü üstlendi. Star Tv'de yayınlanan Hatırla Gönül dizisinde iç mimarlık okuyup marangoz olan Yusuf rolünü canlandırdı.