Gündem Günlük burç yorumlarınız ve tavsiyeleriniz- 2 Şubat 2016

Günlük burç yorumlarınız ve tavsiyeleriniz- 2 Şubat 2016

02.02.2016 - 00:25 | Son Güncellenme:

Günlük burç yorumlarınız size özel tavsiyeleri okumadan güne başlamayın. Burcunuz size neler öneriyor? İşte 2 Şubat 2016 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Günlük burç yorumlarınız ve tavsiyeleriniz- 2 Şubat 2016

Bugün burcunuz size nasıl tavsiyelerde bulunuyor? İşte 2 Şubat 2016 tarihi itibariyle 2016 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün geleceğiniz hakkında daha endişeli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Ortaklı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Günün ikinci yarısında yeni başlayacağınız işler gündeme gelebilir. Yolculuk planları yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili işlerinizi yoluna koymak için çaba sarf edebilirsiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili işlerinize hız kazandırabilirsiniz. Bu konuda yeni kararlar içinde olabilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminiz önem kazanabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde ortak para konuları gündeminize gelebilir. Sizi krize sokan konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Başarılı olmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızdaki hırslarınızı kontrol etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda yeni alternatifler üretmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde eşinizle birlikte planlar yapabilirsiniz. Ortaklı konularla uğraşabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün keyif aldığınız konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İşlerinizde yaratıcılığınız ön plana çıkabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda başkalarının fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz. Günün ikinci yarısında sorumlu olduğunuz konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ailenizle ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. Toprak ve emlak işleri gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Riskli işlerde dikkatli olmanızda fayda var.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün hareketli bir gün içinde olabilirsiniz. Beklemediğiniz kişilerden haber alabilirsiniz. Eğitim konularında yeni hareketlenmeler olabilir. Mücadele gerektiren işlere girişebilirsiniz. Geleceğiniz için kararlar alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmişte kalan konularla ilgili sizden daha büyük kişilerin fikrini alabilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Parasal konularda daha fazla mücadele gerektiren uğraşlar içinde olabilirsiniz. Yeni kaynaklar yaratmak için kararlar alabilirsiniz. Otorite olan kişilerden yardım görebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz taraflarınızı kullanabilirsiniz. Günün ikinci yarısı daha hareketli olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Günün ilk yarısında kişisel olarak önem verdiğiniz olaylarda mücadele etmeniz gerekebilir. Yeni konular gündeme gelebilir. Bazı işlerinizi karara bağlamak durumunda kalabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Günün ikinci yarısında parasal konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Bu konuda başkalarından yardım alabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Başkaları için yapabileceğiniz fedakarlıklar olabilir. Sorumlu olduğunuz yeni kararlar almayın. Bazı işlerinizin sıkıştığını hissedebilirsiniz. Sabırlı olmalısınız. İlerleyen zamanlarda daha rahat plan yapabileceksiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün geleceğinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Akşam saatlerinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Olaylar karşısında daha anlayışlı olmalısınız.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün işinizle ilgili konularda göz önünde olmak için çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizi en iyi şekilde başarmak için mücadele etmeniz gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminiz sizin için faydalı olacak. Kararlar almanız gerekebilir. Günün ikinci yarısında sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte planlar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bunun değişik konulara ilgi duyabilirsiniz. Düşünsel konularda daha çok fikrinizi dile getireceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Günün ikinci yarısında iş hayatınızdaki konular daha fazla sizi meşgul etmeye başlayabilir. Ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.