Gündem Günlük burç yorumlarınız neler söylüyor?- 23 Eylül 2015

Günlük burç yorumlarınız neler söylüyor?- 23 Eylül 2015

24.09.2015 - 00:56 | Son Güncellenme:

ünlük burç yorumlarınız size özel tavsiyelerde bulunuyor. Bugün burcunuz size ne söylüyor? Gün içinde alacağınız kararlarda burç yorumları size yardımcı olabilir. İşte 24 Eylül 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Günlük burç yorumlarınız neler söylüyor- 23 Eylül 2015

Bugün burcunuz size nasıl tavsiyelerde bulunuyor? İşte 24 Eylül tarihi itibariyle 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün içinde yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili yeni kararlar alacağınız bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. İş hayatınızdaki alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde teknik konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi sağlama almak isteyebilirsiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün çalışma hayatınızda iletişimde olduğunuz kişilerle başarılı işler yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların üzerine gitmek ve sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Bazı konularda kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Bürokratik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendiniz için farklı konulara yönelebilirsiniz. İlginizi çeken şeyler için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün size kriz yaratabilecek sorunlardan uzak durmanızda fayda var. İçinde bulunduğunuz koşulları değiştiremiyorsanız, sabırlı davranmanız gerekebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde daha rahat ilerleme kaydedeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde kendinizi rahatça ifade edebileceksiniz. Sevdiklerinizle birlikte program yapmak size iyi gelecektir.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk almanız gereken bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Bazı konular sizin için hala önemini koruyor olabilir. İkili ilişkilerinizde denge ve uyum içinde kalmak için çaba göstermeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çalışma hayatınızda kendinizi sorumlu olduğunuz konulara adayacağınız bir gündesiniz. İşlerinizde büyüme kaydetmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları yaratıcılığınızla halletmek durumunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akşam için program yapmak size iyi gelecektir.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün sevdiğiniz konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çalışabilirsiniz. Bazı konularda risk almaktan çekinmeyeceksiniz. Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Akşam saatlerini sohbetle geçirebilirsiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Evinizde sorumlu olduğunuz konulara daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda sağlamlaştırmak istediğiniz konular olabilir. Görüşme ve anlaşmalara için uygun bir gündesiniz. Gün içinde güven ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizden destek alabilirsiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Haberin Devamı

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdekilerin yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz. Dedikodulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Doğru veya yanlış haberleri birbirinden ayırmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yapacağınız anlaşmalar için uygun bir gün. İletişimde olduğunuz kişilere özen gösterin.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili sıkışıklıklarınız olabilir. Yeni kaynak arayışına girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri büyütmek isteyebilirsiniz. Bazı konuları sağlamlaştırma isteği içinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konulara daha fazla önem vermek isteyebilirsiniz. Bu konuda alacağınız desteklerle ilerlemek size yol açabilir.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha fazla yorulabilirsiniz. İşlerinize gereken yoğunluğu vermek ve ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Bugün imaj değişikliği için uygun bir gün. İlişkide olduğunuz insanlara kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Akşam için keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Akıcı koşullar var.

Haberin Devamı

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün içinde bilemediğiniz konular içinde kaybolduğunuzu hissedebilirsiniz. Sizi hapseden koşullar oluşabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla zaman harcamak ve enerjinizi boşaltmak isteyebilirsiniz. Akşam saatleri sizin için keyifli geçecektir.

Yazarlar