Polisten kaçtı, barikata çarptı alev aldı! 1'i polis 2 yaralı
Polisten kaçtı, barikata çarptı alev aldı! 1'i polis 2 yaralı Bursa’da sokağa çıkma kısıtlamasında polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan Oğuzhan A. (27) yönetimindeki otomobil, 150 kilometrelik kovalamacanın ardından önce yolda barikat kuran iki polis aracına ardından da bariyerlere çarparak alev aldı. Alev topuna dönen otomobilde sıkışarak yaralanan Oğuzhan A. ile yanında bulunan arkadaşı Ferhat A. (26) polis ekipleri tarafından kurtarılırken, kaza sırasında bir polis memuru da yaralandı.
23.02.2021 Gündem
'Makas' atan otomobil elektrik direğine çarpıp alev aldı
'Makas' atan otomobil elektrik direğine çarpıp alev aldı Bursa'da 'makas' atarak ilerleyen otomobil, önce seyir halindeki bir otomobile, ardından da elektrik direğine çarparak alev aldı. Alev topuna dönen otomobildeki 5 kişi yaralanırken, o anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.
20.10.2020 Gündem
Motorundan dumanlar yükselen araca, beton mikseri müdahale etti
Motorundan dumanlar yükselen araca, beton mikseri müdahale etti Atatürk Havalimanı girişinde motoru yanan aracın yardımına, yoldan geçen bir beton mikseri yetişti. Kaputundan dumanlar yükselen otomobili gören mikserin şoförü, aracı durdurarak mikserdeki basınçlı suyla müdahale etti. Olay, Atatürk Havalimanı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde seyir halindeki yabancı plakalı bir otomobilin motor kaputundan dumanlar yükselmeye başladı. Atatürk Havalimanı’nın ana giriş kapısına yaklaşık 200 metre mesafede yaşanan olayın akabinde araç sürücüsü otomobilini yol kenarına çekti. Otomobile beton mikseri müdahale etti Bu sırada yoldan geçen bir beton mikserinin sürücüsü motorundan dumanlar yükselen aracı gördü. Bunun üzerine beton mikserini durduran şoför, araçta bulunan basınçlı suyla dumanlar içindeki otomobile müdahale etti. Araçta bulunanların da yardımıyla otomobilin kaputu açılarak basınçlı suyla motor soğutuldu. Olayın yaşandığı anlarda şans eseri beton mikserinin kısa sürede müdahalede bulunmasıyla otomobilin olası alevler içinde kalmasının önüne geçildi. O anlarda ise cadde üzerinde kısa süreli trafik yoğunluğu oluştu. Daha sonra araç bulunduğu bölgeden çekildi.
11.09.2019 Yaşam
Kadıköy D-100'de araç yangını
Kadıköy D-100'de araç yangını Kadıköy D-100 karayolu üzerinde seyir halindeki bir araçta bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesiyle patlamalar meydana geldi. Araçta çıkan yangın nedeniyle trafik durdu, itfaiye ekiplerinin araca müdahalesi devam ediyor.
11.09.2019 Yaşam
ATV motoru alev alev yandı
ATV motoru alev alev yandı Kars’ın Sarıkamış ilçesinde bir ATV motoru meydanda alev alev yandı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında ATV motorunun alev aldığını gören vatandaşlar hemen yangın tüpüyle müdahale etti. Yangını söndüren vatandaşlar motorun sahibini olay yerine çağırdı.
11.09.2019 Yaşam
Karabük'te köy yangını
Karabük'te köy yangını Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı Gökpınar köyünde çıkan yangında 3 ev ve bunlara samanlıklar alevlere teslim oldu. Bartın sınırında olan köyde çıkan yangının diğer evlere sıçramaması için yangın helikopteri ile ilk müdahale yapılarak kontrol altına aldı. Safranbolu ilçesine bağlı Gökpınar köyünde Kazım Yılmaz’a ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyümesi sonrası Yılmaz’a ait diğer ev ile onun yanında bulunan Saadet Ünlü’ye ait eve sıçradı. Köylülerin durumu bildirmesi üzerine yangına ilk olarak Karabük’te konuşlu bulunan yangın söndürme helikopteri müdahale etti. Daha sonra köye ulaşan Orman İşletme Müdürlüğüne ait aranzöz ve Safranbolu Belediyesine ait itfaiye araçları müdahale ederek söndürdü.
11.09.2019 Yaşam
Alev alan kamyonet bir evin duvarını yıktı
Alev alan kamyonet bir evin duvarını yıktı İzmir'in Karabağlar ilçesinde, park halindeyken yangın çıkan çalıntı kamyonetin kendiliğinden hareket edip, çarpıp duvarını yıktığı evde yaralanan Mehmet Genç ile eşi Fehime Genç'in hastanedeki tedavisi sürüyor. Genç çiftinin oğulları Can Genç, sabah işe giderken yanan kamyonetin evlerine çarptığını gördüğünü, anne ve babasını kendisinin kurtardığını söyledi.Poligon semti 123/5 Sokak'ta, park halinde bulunan bir kamyonette dün sabah yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği kamyonet, kendiliğinden hareket edip, önce park halindeki araçlara, ardından da Mehmet Genç'in evinin duvarına çarptı. Evde bulunan Mehmet Genç ile eşi Fehime Genç, çarpmanın etkisiyle yıkılan duvarın altında kaldı. Araçtaki alevler, eve sıçradı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından, yanık yaraları bulunan Genç çifti, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Tamamen yanan kamyonetin, düz kontak yöntemiyle çalınıp, ardından terk edildiği belirlendi. Öte yandan kamyonetin duvarını yıktığı evde onarım çalışmaları başladı. Olayda yaralanan yaşlı çiftin oğulları Can Genç, anne ve babasını ölümde kurtardığını belirterek şöyle konuştu: "Annem ve babam bu evde, ben ise kendi evimde yaşıyorum. O gece ziyaretlerine gelmiştim. Gece onların yanında kalmaya karar verdim. İyi ki de öyle yapmışım. Sabah erken saatte işe gitmek için sokağa çıkınca kamyonetin yandığını gördüm. İtfaiyeye haber verdim. O sırada kamyonet alev topuna dönerek annem ve babamın yaşadığı eve hızla çarptı. Babamın yattığı odanın duvarı yıkıldı. Ev de yanmaya başladı. O anda ne yapacağımı şaşardım. Kedime kaybettim. Eve girip annemi ve babamı evden çıkarttım. Vücutlarında ciddi yanıklar var. Tedavileri şu anda sürüyor. Kendilerinin herhangi bir geliri yok. Yetkilerin yardım etmesini istiyorum."
11.09.2019 Yaşam
Lastiği patlayan TIR alev aldı
Lastiği patlayan TIR alev aldı Erzincan'da seyir halindeyken lastiğinin patlaması nedeniyle alev alan TIR'da hasar meydana geldi.İran uyruklu Abolfazl Sharghı idaresindeki 53 B 43010 plakalı TIR, Erzincan-Sivas karayolu Kantarlar mevkisinde lastiğinin patlaması sonucu alev aldı. Durumu fark eden sürücü, aracı yol kenarına çekerek TIR'ın sahibi vatandaşı Ahmet Kazımi ile yangını söndürmeye çalıştı. Alevler, yoldan geçen diğer sürücülerin de müdahalesine rağmen kısa sürede aracın büyük bölümünü sardı. İhbar üzerine olay yerine gelen Erzincan Belediyesi itfaiye ekiplerince yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ekiplerin söndürme çalışmalarını gözyaşı dökerek izleyen Kazımi'yi, şoför arkadaşları ve çevrede güvenlik önlemi alan trafik polisleri teselli etmeye çalıştı. Hasar meydana gelen TIR'ın, Konya'dan yüklenen demiri İran'a götürmek üzere yola çıktığı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
TEM'de minibüs alev aldı
TEM'de minibüs alev aldı TEM'de Ankara yönüne ilerleyen minibüs henüz bilinmeyen nedenle alev aldı. Alev alev yanan servis minibüsündekiler kendilerini dışarı atarken çevredekiler yangın tüpüyle müdahalede bulunmaya çalıştı. Yoğun duman nedeniyle çevredekiler zor anlar yaşadı. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.
11.09.2019 Yaşam
Çarpışmalarıyla alev alması bir oldu
Çarpışmalarıyla alev alması bir oldu Çarpışmalarıyla alev alması bir oldu
11.09.2019 İlginç Videolar
Bal mumu yüklü tır, alev alev yandı
Bal mumu yüklü tır, alev alev yandı Yangın, gece saatlerinde Niğde - Adana otoyolu Basmakçı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Servet Ü. (31) yönetimindeki 33 KNB 42 plakalı tır, Hakan G.'nin (21) kullandığı 63 EY 341 plakalı karpuz yüklü kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle tır yanmaya başladı. Yangının büyümesi üzerine olay yerine Niğde Belediyesi itfaiye ekipleri, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tırın alev topuna döndüğü yangında itfaiye ekipleri 1,5 saat sonra yangını söndürebildi. Yangın nedeniyle yaklaşık 1.5 saat trafiğe kapanan AdanaNiğde otoyolu söndürme çalışmalarının ardından yeniden açıldı.
11.09.2019 Yaşam
Canını son anda kurtardı
Canını son anda kurtardı Adana’da bir tır sürücüsü seyir halindeyken aracı henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başlarken, vücudunun çeşitli yerlerinde yanık olan sürücü aracı durdurup son anda canını kurtardı. Olay, Seyhan İlçesi Şakirpaşa Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen sürücü seyir halindeyken aracı bir anda alev aldı. Sürücü yaklaşık 50 metre kadar yanan araçla ilerleyerek kaldırıma çarparak durabildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yanmış bir şekilde araçtan inen sürücü çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşlar ise durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsı Çukurova Üniversitesi Adana Balcalı Hastanesine kaldırıldı. Sürücünün tedavisi devam ederken, durumun ağır olduğu öğrenildi. İtfaiye ekipleri ise aracı kısa sürede söndürürken, yangının çıkış nedenini araştırmaya devam ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Ticari gemi Somali açıklarında alev aldı
Ticari gemi Somali açıklarında alev aldı Dubai’den Somali’ye mal taşıyan ticari geminin henüz belirlenemeyen bir nedenle motor bölümünde çıkan yangında 2 kişi yaralandı. Dün yaşanan olayda, Dubai’nin Şarika kentinden Somali’nin Putland eyaletine sefer gerçekleştiren ticari gemi Bosaaso limanın yoğunluğu nedeniyle yükünü indiremedi. Ticari gemi limandan 2 kilometre uzaklıkta sabaha kadar beklerken, 16 mürettebatı bulunan geminin motor bölümünde sabah saatlerinde limana yanaşmak üzere harekete geçtiği sırada yangın çıktı. Yangına müdahale edilemezken, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alan gemi battı. Olayda, 2 kişi yaralanırken tüm mürettebat kurtarıldı. Putland Eyaleti Liman ve Deniz Otobüsleri Bakan Yardimcisi Abdurisak Nur Omar, geminin limandan çok uzakta bi noktada alev aldığını ifade ederek, itfaiye ekiplerinin bölgeye gidemediğini dile getirdi.
11.09.2019 Haberler
Topladığı kağıtlar alev aldı
Topladığı kağıtlar alev aldı Erzurum'da kamyonet ile seyir halinde olan bir sürücünün, topladığı atık kağıtlar atılan sigara izmariti nedeniyle bir anda alev aldı. Çevredeki vatandaşların uyarısı üzerine Taşmağazalar semtinde aracını durduran sürücünün yardımına esnaf ve yoldan geçenler koştu. Süs havuzundan kovalarla taşınan su ile yanan kağıtlar söndürüldü, havuz içerisindeki hortumlada soğutma çalışması yapıldı.
11.09.2019 Yaşam
Lüks otomobil alev alev yandı
Lüks otomobil alev alev yandı Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde seyir halindeki lüks otomobil alev alev yandı. Olay Kartepe Uzuntarma mevkii D-100 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen lüks otomobilin ön kısmından seyir halindeyken dumanlar yükselmeye başladı. Dumanları gören sürücü ise aracını yol kenarına çekerek aracından indi. Sürücünün inmesi sonrasında aracın motor kısmından yükselen alevler bir anda büyüdü. Lüks otomobilin yanma anları ise yoldan gelen başka bir sürücü tarafından kaydedildi. Görüntülerde, park halindeki lüks aracın ön kısmından alevlerin yükseldiği görünüyor. Yanan araç daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürülürken, araçta büyük odanda maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Yangını söndürmek için şişelerde kalan suları döktü
Yangını söndürmek için şişelerde kalan suları döktü Uşak’ta otomobilinin arkasına bağlı olan saman balyası yüklü römorku alev alan vatandaşların çaresizlik içinde yangına müdahale etmesi anında yaşananlar hem güldürdü, hem de üzdü. Olay Uşak’ta Suzuzören köyü yolu üzerinde meydana geldi. İsmail K. İsimli vatandaş ve oğulları hayvanları için aldıkları saman balyalarını otomobilinin arkasına taktığı römorka yükleyerek köyüne doğru yola çıktı. Köy yoluna girdikten bir süre sonra saman balyalarından duman yükseldiğini fark eden İsmail K. aracı hemen yol kenarına çekerek römorku otomobilden ayırdı. Bu andan itibaren yaşanan panik ve Uşak şivesi ile kameralara yansıyan konuşmalar gülümsetirken, çaresizlikten pet şişelerdeki son sularını da römorkun tekerlerinin yanmaması için dökmeye çalışan oğullarının çabası ise üzüntü ile izlendi. İsmail K.'yı merak eden yakınları telefonla ararken, İsmail K'nın telefon melodisinde çalan “Misket Havası”, römorku yol kenarına çekmeye çalışan oğlunun ayakkabısının ayağından çıkması ve onun için verilen mücadele anları kameraya yansıdı. Yangının haber verilmesi ile birlikte itfaiye ekipleri olay yerine intikal etti. Kısa sürede yangının söndürülmesinin ardından İsmail K'nın saman balyaları küle dönerken, römorku da kullanılmaz hale geldi. Yangının ise yoldan geçen başka bir araçtan atılan sigara izmaritinin sebep olduğu düşünülüyor.
11.09.2019 Yaşam
Patlama anı kamerada
Patlama anı kamerada Sinop'un Korucuk köyünde bir elektrik direğinde kablolar bilinmeyen bir nedenden dolayı alev alarak patlama meydana geldi. Sinop Üniversitesi Rektörlüğü mevkisinde patlayan elektrik direği öğrencilerde kısa süreli paniğe neden oldu. Sinop Üniversitesi personeli olayı itfaiye ve elektrik firması ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen YEDAŞ ekipleri daha büyük hasar oluşmaması için elektriği kesti. Sinop genelinde kısa süreli bir elektrik kesintisi yaşandı. Direkteki yangın ve patlama anı telefonla görüntülendi.
11.09.2019 Yaşam
Park halindeki otomobil alev aldı
Park halindeki otomobil alev aldı Şanlıurfa’da apartmanın bahçesinde park halindeyken yanmaya başlayan otomobilin patlama anı ve yaşanan panik kameralara yansıdı. Edinilen bilgiye göre yangın, dün gece saatlerinde Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Esentepe Mahallesinde meydana geldi. Apartmanın bahçesinde park halinde olan Yusuf Ö.'ye ait lüks otomobil, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Kısa sürede büyüyen yangın yan tarafta park halinde olan Ahmet S.'ye ait otomobile ile bahçedeki ağaçlara sıçradı. “Patlar” dedikten saniyeler sonra otomobilde patlama meydana geldi Otomobilin yanma anı ve yaşanan panik cep telefonuyla görüntülendi. Kaydı alan kişinin “Patlar bu tarafa gelin” diyerek apartmandan çıkanları uyarmasından saniyeler sonra otomobilde patlama meydana geldi. Yangında lüks bir otomobil kullanılamaz hale gelirken bir otomobilde ise maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma devam ediyor.
11.09.2019 Yaşam
İddiayı kaybedince sakalını böyle yaktılar
İddiayı kaybedince sakalını böyle yaktılar İddiayı kaybedince sakalını böyle yaktılar
11.09.2019 Nevidyo
Genç manken podyumda alev aldı
Genç manken podyumda alev aldı Güney Amerika ülkesi El Salvador'da düzenlenen güzellik yarışmasında podyuma çıkan bir kraliçe adayı, tacının bir anda alev almasıyla korku dolu anlar yaşadı.Seyirciye doğru yürüyen kraliçe adayının dev tacı, çevredeki bir meşaleye değince bir anda yanmaya başladı. Mankenin yardımına koşanlar el yordamıyla yangını büyümeden söndürmeyi başardı. Genç yarışmacı büyük bir tehlike atlattı.
11.09.2019 Magazin
E-5'te araç alev alev yandı
E-5'te araç alev alev yandı Avcılar E-5 yan yolda seyir halindeki ticari araç alev alev yandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, o anlar amatör bir kamera tarafından görüntülendi. Edinilen bilgilere göre olay, 10.00 sıralarında E-5 yan yol Avcılar Mevkii'nde yaşandı. 34 YL 6584 plakalı araçtan Avcılar mevkine geldiğine aniden dumanlar yükseldi. Aracını sağ şeride çeken sürücü durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yanan araca müdahale etti. Yangında yaralanan olmazken, trafikte yoğunluk olduğu görüldü. İçerisinde tekstil malzemeleri olduğu öğrenilen aracın bagaj kapısı da kilitlendi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kapı kırılarak içerisindeki mallarda sahibine teslim edildi. Araç yangını, amatör bir kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Yaşam
Artvin'de itfaiye aracı yandı vatandaş söndürdü
Artvin'de itfaiye aracı yandı vatandaş söndürdü ARTVİN'in Kemalpaşa ilçesinde park halindeyken motoru alev alan itfaiye aracındaki yangın, çevredeki vatandaşlarca hortumla su tutularak söndürüldü. Kemalpaşa İlçe Belediyesi'nde ait itfaiye aracında, akşam saat 21.00 sıralaarında henüz neden kaynaklandığı bilinmeyen bir kıvılcımla aracın motor bölümünden dumanlar çıkmaya başladı. Kısa sürede alev alan araca çevrede bulunan vatandaşlar müdahale etti, ardından da bir işyerinden uzatılan hortumla su tutularak yangını söndürdü. Söndürme işlemi sırada meydana gelen küçük çaplı patlamalar da çevrede kısa süreli paniğe yol açtı. Bu arada itfaiye aracında çıkan yangın ve söndürme anı da çevredeki kişilerin cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Vatandaşlar yangına ait görüntüleri sosyal medyada hesaplarından da paylaştı.
11.09.2019 Yaşam
Park halindeki kamyona arkadan çarpan sürücü ölümden döndü
Park halindeki kamyona arkadan çarpan sürücü ölümden döndü Manavgat ilçesinde yol kenarında park halindeki kamyonun altına giren hafif ticari araçtaki sürücü kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Kaza Manavgat-Antalya üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Antalya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Alparslan Taha Dağ’ın kullandığı 07 GIL 10 plakalı hafif Ticari Aracın Eğri Kanal Köprüsü üzerinde yol kenarında park halinde bekleyen Fikret Toprak idaresindeki 06 YRF 79 plakalı kamyona arkadan çarptı. Hafif Ticari Aracın Kamyonun kasası ile yol kenarındaki çelik bariyerler arasında sıkıştığı kazada araç sürücüsü şans eseri kazayı yaralanmadan atlattı. Hafif ticari araç sürücüsü, yolun sağ şeridinde seyir halindeyken sol şeritten bir aracın aniden önüne kırdığını, bu araca çarpmamak için emniyet şeridine kaçtığında önünde park halindeki kamyona arkadan çarptığını belirtti.
11.09.2019 Yaşam
Bariyerlere çarpan yolcu otobüsü böyle yandı
Bariyerlere çarpan yolcu otobüsü böyle yandı BURSA'da, direksiyon hakimiyetini kaybeden otobüs bariyerlere çarptıktan sona yandı. Sürücünün yemek yerken kaza yaptığı öne sürülen kazada can kaybının olmadı. Olay saat 05.30 sıralarında Bursa'nın Gemlik llçesi Kurtul Köyü Mevkiinde meydana geldi. Bodrum'dan aldığı yolcularla İstanbul istikametine giden Yalçın K. yönetimindeki Vivalines Tur'a ait 34 DF 4972 plakalı yolcu otobüsü, Bursa Şehirlerarası Terminali'nde yolcu indirdikten sonra Bursa-İstanbul otobanına girdi. Kurtul mevkiine geldiği sırada, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu otobüs bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs yanmaya başladı. Yolcular büyük panik yaşarken sürücü, otobüsü durdurup kapıları açarak yolcuları indirdi. Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangını söndürürken otobüs ise kullanılamaz hale geldi. Kazayı yaşayan yolculardan Yasin İlter, "olay anında bir arkadaşım ile telefon konuşması yapıyordum. Otobüs bir anda bariyerlere çarptı. Sonra araçta patlama meydana gelip yangın çıktı. Otobüsün kapıları açılınca canımızı kurtardık. Ön koltukta oturan bazı yolcular, sürücünün kaza anında direksiyonda yemek yediğini söylediler. Ucuz kurtulduk. Verilmiş sadakamız varmış" dedi. Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.
11.09.2019 Yaşam
Fırtınada elektrik direği alev aldı
Fırtınada elektrik direği alev aldı Kars'ın Kağızman ilçesinde etkili olan fırtına, elektrik direklerini yıkarken, yüksek gerilim hattı tellerinin birbirine değdiği bir direk de alev aldı. Kağızman?da etkili olan şiddetli rüzgar anında yüksek gerilim tellerinin birbirine değmesi nedeniyle elektrik direğini alev sardı. O an, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. İl genelinde etkili olan fırtına nedeniyle yaklaşık 600 civarında arıza ihbarı yapıldı, arızalar elektrik dağıtım şirketi tarafından giderilmeye çalışıldı. Fırtınada bazı evlerin çatılarında da hasar oluştu.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri