Gündem Günlük burç yorumlarınızın tavsiyeleri neler?- 22 Eylül 2015

Günlük burç yorumlarınızın tavsiyeleri neler?- 22 Eylül 2015

22.09.2015 - 00:16 | Son Güncellenme:

Günlük burç yorumlarınız size özel tavsiyelerde bulunuyor. Günlük burç yorumlarınız size ne söylüyor? Gün içinde alacağınız kararlarda burç yorumları size yardımcı olabilir. İşte 21 Eylül 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Günlük burç yorumlarınızın tavsiyeleri neler- 22 Eylül 2015

Bugün burcunuz size nasıl tavsiyelerde bulunuyor? İşte 21 Eylül tarihi itibariyle 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..
KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde rahat ilerleyeceksiniz. Üstlerinizle iletişiminizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Yine de ilerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Koyduğunuz hedeflere ulaşmak için değişim yoluna gidebilirsiniz. Göz önünde olmak size iyi hissettirecektir.
BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün hayatınıza yenilik katmak isteyebilirsiniz. Farklı konularda bilginizi arttırmak için ilgi duyduğunuz alanlarda araştırmak yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelebilir. İlerleyen saatlerde iletişimde olduğunuz kişilerle süreçlerinizi doğru idare etmeniz gerekebilir.
İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün ortak işler yaptığınız kişilerle aranızda kriz yaratan durumlar ortaya çıkabilir. Bazı bağlayıcı koşullar dolayısıyla kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Duygusal derinlik içinde olduğunuz konular olabilir. Banka işlerinizi organize etmeniz için uygun bir gün.
YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bu durum gün içinde yorucu bir hal alabilir. Duygusal olarak derinleşebilirsiniz. Bazı konularda değişim yaşayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.
ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda daha fazla büyüme kaydetmek isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın desteğiniz almak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Uğraştığınız işler üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Teknik konulara biraz daha özen göstermenizde fayda var.
BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların rahat akacağı bir gündesiniz. Keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygusal karmaşa hissedebilirsiniz. Kararlarınızla değişiklikler olabilir.
TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu durum sizi içsel hesaplaşmaya götürebilir. Kendi duygularınızın yoğunluğu içinde kaybolmamaya özen gösterin. Kendinizi daha rahat hissettiğiniz uğraşlarınıza yönelebilirsiniz. Ev kazalarına karşı dikkatli olmalısınız.
AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün gündeminiz hareketli. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Bunları kişisel algılamamalısınız.
YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili yeni fikirler bulabilirsiniz. Bunları gündeminize koymak pekte kolay olmayabilir. Harcamalarınızı düzenlemeniz gerekebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı büyüme sağlayabilirsiniz. İdealize ettiğiniz konuların üzerinde daha fazla düşüneceğiniz bir gündesiniz.
OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal konularda derinleşeceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.
SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Kayıplar yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatli olmanızda fayda var.
BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha rahat ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz.