Gündem Yüz nakli beklerken mutluluğu buldu

Yüz nakli beklerken mutluluğu buldu

13.02.2013 - 10:18 | Son Güncellenme:

.

Yüz nakli beklerken mutluluğu buldu

Dilek Sürgü'nün, 2004 yılında Elazığ’da geçirdiği kazada yüzü parçalandı. 6 yıldır yüz nakli bekleyen 34 yaşındaki Sürgü, hayatını 38 yaşındaki Hüseyin Ünlü ile birleştirdi.

Haberin Devamı

Milas ilçesinde, yüz nakli bekleyen Dilek Sürgün, tedavileri sürerken tanıştığı Hüseyin Ünlü ile evlendi. Sürgün, “Çok kötü günler geçirdim ama artık bitti” dedi.

Genç çiftlerin nikahını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat kıyarken, şahitliklerini Milas Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı yaptı.

Elazığ’da 2004 yılında trafik kazası geçiren ve ağır şekilde yaralanan Dilek Sürgün (34), bu tarihten sonra 60’ı aşkın
ameliyat geçirmesine rağmen yüzü tanınamayacak halde kalınca yüz nakline karar verdi. Bu süreçte içine kapanan Dilek, Milas’ta yaşayan akrabalarının yanına taşınmaya karar verdi. 6 yıllık süreçte yüz nakli umudu ile bekleyen Dilek, bir yıl önce 12 Şubat günü Hüseyin isimli gençle tanıştı. Kısa sürede birbirlerine aşık olan çift tedavi sürecini birlikte yaşamaya başladı. Hastane raporları ile yüz nakli umudu bekleyen Dilek, tanışmalarının yıldönümünde Hüseyin Ünlü(38) ile düzenlenen bir nişan ve nikah merasimiyle evlendi.

Haberin Devamı

Genç çiftin nişan yüzüklerini Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı takarken, resmi nikahlarını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat kıydı. Genç çifte Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı ve Nihat Yıldırım isimli vatandaş şahitlik yaptı.
Başkan Tokat, evlilik cüzdanını Dilek’e teslim ederken, Milas Kaymakamı Atçı da çifte cumhuriyet altını hediye etti.

KÖTÜ GÜNLER GEÇİRDİM

Nikah sonrası bir açıklama yapan Dilek Sürgün, yaşadığı süreci çok zor ve sıkıntılı olarak nitelendirerek “Ben ve ailem çok zor günler geçirdik. Hâla geçiriyorum. Ama şöyle bir gerçek var ki benim durumumda olanların gerçekten güçlü olmaları gerekiyor. Çok kötü günler geçirdim ama artık bitti.”