Gündem Günlük burç yorumlarınız size neler söylüyor? (20 Ağustos 2015)

Günlük burç yorumlarınız size neler söylüyor? (20 Ağustos 2015)

20.08.2015 - 00:32 | Son Güncellenme:

Günlük burç yorumlarınızı okuyarak burcunuzun size tavsiyelerini öğrenebilirsiniz. Burcunuzun size söyledikleri gün içinde aldığınız kararlara etki edebilir. İşte 20 Ağustos 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Günlük burç yorumlarınız size neler söylüyor (20 Ağustos 2015)

Günlük burç yorumlarınızı okuyarak burcunuzun size tavsiyelerini öğrenebilirsiniz.. Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.İşte 20 Ağustos itibariyle günlük burç yorumları.

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde ikili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Kendinizi daha diplomatik hissedebilirsiniz. Öğleden sonra endişe duyduğunuz olaylar gündeme gelebilir. Finansal konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İlerleyen zamanlarda koşullar daha akıcı hale gelecektir.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde çalışma temponuz yüksek olabilir. İş arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi daha çok etkileyebilir. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili olaylar sizi daha fazla meşgul etmeye başlayabilir. Gün içinde uğraştıran koşullar söz konu. Akşama doğru daha hareketli bir gündeminiz olabilir. Hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sorumlu olduğunuz işlerinizde kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde koşullar daha akıcı olabilir. İlerleyen zamanlarda çalışma hayatınızdaki sorumluluklar ağır basabilir. Önünüzdeki engelleri aşmak için daha fazla çalışabilirsiniz. Sizi uğraştıran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Erken saatlerde ailevi konularla ilgili koşullardan kurtuluyorsunuz. Keyif alacağınız uğraşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edebileceksiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içindeki hareketli olaylar sizin moralinizi yerine getirecektir. İşlerinizde başkalarından destek alabilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Erken saatlerde hareketli bir güne başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki ilişkilerden etkilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Babanızla ilgili olaylar sizi etkisi altına alabilir. Akşama doğru başkalarından alacağınız desteklerle akıcı koşullar oluşabilir. Gün daha hareketli ve keyifli bir hal alabilir.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçeleme yapmak durumunda kalabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iş akışınız değişebilir. Konuşma ve yazışmanın yoğun olduğu zamanlar gelebilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sayesinde nefes alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular için para harcayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda maddi konular daha fazla gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konuları yeteneklerinizle çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız desteklerle işlerinizi halledebileceksiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde kendinizi daha gergin hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde bilemediğiniz konulardan dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Olaylardan ruhsal olarak etkilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ilginizi kendi uğraşlarınıza çevireceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgilenebilirsiniz. Bedeninize dikkat etmenizde fayda var. Kişisel niyetleriniz ön plana çıkabilir. Öğleden sonra kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz konuların sizi engellediğini düşünebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi biraz rahatlatacaktır.

Haberin Devamı

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün iş hayatınızda dönüşümler yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Yaptığınız planların değişmesi keyfinizi kaçırabilir. İlerleyen zamanlarda geleceğe ait daha rahat organizasyonlar yapabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akıcı koşullar söz konusu

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde yeni yolculuklar yapmak için imkanlar doğabilir. Sorumlu olduğunuz konularda bütünü görmek daha kolay olabilir. Ruhsal olarak kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işle ilgili konular daha fazla ön plana çıkabilir. Kendinizi göstermek için çaba içinde olabilirsiniz.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde kriz yaratabilecek durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konular gündeme gelebilir. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde keyif aldığınız konularla uğraşabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgilenebilirsiniz.

Yazarlar