Gündem Zalim İstanbul 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zalim İstanbul 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

16.04.2019 - 08:43 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Zalim İstanbul 3. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay gibi usta isimlerin yer aldığı Zalim İstanbul dizisinde Seher ve çocukları Karaçay'ın malikanesine gelmiş amaçları uğrunda çalışmaya devam etmektedir. Yılmaz ailesinin her bir bireyi kendi amaçları doğrultusunda hareket ederken Cemre gizli gerçeği öğrenmiştir. Peki Zalim İstanbul 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zalim İstanbul 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ekranların yeni dizisi Zalim İstanbul 3. bölümü ile dün akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluştu. Başrollerinde Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Deniz Uğur gibi güçlü başrollerin yer aldığı dizi yayınlanan ilk üç bölümü ile izleyicinin takdirini almayı başardı. Dün akşam ekrana gelen son bölümde Ceren amaçları doğrultusunda ablası Cemre'yi bile ateşe atmaktan bir an olsun şüphe duymaz.

Haberin Devamı

Cemre ise her geçen gün Nedim'e iyi gelmekte ve kendisinin tüm işlerini üstlenmektedir. Cemre'nin bu kendini bilir ve cesur duruşu Karaçaylar tarafından ne kadar hoş karşılanmasa da içten içe herkesi mutlu eder. Cemre'nin yaptıklarından mutlu olmayan tek isim ise Şeniz Karaçay'dır. Şeniz, Cemre'nin sadece Karaçay'ların bildiği gizli gerçeği öğrenmiş olabilme ihitimalinden bile büyük korku duyar.

ZALİM İSTANBUL 4. BÖLÜM FRAGMANI