Gündem Güneşin Kızları 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Güneşin Kızları 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

07.01.2016 - 08:10 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı Güneşin Kızları dizisi merakla beklenen yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile gündeme bomba gibi düşen Güneşin Kızları dizisi için heyecan dorukta. İşte Güneşin Kızları 30. bölüm fragmanı ve detayları...

Güneşin Kızları 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Sosyal Medya’nın en çok konuşulanları arasında olmayı başaran Güneşin Kızları yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Güneşin Kızlar 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerden beğeni kazanan dizi Güneşin Kızları yeni bölümünde yine olayların ardı arkası kesilmeyecek. Oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı Güneşin Kızları yeni bölümü ile 11 Ocak 2016 Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Yayına başladığı günden bu yana reyting rekortmeni olan dizi “Güneşin Kızları ” güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile yeni bölüm için heyecan dorukta. İşte Güneşin Kızları 30. bölüm fragmanı ve yeni gelişmeler...

GÜNEŞİN KIZLARI 30. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Güneşin Kızları son bölümünde, Haluk, Zafer'i ailesinden uzaklaştırmak için akıl almaz bir plan yaptı. Zafer, Güneş’e derdini anlatır ve yardım istedi. Güneş, bir çocuğun göz göre göre ölmesine izin vermeyecektir. Kızlarla durumu paylaşır ve Nazlı Almanya’ya gidip, donör olmak istediğini söyledi. Elbette ne Nazlı ne de Güneş, Nazlı’nın iliğinin işe yaramayacağını bilmemekteydi.

Zafer, Haluk’a o uçağa binenin Peri olması gerektiğini söymişti. Yoksa Güneş her şeyi öğrenecekti. Selin, Zafer’in eve gelmesiyle dağılmıştı. Zafer’in karşısına çıkıp Selin’den uzak durması gerektiğini söyleyen Ali ise kendisini şok edecek büyük bir sırrı öğrenmiş oldu.

Moral kazanmak için gençler beraber buz pateni yaptılar. Burada Selin’in güzelliğini fark eden bir yapımcı onu deneme çekimine çağırmıştı. Savaş kendisini dövdürtenin Haluk olduğunu öğrenince Haluk’la yüzleşti.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları Oyuncuları:

Emre Kınay (Haluk),
Evrim Alasya (Güneş)
Tolga Sarıtaş (Ali),
Burcu Özberk (Nazlı),
Berk Atan (Savaş),
Hande Erçel (Selin),
Miray Akay (Peri),
Meltem Gülenç (Rana),
Funda İlhan (Sevilay),
Teoman Kumbaracıbaşı (Ahmet),
Süreyya Güzel (İnci),
İrem Helvacıoğlu (Tuğçe),
Sarpcan Köroğlu (Emre),
Kanat Heparı (Mert)
Sarper Arda (Can)