Gündem Yurtiçi Kargo hafta sonu (cumartesi/pazar) açık mı? Yurtiçi Kargo hangi günler çalışıyor, ne zaman dağıtım yapıyor?

Yurtiçi Kargo hafta sonu (cumartesi/pazar) açık mı? Yurtiçi Kargo hangi günler çalışıyor, ne zaman dağıtım yapıyor?

10.12.2019 - 16:48 | Son Güncellenme:

Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Kargo alacak olan ya da kargo göndermek isteyen vatandaşlar Yurtiçi Kargo'nun hangi günler çalıştığını araştırıyor. Özellikle hafta sonu kargo işi olanlar Yurtiçi Kargo cumartesi/pazar açık mı, sorusunun yanıtını arıyor.

Yurtiçi Kargo hafta sonu (cumartesi/pazar) açık mı Yurtiçi Kargo hangi günler çalışıyor, ne zaman dağıtım yapıyor

Yurtiçi Kargo cumartesi/pazar açık mı? Yurtiçi Kargo hangi günler çalışıyor, ne zaman dağıtım yapıyor? Vatandaşlar kargo alım ve teslim saatlerini merak ediyor. İşte Yurtiçi Kargo çalışma saatleri ve dağıtım günleri...

Haberin Devamı

YURTİÇİ KARGO HANGİ GÜNLER ÇALIŞIYOR?

HAFTA İÇİ: Kargonuzun adresinizden alınmasını istiyorsanız 14.00'e kadar 444 99 99 Alo Yurtiçi Kargo'yu arayarak bildirebilir ya da 15.30' a kadar şubelere haber verebilirsiniz.

HAFTA SONU: Kargonuzun adresinizden alınmasını istiyorsanız 10.30’a kadar 444 99 99 Alo Yurtiçi Kargo'yu arayarak bildirebilir ya da 11.00’e kadar şubelerimize haber verebilirsiniz.

Gönderilerinizi hafta içi 18.00’e ve cumartesi günleri 17.00'ye kadar şubelere teslim edebiliyorsunuz.

YURTİÇİ KARGO CUMARTESİ/PAZAR AÇIK MI? YURT İÇİ KARGO HAFTA SONU AÇIK MI?

Cumartesi günü 17.00'ye kadar şubeler açık.

Cumartesi günleri “VIP Çeyrek Gün ve VIP Şehir içi” hizmeti sunulmamaktadır. Resmi tatil günleri ve Pazar günleri ise şubelerimiz kapalıdır.​