Cadde Güzel Köylü 32. son bölüm ekrana kilitledi!

Güzel Köylü 32. son bölüm ekrana kilitledi!

29.01.2015 - 11:19 | Son Güncellenme:

Ekranlarda büyük merakla beklenen dizi Güzel Köylü 32. son bölümünde ortalık yine karıştı. Cemal ile Kamuran'ın evlilik için nikah masasına oturması gündeme bomba gibi düştü. Ekrana kilitleyen yeni bölümüyle dizide bu hafta izleyemeyenler, Cemal, Kamuran’a bir kez daha hayır dedi mi? Nikah’ta neler yaşandı? merak etti. Detaylar haberimizde...

Güzel Köylü 32. son bölüm ekrana kilitledi

Güzel Köylü dün akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Star tv ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Güzel Köylü'de dün akşam Cemal ve Kamuran yeniden nikah masasına oturmuştur. Fakat bu kez Kamuran eskisi kadar evliliğe niyetli değildir.

Haberin Devamı

Cemal'in nikahtan kaçma planı Kaan'ın vurulmasıyla suya düşer. Cemal Kaan'a yardım etmek amacıyla tekrar kamp alanına döner ve Kaan'ı hastaneye götürür. Kaan 'ın vurulduğunu ve Cemal'in kaçamadığını öğrenen Gül de soluğu hastanede alır. Cemal, nikahtan kaçamamıştır. Ancak polis, Kaan'ın vurulma eyleminden dolayı Cemal'i ve kamp alanındaki herkesi gözaltına alınca Cemal nikahtan kurtulacağını sanarak rahatlar.

Cemal'in gözaltına alındığını öğrenen Kamuran ortalığı ayağa kaldırır. Yusuf ve Hüsnü'yü de devreye sokarak Cemal'i gözaltından kurtarmak için elinden geleni yapar ve bunda da başarılı olur. Cemal mecburen nikah salonuna gider. Amacı Kamuran'a hayır demektir. Ancak nikah salonunda kimsenin beklemediği bir olay olur.

Yayın Günü: 28 Ocak Çarşamba
Yayın Saati: 20.30

Haberin Devamı



Güzel Köylü 32. Bölüm Fragmanı


GÜZEL KÖYLÜ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ