Gündem Güzel Köylü 44. Bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

Güzel Köylü 44. Bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

20.04.2015 - 14:08 | Son Güncellenme:

Star Tv'de Çarşamba akşamları ekrana gelen Güzel Köylü dizisi merakla beklenen 44. bölüm ile ekrana geldi. Yayınlanan yeni ile tüm dikkatleri üzerine çeken Güzel Köylü bu hafta yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Güzel Köylü son bölümünde; Kaan’ın planları suya düştü. Cemal ve Kaan kavga etti.

Güzel Köylü 44. Bölümde heyecan doruktaydı - İzle

Güzel Köylü yeni bölümüyle bu hafta ekrana geldi. Merakla beklenen Güzel Köylü 44. bölüm ile heyecan doruktaydı. Gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler dileriz....

Haberin Devamı

GÜZEL KÖYLÜ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



GÜZEL KÖYLÜ 44.BÖLÜM FRAGMANI İZLE;



GÜZEL KÖYLÜ 44.BÖLÜM ÖZETİ;

Gül'ün yaptığı plan sonucunda Kaan, Kamuran'la evlenmekten vazgeçtiğini açıklar. Kaan, Gül ve Cemal'in aralarının açıldığını ve ayrılmak üzere olduklarını düşünmektedir. Amacı Kamuran'la sözü atarak tekrar Gül'le barışmaktır. Bununla ilgili Gül'le tekrar yakınlaşmak için ona küçük süprizler hazırlar. Gül ise bu küçük süprizleri Cemal'in yaptığını düşünür. Ancak sonuçta bunları yapanın Kaan olduğu anlaşılınca Cemal olaya el atar ve Kaan'la kavga eder.

Bu kavga neticesinde Kamuran'ın küpe olayının tamamen bir yanlış anlaşılma olduğu öğrenilir ve Kaan yaptığı hatayı düzeltmek için tekrar Kamuran'la sözlenecektir. Ancak Kaan ve Kamuran barışma aşamasında gizli bir anlaşma yaparlar. Ve bu anlaşma Gül ve Cemal'i zor durumda bırakacaktır.

Yayın Günü: 22 Nisan Çarşamba
Yayın Saati: 20.30