Gündem Zalim İstanbul 23. bölüm kesintisiz izle! Zalim İstanbul 24. bölüm fragmanı yayınlandı

Zalim İstanbul 23. bölüm kesintisiz izle! Zalim İstanbul 24. bölüm fragmanı yayınlandı

17.12.2019 - 07:35 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Zalim İstanbul 23. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen Zalim İstanbul dizisi son bölümde Cenk, annesi Şeniz'in ne kadar kötü kalpli bir kadın olduğu gerçeği ile yüzleşti. Ceren'in bebeğinin ölmesinden annesinin parmağının olduğunu öğrenen Cenk büyük hayal kırıklığı yaşadı. Nedim tüm bu yaşananlar arasında oyununu sürdürmeye Karaçay'lardan intikam almak için adımlarını atmaya devam etti. Ekrana gelen son bölüm ardından Zalim İstanbul 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Zalim İstanbul 23. bölüm kesintisiz izle Zalim İstanbul 24. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların sevilen dizisi Zalim İstanbul 23. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen Zalim İstanbul dizisi son bölümde Ceren'in bebeğini kaybetmesinde en büyük rolü üstlenen Şeniz'in gerçek yüzünü oğlu Cenk'te gördü. Yaşanılan acı karşşısında annesine ne diyeceğini bilemeyen Cenk annesi ile arasına kalın bir duvar ördü. Ceren bebeğini kaybetmesinin ardından bir kez daha köşeye sıkıştığını hissederken Nedim'in kendisinden boşanabileceğini düşünerek elindeki son kozu oynamaya ve Nedim'in kendisini boşamaması için elinden geleni yapmaya karar verir.

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL 23. SON BÖLÜM İZLE

Ekrana gelen son bölüm ardından yayınlanan 24. yeni bölüm fragmanında ise Nedim'in Ceren'den boşanmak için verdiği kararlı duruşa Cemre'nin, Cenk'ten boşanmak istemesi ve olaylara Şeniz'in müdahalesi ile son bulacak olaylar silsilesinde Ceren bir kez daha en iyi yaptığı şeyi yapacaktır. Zalim İstanbul 23. son bölüm ve yeni bölüm fragmanına ilişkin tüm detaylar haberimizde...

ZALİM İSTANBUL 24. BÖLÜM FRAGMANI