Evde lezzetli filtre kahve hazırlamanın 7 püf noktası
Evde lezzetli filtre kahve hazırlamanın 7 püf noktası Pek çok kültüre ve yaşama etki eden kahve, günlük hayatımızın ayrılmaz ve lezzetli bir parçası. Hatta öyle ki pek çok insan evine aldığı çeşit çeşit makine, malzeme ile öğrendiği teknikleri uygulayarak ev yapımı bir lezzet fırtınası yaratıyor. Filtre kahve de bunlardan biri. Metro Türkiye’nin baristası içimine doyum olmayacak filtre kahve demlemenin sırlarını sizler için paylaştı. İşte kahveyi altın orana yaklaştıracak, tadına doyum olmayan filtre kahve yapmanın püf noktaları...
6.07.2021 İçecek Tarifleri
Özel kahveleriyle meşhur 7 ülkenin 7 farklı kahve türü
Özel kahveleriyle meşhur 7 ülkenin 7 farklı kahve türü Üçüncü nesil kahveciliğin moda olmasıyla birlikte hayatımıza konsept kahveciler girdi. Tüm dünyaya hızla yayılan akım, yıllar içerisinde çoğu dünya şehrini etkisi altına aldı. Peki, kahvesinin lezzetiyle ün salmış ülkeler hangileri? Türkiye’nin uçak bileti sitesi Enuygun.com’dan 1 Ekim Dünya Kahve Günü’ne özel kahveleriyle meşhur ülkeler.
6.07.2021 İçecek Tarifleri
1 Ekim Dünya Kahve Günü: A'dan Z'ye kahve rehberi
1 Ekim Dünya Kahve Günü: A'dan Z'ye kahve rehberi Bugün 1 Ekim Dünya Kahve Günü... Türkiye'de olduğu gibi tüm dünyada da çok sevilen kahveyi hem yaparken hem de tüketirken aslında dikkat edilmesi gereken bazı püf noktaları var. Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez ile kahvenin sağlığa olan etkilerini ve Barista Eğitmeni-Kahve Uzmanı Yunus Çakmak ile de kahve tüketimi ve yapımıyla ilgili tüm detayları konuştuk.
6.07.2021 İçecek Tarifleri