4 Gözaltı

4 Gözaltı

Son dakika 4 gözaltı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4 gözaltı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4 gözaltı haber sayfamızda...

4 Gözaltı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.528 4 gözaltı haberi bulunmuştur.
Bakan Yerlikaya'dan kayıp işçilere yönelik açıklama
Bakan Yerlikaya'dan kayıp işçilere yönelik açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzincan'da maden ocağındaki kaymanın ardından kayıp işçilere ilişkin, "Arkadaşların 5'inin bir konteyner içinde yer aldığı, 3'ünün bir araç içinde ve aynı bölgede yer aldığı, bir şoför kardeşimizin de kamyon içinde başka bir bölgede olduğu değerlendiriliyor" dedi.
14.02.2024 Gündem
Erzincan'da maden soruşturmasıyla ilgili yeni gelişme
Erzincan'da maden soruşturmasıyla ilgili yeni gelişme Erzincan'da maden soruşturmasıyla ilgili saha sorumlusunun da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.
14.02.2024 Gündem
İstanbul'da terör operasyonu: 4 gözaltı
İstanbul'da terör operasyonu: 4 gözaltı İstanbul'da farklı terör örgütleri ile irtibatlı olan ve haklarında arama kararı bulunan kişilerin yakalanması için operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
6.01.2024 Gündem
Son dakika: Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkunç kaza! 7 aracın karıştığı kazada 10 ölü, 59 yaralı
Son dakika: Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkunç kaza! 7 aracın karıştığı kazada 10 ölü, 59 yaralı Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı.
28.12.2023 Gündem
Sakarya'da üç operasyon, 4 gözaltı
Sakarya'da üç operasyon, 4 gözaltı Jandarma tarafından düzenlenen 3 ayrı operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu, ruhsatsız silah ve tarihi eser ele geçirilen operasyonlarda 7 kaçak göçmen de yakalandı.
14.12.2023 Gündem
Diyarbakır'da husumetliler arasında kavga: 4 gözaltı
Diyarbakır'da husumetliler arasında kavga: 4 gözaltı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde husumetlilerinin tabanca, tüfek ve bıçaklı saldırısına uğrayan Hacı B. (60) ağır yaralandı, 4 şüpheli gözaltına alındı.
2.11.2023 Gündem
457 adet tarihi obje ele geçirildi
457 adet tarihi obje ele geçirildi Isparta’da gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda tarihi eser ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şahıs hakkında ise adli işlem yapıldı.
14.09.2023 Gündem
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 4 gözaltı
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 4 gözaltı İstanbul'da DEAŞ, HTŞ/FEC/ENC gibi dini istismar eden terör örgütleriyle bağlantılı olan ve selefilik yaptıkları belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.
18.08.2023 Haberler
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 4 gözaltı
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 4 gözaltı İstanbul'da DEAŞ, HTŞ/FEC/ENC gibi dini istismar eden terör örgütleriyle bağlantılı olan ve selefilik yaptıkları belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.
18.08.2023 Gündem
Tabancayı kurcalarken arkadaşını öldürdü! 4 gözaltı
Tabancayı kurcalarken arkadaşını öldürdü! 4 gözaltı Samsun'un İlkadım ilçesinde arkadaşlarıyla evde oturdukları sırada Ömür Can Ö.’nün (26) iddiaya göre kurcaladığı tabancanın ateş alması sonucu yaralanan Cenk Regaip Akman (33), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
22.07.2023 Gündem
İzmir'de AK Parti'li Meclis Üyesi Aslan'a silahlı saldırıda 4 gözaltı
İzmir'de AK Parti'li Meclis Üyesi Aslan'a silahlı saldırıda 4 gözaltı İzmir'de Çiğli Belediyesi Meclis Üyesi AK Parti'li Nedim Aslan'ın silahlı saldırıda yaralanmasına ilişkin 4 şüpheli, gözaltına alındı.
11.07.2023 Gündem
Adıyaman'da PKK operasyonu: 4 gözaltı
Adıyaman'da PKK operasyonu: 4 gözaltı Adıyaman'da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda PKK'lı teröristlere erzak ve lojistik malzeme sağladığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı.
10.07.2023 Gündem
Yer: Şanlıurfa! Tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü: 1'i polis 3 yaralı, 4 gözaltı
Yer: Şanlıurfa! Tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü: 1'i polis 3 yaralı, 4 gözaltı Şanlıurfa'da, husumetli 2 akraba ailenin bıçaklı kavgasında, olayı ayırmaya çalışan polis memuru ile birlikte toplam 3 kişi yaralandı, 4 kişi gözaltına alındı.
6.07.2023 Gündem
Alkol alınan masada oynatılan kız çocuğunun ailesinin avukatı: Yanlış yorumlandı
Alkol alınan masada oynatılan kız çocuğunun ailesinin avukatı: Yanlış yorumlandı Kayseri'de, 25 gün önce sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda 7 yaşındaki D.D.'nin alkol alınan masanın üzerine çıkarılarak oynatıldığı görüntülerle ilgili kız çocuğunun aile avukatı Mustafa Temmuz Ceyhan, açıklamalarda bulundu. Ceyhan, "Olay tamamen kamuoyu tarafından yanlış yorumlanmıştır. Çocuğun annesi ve babasının bir şikayeti yok" dedi.
21.06.2023 Gündem
Onu terk eden sevgiliden akılalmaz intikam!
Onu terk eden sevgiliden akılalmaz intikam! Kağıthane’de bir şahıs kendisinden ayrılan eski sevgilisinin park halindeki lüks otomobilinin camını kırdıktan sonra benzin döküp kundakladı. Kağıthane Asayiş Büro Amirliği polisleri, kundakçı sevgiliyle birlikte 5 şahsı operasyonla yakaladı. Evden 1’i uzun namlulu 4 silah, çelik yelek ile yüklü miktarda para ele geçirildi.
20.06.2023 Gündem
6 yaşında evlendirme davası: Sahte yaş tespit raporuyla ilgili  4 gözaltı
6 yaşında evlendirme davası: Sahte yaş tespit raporuyla ilgili 4 gözaltı 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili H.K.G.’nin 2012 yılında Haydarpaşa Numune Hastanesi'nden yaşını büyük göstermek için alınan ‘sahte kemik yaşı tespit’ raporu ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden M.E.M sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.06.2023 Gündem
Kadıköy'de hareketli anlar :4 gözaltı
Kadıköy'de hareketli anlar :4 gözaltı Kadıköy'de yüksek sesle müzik dinleyen grubu polis ekipleri uyardı. Uyarıları dikkate almayan grup, ekiplerin ikinci kez kendilerini uyarmaya geldiği sırada arbede yaşandı. Arbede sırasında biber gazı sıkan polise yumruk atıldı. Polisin havaya ateş açtığı olayda 4 kişi gözaltına alındı.
22.05.2023 Gündem
Jandarmadan silah kaçakçılığı operasyonu: 4 gözaltı
Jandarmadan silah kaçakçılığı operasyonu: 4 gözaltı  İstanbul'da yasadışı silah ticareti yapanlara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken 4 kişi yakalandı. Şüphelilerden 3'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
4.05.2023 Haberler
Jandarmadan silah kaçakçılığı operasyonu: 4 gözaltı
Jandarmadan silah kaçakçılığı operasyonu: 4 gözaltı  İstanbul'da yasadışı silah ticareti yapanlara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken 4 kişi yakalandı. Şüphelilerden 3'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
4.05.2023 Gündem
Van'da 55,5 kilo uyuşturucu ele geçirildi: 4 gözaltı
Van'da 55,5 kilo uyuşturucu ele geçirildi: 4 gözaltı Van'da polisin düzenlediği operasyonlarda 55,5 kilo uyuşturucu ele geçirildi, narkotik köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.
17.04.2023 Gündem
Mersin'de DEAŞ operasyonu: 4 gözaltı
Mersin'de DEAŞ operasyonu: 4 gözaltı Mersin'de terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda 4 şüpheli, gözaltına alındı.
11.04.2023 Gündem
Mersin'de asayiş operasyonu: 4 gözaltı
Mersin'de asayiş operasyonu: 4 gözaltı Mersin'de çeşitli suçlara karışan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi. 27 adreste arama yapılırken, 4 şüpheli gözaltına alındı.
5.04.2023 Gündem
Mersin'de yasa dışı silah ticareti operasyonu: 4 gözaltı
Mersin'de yasa dışı silah ticareti operasyonu: 4 gözaltı Mersin'de yasa dışı silah ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli, polisin operasyonu ile yakalandı.
21.03.2023 Haberler
Mersin'de yasa dışı silah ticareti operasyonu: 4 gözaltı
Mersin'de yasa dışı silah ticareti operasyonu: 4 gözaltı Mersin'de yasa dışı silah ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli, polisin operasyonu ile yakalandı.
21.03.2023 Gündem
İstanbul'da elektronik sigara operasyonu: 4 gözaltı
İstanbul'da elektronik sigara operasyonu: 4 gözaltı İstanbul'da yasa dışı yollarla ülkeye 40 milyon lira değerinde elektronik sigara sokan şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.
8.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

4 Gözaltı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.