İstanbul

İstanbul

Son dakika İstanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İstanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İstanbul haber sayfamızda...

İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 479.034 istanbul haberi bulunmuştur.
Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha başarıyla tamamlandı
Bayraktar TB3 adım adım geliyor! Bir test daha başarıyla tamamlandı Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3 32. uçuş testini de başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medyasından uçuş testini paylaştı.
26.04.2024 Gündem
Monaco, Fenerbahçe Beko ile seriyi eşitledi!
Monaco, Fenerbahçe Beko ile seriyi eşitledi! Fenerbahçe Beko, EuroLeague play-off serisi ikinci maçında Monaco’ya deplasmanda 93-88 mağlup oldu ve seride durum 1-1’e geldi.
Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu Projesi'nin detaylarını anlattı
Bakan Uraloğlu Kalkınma Yolu Projesi'nin detaylarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Habertürk'te gündeme dair konuları konuştu ve Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu "Son 1 yılda deprem sıkıntısını da atlattıktan sonra daha çok gündemimize oturan bir proje oldu" dedi.
26.04.2024 Gündem
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, CNN Türk'ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi.
26.04.2024 Haberler
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu: ABD'nin en büyük şirketleri İstanbul'a geliyor
ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh CNN Türk'e konuştu: ABD'nin en büyük şirketleri İstanbul'a geliyor Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, CNN Türk'ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi.
26.04.2024 Gündem
İstanbul'da 27 Nisan'da uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak! Uyarı üstüne uyarı geldi
İstanbul'da 27 Nisan'da uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak! Uyarı üstüne uyarı geldi İstanbul'da 27 Nisan Cumartesi günü uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak! Vatandaşlara uyarı üstüne uyarı geldi. İşte kesintinin yaşanacağı yerler.
26.04.2024 Gündem
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni Kalyon Holding'in yapımını üstlendiği Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde kendisini ispatlamış bir ülke. Dünyada, Çin'den sonra ikinci konumdayız. İlk 250 firmadan 40'ı Türk şirketi. Romanya'da da son dönemlerde özellikle bunun bir ivme kazandığını görüyoruz. Şu anda 11 bir milyar dolar civarında bir müteahhitlik hacmine ulaşmış durumdayız. Bunun artarak devam etmesini diliyoruz." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Bir bulgu daha tespit edildi
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Bir bulgu daha tespit edildi Ekonomist Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor. Balıkesir Gönen'deki aramalarda bir bulguya daha rastlandı. İşte detaylar...
26.04.2024 Gündem
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreterliği seçimi için "Kararımızı stratejik akıl ve hakkaniyet çerçevesinde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı. Mark Rutte yaptığı açıklamada 'NATO'nun güney kanadının Türkiye'ye ihtiyacı var, Türkiye'nin liderliğine ihtiyacı var' sözlerine yer verdi.
26.04.2024 Gündem
AUZEF SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ > auzef.istanbul.edu.tr 📚 İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 | AUZEF sınavları ne zaman?
AUZEF SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ > auzef.istanbul.edu.tr 📚 İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 | AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF sınav tarihleri 2024 takvimi araştırması sürüyor. Bugün AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin Güz Dönemi sınavları tamamlandıktan sonra Bahar Dönemi sınavları hakkında detaylar araştırılmaya başladı. Peki İstanbul Üniversitesi AUZEF Bahar Dönemi sınavları ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 ve AUZEF sınav yeri sorgulama ekranı
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hollanda Başbakanı Rutte'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hollanda Başbakanı Rutte'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile Vahdettin Köşkü'nde bir görüşme gerçekleştirdi.
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Haberler
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Eski Spor Bakanı ve Trabzonspor Eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, devlet töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
26.04.2024 Haberler
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TFF arasında imzalanan Futbol Gelişim Projesi'nin bilgilendirme toplantısı yapıldı.
26.04.2024 Süper Lig
SON DAKİKA: Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! 'Başkanla görüştü ve oyunculara iletti'
SON DAKİKA: Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı! 'Başkanla görüştü ve oyunculara iletti' Yunanistan şampiyonluk turunda AEK'ya deplasmanda 3-0 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük darbe alan Panathinaikos'ta Fatih Terim'in geleceği netlik kazanıyor. Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos ile Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.
26.04.2024 Dünyadan Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Gündem
Öğrenci velisinden kadın öğretmene acımasız yumruk! İfadesi ortaya çıktı
Öğrenci velisinden kadın öğretmene acımasız yumruk! İfadesi ortaya çıktı Sarıyer'de Prof. Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda oğlunun sınıf öğretmeni Necla Ö.'yü yumruklayarak darbettiği gerekçesiyle "Kasten yaralama" suçundan tutuklanan Ali Ç.'nin ifadesi ortaya çıktı.
26.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Irak ziyareti tarihi önemde. Irak ile terörle mücadele iş birliğimiz güçlenecek." ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Eski Spor Bakanı ve Trabzonspor Eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, devlet töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
26.04.2024 Gündem
Arda Turan bombayı patlatıyor! Eyüpspor, Arjantinli yıldız ile görüşmelere başladı
Arda Turan bombayı patlatıyor! Eyüpspor, Arjantinli yıldız ile görüşmelere başladı Eyüpspor'da yeni sezon kadro planlaması sürüyor. İstanbul ekibi, Manuel Lanzini'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.
26.04.2024 1.Lig
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Beyaz ete ihracat yasağı geliyor
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Beyaz ete ihracat yasağı geliyor Son aylarda fiyatlarında artış görülen tavuk etiyle ilgili Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor.
26.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.