Gündem YURTİÇİ KARGO ÇÖKTÜ MÜ NEDEN AÇILMIYOR? Yurtiçi Kargo sitesi neden açılmıyor?

YURTİÇİ KARGO ÇÖKTÜ MÜ NEDEN AÇILMIYOR? Yurtiçi Kargo sitesi neden açılmıyor?

31.05.2022 - 19:31 | Son Güncellenme:

Yurtiçi Kargo sitesine erişmek isteyen kullanıcılar bu siteye ulaşılamıyor yanıtı ile karşı karşıya kalıyor. Türkiye'nin bilinen kargo şirketleri arasında yer alan Yurtiçi Kargo internet sitesine erişim sağlanamıyor. Peki Yurtiçi Kargo sitesi çöktü mü neden açılmıyor?

YURTİÇİ KARGO ÇÖKTÜ MÜ NEDEN AÇILMIYOR Yurtiçi Kargo sitesi neden açılmıyor

Türkiye'nin bilinen kargo şirketleri arasında yer alan Yurtiçi Kargo'nun internet sitesine erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar Yurtiçi Kargo internet sitesine tıkladıklarında bu siteye erişim sağlanamıyor uyarısı ile karşılaşıyor. Peki Yurtiçi Kargo internet sitesi çöktü mü neden açılmıyor?

Haberin Devamı

YURTİÇİ KARGO ÇÖKTÜ MÜ NEDEN AÇILMIYOR?

Yurtiçi Kargo internet sitesine erişmek isteyen kullanıcılar bu siteye erişim sağlanamıyor uyarısı ile karşılaştıklarını belirtiyordu. Konuya yönelik şirketin sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı. Ardından 31 Mayıs günü akşam saatlerinde siteye erişim normale dönmeye başladı.

YURTİÇİ KARGO SOSYAL MEDYA HESABINDAN SİTEYE ERİŞİM SORUNU HAKKINDA AÇIKLAMA

Yurtiçi Kargo sosyal medya hesabından yapılan açıklama:

"Dağıtım ve kargo alım operasyonlarımızda herhangi bir aksama yoktur ve ekiplerimiz siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir. Web sitemizdeki bakım çalışmamız da kısa süre içerisinde tamamlanacaktır. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz."