Antalya'da korkunç motosiklet kazası: 3 ölü
Antalya'da korkunç motosiklet kazası: 3 ölü Antalya’da motosiklet ile yayanın çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Kazayla ilgili daha sonra ortaya çıkan kimlik detayı dikkat çekti.
14.06.2022 Haberler
Sabah saatlerinde yaşanan kaza akşam fark edildi
Sabah saatlerinde yaşanan kaza akşam fark edildi Erzurum’un Aşkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.
30.10.2019 Haberler
Feci yangında 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Feci yangında 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Sinop'un Türkeli ilçesinde tek katlı ahşap evde çıkan yangında, Gülten (25) ve oğlu Ramazan Özkaya (4) ile Hanife Özcan (98) yaşamını yitirdi. Yangın, saat 15.30 sıralarında Türkeli ilçesi Yazıcı köyünde, Erdal Özkaya'ya ait altında ahır olan tek katlı ahşap bir evde çıktı. Evden yükselen alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Türkeli Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen ev tamamen yandı. Evin enkazında inceleme yapan ekipler, Gülten ile oğlu Ramazan Özkaya ve Hanife Özcan'ın feci şekilde yanmış halde cansız bedenlerine ulaştı. Ahırda bulunan küçük ve büyükbaş 5 hayvan da telef oldu. Cenazeler, olay yerinde Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi için Türkeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Haberler
Gaziantep'te 4 kişi hayatını kaybetti
Gaziantep'te 4 kişi hayatını kaybetti Gaziantep'te, IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto etme bahanesiyle toplanan grup ile karşıt görüşlü kişiler arasında silahlı çatışma çıktı. Birçok noktada tabanca ile tüfeklerin de kullanıldığı olaylarda 4 kişi öldü, 1'i polis 20'nin üzerinde de yaralı var.
10.10.2014 Gündem