Gündem Günün önemli haberleri ve gündemle alakalı yeni gelişmeler

Günün önemli haberleri ve gündemle alakalı yeni gelişmeler

04.03.2015 - 13:00 | Son Güncellenme:

Günün önemli haberleri ve gündemle alakalı yeni gelişmeleri, günün son dakika haberlerini haberimizden takip edebilirsiniz. Bugün gündemde neler var? Türkiye, Dünya, Ekonomi, Yaşam ve diğer tüm kategoriden haberlerin önemli başlıklarını sizler için bu haberde topladık... Detaylar için lütfen tıklayın...

Günün önemli haberleri ve gündemle alakalı yeni gelişmeler

Bugün gündemde neler var? sorusu üzerine hazırlamış olduğmuz bu haberde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tophane-i Amire'de, 'Kelam'dan Kalem'e Büyük Buluşma Klasik Sanatlar Sergisi'nin açılış töreni ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen Zümrüdüanka 'Yeşilay Enleri 2015'in ödül törenine katılacak. (11.00-20.00-İstanbul)

POLİTİKA

-Başbakan Ahmat Davutoğlu, Lizbon'da temaslarını tamamlayarak ABD'ye gitti. Davutoğlu, Goldman Sachs yatırımcılarıyla öğle yemeğinde biraraya gelecek. (New York)

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 2015 yılı yatırım programında yer alan OSB ve SS yönetimlerine ilişkin bilgilendirme yapacak. (10.00-Ankara)

-CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında genel merkezde toplanacak. (13.00-Ankara)

-BBP Genel Başkanı Mustafa Destici genel merkez binasında basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Ankara)

EKONOMİ

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, '4G Sürecinin Başlatılması' konulu bir basın toplantısı yapacak. (13.30-İstanbul)

DÜNYA

-Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Irak'ta mevkidaşı Halid el-Ubeydi ile görüşecek, Başbakan Haydar el-İbadi ile bir araya gelecek. (Bağdat)

-Bulgaristan'ı ziyaret eden Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e resmi karşılama töreni yapılacak. (Sofya)

GÜNCEL

-12 Eylül darbesinde 17 yaşındayken idam edilen Erdal Eren'in annesi için Karşıyaka Mezarlığı'nda öğle vakti cenaze töreni düzenlenecek. (Ankara)

- 'Aile İçi Şiddete Karşı Sessiz Kalma, Döngüyü Kır' projesi kapsamında Salt Galata'da bir basın toplantısı düzenlenecek. (09.45-İstanbul)

-Orhangazi Üniversitesi'nde 'Zirvede Kadın Olmak' konulu seminer düzenlenecek. (13.15-Bursa)

SPOR

-Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçlarında Bursaspor-Gençlerbirliği ile Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. (18.30-20.30-Bursa-Mersin)

-Süper Lig'in 23. Haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla başlayacak. (11.00-İstanbul)

-Süper Lig'in 23. Haftasında Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak olan Kasımpaşa'da, bu maçın hazırlıkları yapılacak antrenmanla devam edecek.

-Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.