31 Mart

31 Mart

Son dakika 31 Mart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 31 Mart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 31 Mart haber sayfamızda...

31 Mart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.375 31 mart haberi bulunmuştur.
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
Milletvekili olamayınca hastaneye kaldırılmıştı! Bu kez muhtarlık için yarıştı
Milletvekili olamayınca hastaneye kaldırılmıştı! Bu kez muhtarlık için yarıştı Elazığ’da 14 Mayıs 2023 seçimlerinde bağımsız milletvekili olan ve kazanamadığını öğrendiğinde hastaneye kaldırılması ile gündeme gelen Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, yerel seçimlerde yeniden muhtar seçildi.
26.04.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nde istifa! Doğanhisar Belediye Başkanı Öztoklu duyurdu
Yeniden Refah Partisi'nde istifa! Doğanhisar Belediye Başkanı Öztoklu duyurdu Konya'nın Doğanhisar Belediye Başkanı Yeniden Refah Partili (YRP) Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini, yoluna bağımsız olarak devam edeceğini duyurdu.
25.04.2024 Gündem
'İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz'
'İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz' Katıldığı törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Arıtma tesisimiz hızla tamamlanarak Asya yakasında ve Avrupa Yakasında ihtiyaç duyulan noktalara özellikle buradan aktarılacak olan suyla ilgili süreçleri en verimli hale getireceğiz. İnşallah kesintisiz hijyenik su konusunda ciddi bir rahatlama yaşayacağız " şeklinde konuştu. İmamoğlu, "İstanbul gibi bir şehrin su ihtiyacını karşılamak büyük bir meseledir, zorunluluktur.Biz İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz." dedi.
25.04.2024 Gündem
SEÇİM PARASI YATTI MI, NASIL SORGULANIR 2024? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak?
SEÇİM PARASI YATTI MI, NASIL SORGULANIR 2024? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alan sandık görevlilerine belirli tutarlarda ödemeler yapılıyor olacak. Yerel seçimler geride kaldı ve 31 Mart Pazar günü sandık başlarında görev yapan görevliler seçim parası yattı mı, yatmadı mı araştırıyor. 31 Mart seçim ücreti ne zaman yatacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin'
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin' 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada, karar duruşması görülecek. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin. Bu iş burada bitmez. Bu tip kararları alanları, tren kazasında ölmüş 3 yaşında, 5 yaşındaki yavruların hakkına girenlerin peşini bırakmam; namussuzluktur" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Toyota'nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı
Toyota'nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı Toyota Motor, 31 Mart'ta sona eren yılda küresel satışlarının ve üretiminin rekor seviyelere ulaştığını söyledi.
25.04.2024 Uzmanpara
Emekçilerin elini havada bırakmayın
Emekçilerin elini havada bırakmayın Taksim’in 1 Mayıs kutlamalarına açılması için çağrı yapan CHP lideri Özel, “Ben kefilim, orada olacağım. Bir kişinin bile burnu kanamadan işçilerle birlikte 1 Mayıs’ın kutlanmasına ve Taksim Meydanı’nın boşalmasına kefaleti ben koyuyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
Seçimi kazandı mazbatayı alamadı! 'Bu yanlıştan dönülsün'
Seçimi kazandı mazbatayı alamadı! 'Bu yanlıştan dönülsün' Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Menteşeler Mahallesi’ndeki muhtarlık seçimlerini kazanan ve sabıkası olduğu gerekçesiyle mazbatasını alamayan Ramazan Aydın, duruma tepki göstererek seçimin tekrarlanmasını istedi.
24.04.2024 Gündem
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel dün TBMM resepsiyonunda sürpriz bir şekilde bir araya geldi. Erdoğan, kendisinden görüşme talebinde bulunan Özel ile buluşması için “Haftaya görüşeceğiz” dedi.
24.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de bir istifa daha
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
İmamoğlu'nun koltuğuna oturan 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim'den telefonla talimat
İmamoğlu'nun koltuğuna oturan 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim'den telefonla talimat İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu, Zeytinburnu Haluk Ündeğer İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim Metli'ye devretti.
23.04.2024 Gündem
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti.
22.04.2024 Haberler
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı!
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğini belirten Bahçeli, 'Müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur.' dedi.
22.04.2024 Gündem
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti.
22.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de Bilge Yılmaz'dan istifa kararı! Sebebini açıkladı
İYİ Parti'de Bilge Yılmaz'dan istifa kararı! Sebebini açıkladı İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevini yürüten Bilge Yılmaz, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
21.04.2024 Gündem
2024 SEÇİM ÜCRETLERİ (SEÇİM PARASI) YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ ödeme tarihi...
2024 SEÇİM ÜCRETLERİ (SEÇİM PARASI) YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ ödeme tarihi... Mahalli İdareler Seçimi 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Seçimde sandık görevlisi olarak görev alanlar ise seçim paralarının ödeneceği tarihe odaklandı. YSK tarafından sandık görevlisi parası ne zaman yatacak? İşte, 2024 seçim parası ödeme günleri hakkında detaylar...
21.04.2024 Bilgi Rehberi
MHP'den CHP ve DEM açıklaması: İlk icraatları bizleri şaşırtmadı!
MHP'den CHP ve DEM açıklaması: İlk icraatları bizleri şaşırtmadı! MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yaptığı açıklamada “CHP’nin ‘Kent Uzlaşısı’ adı altında ittifak yaptığı DEM’li belediyelerin ilk icraatları bizleri şaşırtmamıştır” şeklinde konuştu.
21.04.2024 Gündem
‘Partide gruplaşma istemiyorum’
‘Partide gruplaşma istemiyorum’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, PM’de, ana hatlarıyla partinin yeni döneme ilişkin yol haritasını anlattı.
21.04.2024 Gündem
Cumhur İttifakı’ndan yeni yol haritası
Cumhur İttifakı’ndan yeni yol haritası 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimleri sonrasında bir araya gelen Cumhur İttifakı, İzmir’de kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Buluşmada yeni dönemdeki çalışmalar konuşulurken yeni yol haritası ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
20.04.2024 Ege
Pehlivan’a tebrik ziyareti
Pehlivan’a tebrik ziyareti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’a ziyarette bulundu.
20.04.2024 Ege
Hakan Peker: Ben hesap ödemiyorum!
Hakan Peker: Ben hesap ödemiyorum! Son dönemde belediye başkan adaylığıyla gündem olan şarkıcı Hakan Peker, İstanbul’da gece dışarıya çıkıp eğlenmenin pahalı olduğunu ancak kendisinin hesap ödemediğini söyledi.
20.04.2024 Cadde
DEM Partili Salğucak’a soruşturma
DEM Partili Salğucak’a soruşturma 31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okulu’na giden askeri ve polis personeline “Konuş, sen nerelisin?” diyen DEM Partili Süleyman Salğucak (61) hakkında, “seçim kanununa muhalefet” ve “seçmenin oy kullanmasını engelleme” iddialarıyla ilgili soruşturma açıldı.
19.04.2024 Gündem
İki partiden afişli borç atışması
İki partiden afişli borç atışması Antalya’nın Alanya ilçe belediyesinin 31 Mart’ta MHP’den CHP’ye geçmesi sonrası Alanya Belediyesi ile MHP İlçe Başkanlığı arasında afiş atışması yaşandı.
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

31 Mart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.