Gündem Hababam’ın ilk dersi bu sergide

Hababam’ın ilk dersi bu sergide

22.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’da düzenlenen CNR Kitap Fuar’ında “Çanakkale Savaşı’nın 100. Yılı” temasıyla yola çıkılıyor. 550’nin üzerinde yapılacak etkinliklerde, ‘Hababam Sınıfı Sergisi’ dikkat çekiyor.

Hababam’ın ilk dersi bu sergide

Rıfat Ilgaz’ın efsane kitapları, Türk sinemasının unutulmaz filmleri “Hababam Sınıfı”, bu kez bir kitap fuarında yer alıyor. Bu yıl ikinci kez 27 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy’de düzenlenecek olan CNR Kitap Fuarı, efsane serinin sergisine ev sahipliği yapacak. ‘Hababam Sınıfı Sergisi’nde afiş, karikatür ve hiç görülmemiş set fotoğrafları görülebilecek. Sergide Turhan Selçuk imzalı bir ‘Hababam Sınıfı’ afişinin yanı sıra, efsanenin tiyatro sahnelerinde oynandığı günlerde çekilen fotoğraflar da görülebilecek. Rıfat Ilgaz’ın kitapları için Turhan Selçuk tarafından hazırlanan kapaklar da CNR Kitap Fuarı’nda yer alacak.

Haberin Devamı

Çanakkale’nin 100’üncü yılı
CNR Kitap Fuarı’na 250’nin üzerinde yayınevinin katılcak ve ayrca fuar süresince söyleşi, panel, çocuk etkinlikleri, sergi, imza günleri ve dinletilerle birlikte 550’nin üzerinde etkinlik gerçekleştirilecek.
Çanakkale Zaferi’ni “Çanakkale Savaşı’nın 100’üncü Yılı” temasıyla selamlayacak fuarın Onur Yazarı Mehmed Niyazi Özdemir olacak.
Fuarda ‘Çanakkale Geçilmez Çizgi Film’ gösterimi, ‘Çanakkale Zafer Konulu Resim Yarışması Sergisi’, ‘Dünya Basınında Karikatürlerle Çanakkale Savaşı’ konulu sergi gibi Çanakkale Zaferi’nin ruhunu
anlatan onlarca etkinlik gerçekleştirilecek.