Afganistan Uyruklu

Afganistan Uyruklu

Son dakika afganistan uyruklu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan afganistan uyruklu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan afganistan uyruklu haber sayfamızda...

Afganistan Uyruklu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.119 afganistan uyruklu haberi bulunmuştur.
İkinci Kadir Şeker davasında karar verildi
İkinci Kadir Şeker davasında karar verildi Eskişehir’de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu.
26.04.2024 Haberler
İkinci Kadir Şeker davasında karar verildi
İkinci Kadir Şeker davasında karar verildi Eskişehir’de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu.
26.04.2024 Gündem
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı Adli Tıp İhtisas Kurulu, Zonguldak’ta yanmış halde cesedi bulunan, kaçak maden ocağının işçisi Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) otopsi raporunda ‘İleri derece yanık nedeniyle mide, sol böbrek, pankreas ve bağırsaklar tefrik edilemedi’ ifadelerine yer verdi.
18.04.2024 Gündem
25 göçmen demir korkulukları söküp kaçtı! Bakanlık soruşturma başlattı
25 göçmen demir korkulukları söküp kaçtı! Bakanlık soruşturma başlattı Amasya’da İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nde bekletildikleri binanın pencerelerindeki demir korkuluğu söküp kaçan 25 Afganistan uyruklu kaçak göçmenden 24'ü yakalandı. İçişleri Bakanlığı, olay sonraıs soruşturma başlattı.
15.04.2024 Gündem
Yer: Amasya! Bakır yüklü TIR'ın dorsesinden 64 kaçak göçmen çıktı
Yer: Amasya! Bakır yüklü TIR'ın dorsesinden 64 kaçak göçmen çıktı Amasya’da polisin yol kontrolünde durdurduğu TIR'ın dorsesinde 64 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. TIR şoförüyle ilgili soruşturma sürüyor.
13.04.2024 Gündem
3 bileziği kuyumcuda bozdurup bankaya geldi! Şoke eden gerçek ortaya çıktı
3 bileziği kuyumcuda bozdurup bankaya geldi! Şoke eden gerçek ortaya çıktı Erzurum’da polis, dolandırıcıların tuzağına düşen genç kadına son anda yardım etti ve para göndermesine engel oldu. Ekipler E.T. isimli şahsın yakalanması için çalışma başlattı.
1.04.2024 Gündem
Kaçak göçmenler otomobilin bagajından çıktı
Kaçak göçmenler otomobilin bagajından çıktı Elâzığ’da polisin durdurduğu otomobilin bagajında 3 kaçak göçmen yakalandı. Gözaltına alınan sürücü ise tutuklandı.
28.03.2024 Gündem
Maden ocağı için cesedi yaktılar! Tüyler ürperten detaylar
Maden ocağı için cesedi yaktılar! Tüyler ürperten detaylar Zonguldak'ta kaçak maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
Elazığ’da 5 düzensiz göçmen yakalandı
Elazığ’da 5 düzensiz göçmen yakalandı Elazığ'da jandarma ekiplerince yapılan çalışmada, 5 düzensiz göçmen yakalandı.
21.03.2024 Gündem
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler Türkiye’de 24 saatte yaşları 32 ile 49 arasında değişen 8 kadın, şubat ayında da en az 25 kadın eşleri ya da eski eşleri tarafından öldürüldü. Öldürülme nedenleri ise kendi hayatlarına dair yeni karar almak istemeleri...
29.02.2024 Gündem
Anneleri, babaları tarafından gözleri önünde öldürüldü! Çocuklar devlet koruması altında
Anneleri, babaları tarafından gözleri önünde öldürüldü! Çocuklar devlet koruması altında Denizli’de babaları tarafından gözlerinin önünde anneleri öldürülen yabancı çocuklar, devlet koruması altına alındı. Katil zanlısı ise sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.
28.02.2024 Gündem
Yedi kadın katledildi
Yedi kadın katledildi Türkiye’nin 6 farklı şehrinden dün vahşet haberleri peş peşe geldi; 7 kadın, kocaları ya da ayrıldıkları eşleri tarafından canice katledildi.
28.02.2024 Gündem
Hurdacı tartıştığı eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü
Hurdacı tartıştığı eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, Afganistan uyruklu Muhammet Esmail Habibi (42), tartıştığı eşi Nasim Gol Karımı'yi (30) öldürdü.
27.02.2024 Gündem
Amasya’da şoke eden olay! Ticari taksi ve otomobilden kaçak göçmenler çıktı
Amasya’da şoke eden olay! Ticari taksi ve otomobilden kaçak göçmenler çıktı Amasya’da polisin durdurduğu bir ticari taksi ve otomobilde 4’ü Afgan, 3’ü Suriye uyruklu toplam 7 kaçak göçmen bulundu.
27.02.2024 Gündem
Yer: Düzce! Havlu kolileri arasından 39 kaçak göçmen çıktı
Yer: Düzce! Havlu kolileri arasından 39 kaçak göçmen çıktı Düzce'de, polisin durdurduğu TIR’da yapılan aramalarda, dorse kısmında yüklü kağıt havlu kolileri arasındaki bölmelere saklanmış halde 39 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı, organizatör olduğu belirlenen sürücü Mehmet O. (42) gözaltına alındı.
21.02.2024 Gündem
Bolu'da forklifte çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandı
Bolu'da forklifte çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandı Bolu’da, fabrikanın önünden kontrolsüz şekilde yola çıkan forklifte çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandı. Kazanın ardından iş makinesiyle olay yerinden kaçan Afganistan uyruklu işçi, polis ekipleri tarafından çalıştığı fabrikada bulundu.
15.02.2024 Gündem
Osmaniye’de göçmen operasyonu
Osmaniye’de göçmen operasyonu Osmaniye'de sürdürülen göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile mücadele kapsamında saha çalışması başlatıldı.
13.02.2024 Gündem
Dehşete düşüren baltalı cinayet kamerada!
Dehşete düşüren baltalı cinayet kamerada! Konya’da kendisine sarkıntılık eden arkadaşını demir saplı baltayla başına vurarak vahşice öldüren zanlının, cinayet anına ait kan donduran güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan sonra yakalanan Afganistan uyruklu cinayet zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
9.02.2024 Haberler
Dehşete düşüren baltalı cinayet kamerada!
Dehşete düşüren baltalı cinayet kamerada! Konya’da kendisine sarkıntılık eden arkadaşını demir saplı baltayla başına vurarak vahşice öldüren zanlının, cinayet anına ait kan donduran güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan sonra yakalanan Afganistan uyruklu cinayet zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
9.02.2024 Gündem
İş yerinde vahşet! Tartıştığı çalışma arkadaşını balta ile öldürdü
İş yerinde vahşet! Tartıştığı çalışma arkadaşını balta ile öldürdü Konya'da Abdullahvasi Hasan, kendisi gibi Afganistan uyruklu olan iş arkadaşı tarafından başına balta ile vurularak öldürüldü.
7.02.2024 Gündem
Artvin'de 7 kaçak göçmen jandarma tarafından yakalandı
Artvin'de 7 kaçak göçmen jandarma tarafından yakalandı Artvin’in Yusufeli ilçesinde jandarma ekipleri Afganistan uyruklu 7 düzensiz göçmeni yakaladı.
7.02.2024 Gündem
Bu nasıl vicdan! Çaldığı köpeğe eziyet edip, çektiği görüntüleri sahibine gönderdi
Bu nasıl vicdan! Çaldığı köpeğe eziyet edip, çektiği görüntüleri sahibine gönderdi Kırşehir'de, iddiaya göre çaldığı köpeğe tokat atıp, eziyet eden Karim Gholami Aslan (32), bu anları cep telefonu ile kaydedip sahibine yolladı.
2.02.2024 Gündem
Neye uğradığını anlamadı! Telefona bakarak yürürken...
Neye uğradığını anlamadı! Telefona bakarak yürürken... Burdur'da kaldırımda elindeki telefona bakarak yürüyen Afganistan uyruklu kişi, belediye personelinin çalışma yaptığı rögara düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.01.2024 Haberler
Telefona bakarak yürüdü, rögara düştü
Telefona bakarak yürüdü, rögara düştü Kaldırımda elindeki telefona bakarak yürüyen Afganistan uyruklu kişi, belediye personelinin çalışma yaptığı rögara düştü.
23.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Afganistan Uyruklu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.