Bakan Karaismailoğlu yarın tanıtacak
Bakan Karaismailoğlu yarın tanıtacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ülkemizin yollarını çağın gereği olan akıllı ulaşım sistemleriyle donatmak için tüm kurumlarımızla ülke genelinde topyekun seferberliğe gideceğiz." ifadesini kullandı.
28.09.2020 Ekonomi
Ankara akıllı ulaşım sistemlerinden faydalanıyor
Ankara akıllı ulaşım sistemlerinden faydalanıyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te daha rahat bir trafik akışı ve konforlu bir sürüş keyfi için akıllı ulaşım sistemlerinden faydalanıyor. Son teknoloji ulaşım projelerini Ankara’da hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, yeşil dalgadan loop dedektörlere, uyarmalı trafik sisteminden merkezi kavşak kontrol sistemine kadar pek çok yeni teknolojiyi Başkent trafiğinde uyguluyor. Bu sayede rahat bir trafik akışı başta olmak üzere yakıt tasarrufu, zaman tasarrufu ve ulaşım güvenliği sağlayan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Başkent trafiği için yürüttüğü ulaşım faaliyetlerini teknolojik imkanlara göre güncellemeye ve uygulamaya devam ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Bozuk para ve bileti kaldıracak! Visa'dan toplu taşımada devrim yaratacak program
Bozuk para ve bileti kaldıracak! Visa'dan toplu taşımada devrim yaratacak program Visa, dünya çapında geçerli olacak ve temassız ödeme sağlayacak Visa Global Toplu Taşıma Çözümleri programıyla dünyada toplu taşıma kullanıcılarının bozuk para veya bilet ihtiyacına son vermeyi amaçlıyor.
6.12.2017 Teknoloji