23 Kasım

23 Kasım

Son dakika 23 Kasım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 23 Kasım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 23 Kasım haber sayfamızda...

23 Kasım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.781 23 kasım haberi bulunmuştur.
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi onların adına Bitcoin almak üzere para toplayıp, yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezası, istinaf mahkemesi tarafından bozulup, tahliye edilen Safiye Gökçe Yüce'nin (44) yeniden yargılanmasına başlandı.
20.04.2024 Gündem
Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım
Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım Önce Murat Dalkılıç, ardından DJ Mert Aydın ile olmak üzere iki evlilik yapan Merve Boluğur, Eser Yenenler'in programına katıldı. Boluğur samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Evliliği 53 günde biten Merve Boluğur "Geyşa olmayı seviyorum" sözleriyle gündem oldu.
11.02.2024 Cadde
Gaziantep FK transferi açıkladı! 1.5 yıllık imza
Gaziantep FK transferi açıkladı! 1.5 yıllık imza Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak San Jose forması giyen orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
9.02.2024 Gaziantep FK
Eski eşi Mert Aydın'la barıştı mı? Merve Boluğur'dan açıklama geldi
Eski eşi Mert Aydın'la barıştı mı? Merve Boluğur'dan açıklama geldi 2 Ekim 2022'de Fuat Paşa Yalısı’nda dünyaevine girip, 23 Kasım 2022'de boşandığı Mert Aydın ile yeniden barıştıkları iddia edilen oyuncu Merve Boluğur, önceki gün City's Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
3.02.2024 Cadde
53 gün evli kalıp boşanan Merve Boluğur ve Mert Aydın barıştı mı?
53 gün evli kalıp boşanan Merve Boluğur ve Mert Aydın barıştı mı? 2022 yılında nikah masasına oturan Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti sadece 53 gün evli kalmış aralarındaki anlaşmazlık sebebi ile tek celsede boşanmışlardı. Ünlü çift hakkında yeni bir iddia gündeme geldi.
31.01.2024 Cadde
Özgürlüğü 3 gün sürdü! Cezaevinden çıkar çıkmaz hırsızlıktan tutuklandı
Özgürlüğü 3 gün sürdü! Cezaevinden çıkar çıkmaz hırsızlıktan tutuklandı Samsun'da hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden 3 gün önce tahliye olan Sevda Kulu, daha önce bir evden 200 bin liralık ziynet eşyası çaldığı ortaya çıkınca yeniden gözaltına alınıp, tutuklandı.
26.01.2024 Gündem
'Kimsesiz Kıymet'in eşi hakim karşısında! Mesajlar incelenecek
'Kimsesiz Kıymet'in eşi hakim karşısında! Mesajlar incelenecek Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde aldattığı iddiasıyla kocası tarafından öldürülen ve cenazesi kimsenin teslim almaması üzerine belediye ekipleri tarafından defnedilen Kıymet Budak'ın tutuklu eşinin yargılanmasına devam edildi.
16.01.2024 Gündem
16 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
16 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanlar burçlarının özellikleri araştırarak, karakterleri ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyebiliyor. 16 Aralık tarihinde doğan her birey, burçlarını öğrenmenin yollarını arıyor. 16 Aralık'ta doğan bireylerin hangi burca sahip olduğu, internet üzerinde araştırılan bilgilerden biridir. 16 Aralık hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumuyla ilgili detayları derledik.
9.01.2024 Astroloji
Casuslardan şok itiraf! İstanbul'da her nokta için ayrı para aldılar
Casuslardan şok itiraf! İstanbul'da her nokta için ayrı para aldılar MİT'in düzenlediği istihbarat operasyonunda, Türkiye'deki Arap asıllı kişileri takip için hücreler halinde tertiplenmiş 46 Mossad üyesi ile ilgili yeni delillere ulaşıldı. Çoğunluğu Filistin uyruklu çeşitli yaş grubundaki sabotaj ekibinin en kilit 26 ismi hakkında yeni deliller ortaya çıktı.
7.01.2024 Gündem
Erkek arkadaşını burnundan öptü! 'Aşk' sorusuna kafa karıştıran cevap
Erkek arkadaşını burnundan öptü! 'Aşk' sorusuna kafa karıştıran cevap Önce şarkıcı Murat Dalkılıç, ardından DJ Mert Aydın ile olmak üzere iki evlilik yapan oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gece Bebek'te kameralara yansıdı. Yanındaki gizemli erkek arkadaşının burnunu öpen ünlü isim, muhabirlerin aşk sorusu karşısında kafa karıştıran bir yanıt verdi.
5.01.2024 Cadde
23 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
23 Kasım Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Kasım ayı burçlar bakımından önemli bir zaman dilimidir. Bu zaman diliminin verimli bir şekilde değerlendirilmesi ve burçların doğru bir şekilde yorumlanması son derece önemlidir. 23 Kasım önemli bir burca mensuptur. Bu tarihte doğan kişilerin farklı bir kişilik yapısı olduğu ifade ediliyor. 23 Kasım hangi burç oluyor ve bu burcun özellikleri nelerdir tüm detayları ile derledik.
4.01.2024 Astroloji
1 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
1 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Yıldızlara göre, 1 Aralık tarihinde doğan kişiler, ateş gurubunda yer alan yay burcuna sahiptir. 23 Kasım - 21 Aralık tarihleri arasında doğan herkes yay burcu özelliklerini taşır. Yay burcunun kendine has özellikleri vardır. Yay burcu olan kişiler gezmeyi ve anı biriktirmeyi çok severler. 1 Aralık hangi burç oluyor? İşte, tüm detaylar.
4.01.2024 Astroloji
2024 Kasım Ayı Hangi Burç? Kasım Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?
2024 Kasım Ayı Hangi Burç? Kasım Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur? Kişinin doğduğu gün mensup olduğu burç, karakterini belirleyen faktörlerdendir. Kasım ayında doğan kişiler hangi burç oldukları konu hakkında bilgi almak istiyor. İşte kasım ayında doğanların burç özellikleri hakkında tüm detaylar.
4.01.2024 Astroloji
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
2024 Aralık Ayı Hangi Burç? Aralık Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?
2024 Aralık Ayı Hangi Burç? Aralık Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur? Burçlar çoğu insanlar tarafından merak konusudur. Burçların hangi aylara denk geldiği ise bazı insanların kafalarını karıştırmaktadır. Aralık ayı hangi burç oluyor? Bu burcun özellikleri nelerdir? Bu soruların cevabını sizler için derledik.
3.01.2024 Astroloji
Nijer Hakkında Bilgiler; Nijer Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Nijer Hakkında Bilgiler; Nijer Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Nijer veya resmî adıyla Nijer Cumhuriyeti, Afrika kıtasının batısında bulunan ve denize kıyısı bulunmayan bir parlamenter cumhuriyet ülkesidir. Sizler için Nijer ülkesi ile ilgili Nijer ülkesi nerededir? Nijer ülkesi nüfusu nasıldır? Nijer ülkesi şehirleri nelerdir? Nijer ülkesinin başkenti neresidir? Nijer ülkesinin para birimi nedir? Nijer ülkesinin dili nedir? Nijer ülkesinin iklimi nasıldır? Gibi bilgileri detaylı bir şekilde araştırdık ve sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
AÇIKLANDI! KAYMAKAMLIK SINAV SONUCU SORGULA ÖSYM 2023: Kaymakam adaylığı giriş sınavı sonuçları nasıl öğrenilir?
AÇIKLANDI! KAYMAKAMLIK SINAV SONUCU SORGULA ÖSYM 2023: Kaymakam adaylığı giriş sınavı sonuçları nasıl öğrenilir? İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı, ÖSYM tarafından düzenlendi. Sınava dair giriş belgeleri 23 Kasım'da erişime açılmış, soru ve cevaplar ise sınav günü paylaşılmıştı. Adayların gözü kulağı 2023 Kaymakamlık sınav sonuçlarındaydı! Peki, Kaymakamlık sonuçları açıklandı mı?
28.12.2023 Bilgi Rehberi
2023'e damga vuranlar
2023'e damga vuranlar Evlenenler, boşananlar, sürpriz birliktelikler, sonu hapishanede biten ‘fenomen hayatlar’, polemikler ve kaybettiklerimiz...
27.12.2023 Cadde
Piyade okulunda Atatürk tartışması! Amirlerle ilgili yeni karar
Piyade okulunda Atatürk tartışması! Amirlerle ilgili yeni karar Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda yaşanan olaya ilişkin süren soruşturmayla ilgili son bilgileri aktardı.
21.12.2023 Haberler
Piyade okulunda Atatürk tartışması! Amirlerle ilgili yeni karar
Piyade okulunda Atatürk tartışması! Amirlerle ilgili yeni karar Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda yaşanan olaya ilişkin süren soruşturmayla ilgili son bilgileri aktardı.  
21.12.2023 Gündem
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon!
MİT'ten terör örgütüne bir darbe daha! 230 km içeride nokta operasyon! Milli İstihbarat Teşkilatı’nın, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde saha sorumlularından Şirvan Hasan’ı, Türkiye-Suriye sınırına yaklaşık 230 kilometre mesafedeki Deyrizor’da etkisiz hale getirdiği ortaya çıktı.
18.12.2023 Gündem
Kocaelispor'un acı günü!
Kocaelispor'un acı günü! Yeni futbolcular izlemek için Nijerya’ya giden Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can, burada yakalandığı sıtma hastalığından tedavi görürken hayatını kaybetti.
17.12.2023 1.Lig
ABD'nin PKK/YPG/SDG ilişkisine Bakan Güler'den tepki: Kimse bizim zekamızla alay etmesin
ABD'nin PKK/YPG/SDG ilişkisine Bakan Güler'den tepki: Kimse bizim zekamızla alay etmesin Yıllık basın değerlendirme toplantısında konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'nin terör örgütü PKK/YPG/SDG tatbikatına ilişkin soruya net yanıt verdi: Kimse bizim zekamızla alay etmesin.
16.12.2023 Gündem
Nijerya'da sıtmaya yakalanan Kocaelispor Asbaşkanı Ekrem Can hayatını kaybetti
Nijerya'da sıtmaya yakalanan Kocaelispor Asbaşkanı Ekrem Can hayatını kaybetti Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can, futbolcu keşfetmek için gittiği Nijerya'da yakalandığı sıtma hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
16.12.2023 1.Lig
Korkunç cinayete kurban giden Rus anne ve kızın cenazeleri 15 gün sonra alındı
Korkunç cinayete kurban giden Rus anne ve kızın cenazeleri 15 gün sonra alındı Muğla'nın Bodrum ilçesinde Rus paralı asker Andrej Kuslevic'in öldürüp cesetlerini çarşafa sararak sarp araziye attığı, eski eşi Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile kızı Dayana Dvizova'nın (15) cenazeleri, ülkelerinde başlatılan kampanyada toplanan yardımın ardından Adli Tıp Kurumu'ndan 15 gün sonra yakınları tarafından teslim alındı.
13.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

23 Kasım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.