Altına

Altına

Son dakika altına haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan altına gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan altına haber sayfamızda...

Altına

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 149.090 altına haberi bulunmuştur.
Yok böyle kaza! İnşaat çukuruna düştü kamyonun kasasında bulundu
Yok böyle kaza! İnşaat çukuruna düştü kamyonun kasasında bulundu Şanlıurfa'da görenleri şaşkına çeviren bir kaza meydana geldi. İnşaat çukuruna düşen araç kamyonun üzerinde bulundu. İşte detaylar...
8.05.2024 Gündem
Yüksekova’da gökkuşağı görenleri hayran bıraktı
Yüksekova’da gökkuşağı görenleri hayran bıraktı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yağmur sonrası ortaya çıkan gökkuşağı görenleri hayran bıraktı.
8.05.2024 Haberler
Biyolojik kaçakçılara rekor ceza! Yasak olmasına rağmen Tunceli'de topladılar
Biyolojik kaçakçılara rekor ceza! Yasak olmasına rağmen Tunceli'de topladılar Tunceli'de jandarma biyolojik kaçakçılara göz açtırmadı. Yasak olmasına rağmen toplanan ürünler için 10 kişiye rekor bir ceza kesildi. İşte detaylar...
8.05.2024 Gündem
Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı! Yurt genelinde etkili olacak: Kuvvetli şekilde geliyor
Meteoroloji'den son dakika sağanak yağış uyarısı! Yurt genelinde etkili olacak: Kuvvetli şekilde geliyor Meteoroloji yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre sıcaklıklar mevsim normalleri altına düşüyor ve sağanak yağışlar geri dönüyor.
8.05.2024 Gündem
Selen Görgüzel'e 300 bin TL'lik şok! 'Satmaya çalışan zor durumda kalır'
Selen Görgüzel'e 300 bin TL'lik şok! 'Satmaya çalışan zor durumda kalır' Yaptığı açıklamalarla ve iddialı paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, sahne alırken 300 bin TL değerindeki bileziğini düşürüp kaybetti. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, sosyal medya sayfasından takipçilerine seslendi.
8.05.2024 Cadde
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Hafta sonuna plan yapanlar dikkat: Cuma günü gelecek
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Hafta sonuna plan yapanlar dikkat: Cuma günü gelecek Bahar havası yurt genelinde kendini iyiden iyiye hissettirirken, Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. Cuma gününü işaret eden yetkililer sağanak ve gök gürültülü sağanak için yurdun neredeyse tamamında etkili olacağını açıkladı. Sıcaklıklar yağışlarla birlikte bazı bölgelerde 5 derece birden düçecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
8.05.2024 Gündem
Kentte büyük tehlike! Yerlerim yerlerine doğru ilerliyor, her gün sayıları artıyor
Kentte büyük tehlike! Yerlerim yerlerine doğru ilerliyor, her gün sayıları artıyor Konya Ovasında obruk ya da çökmelerin yaygınlaştığına dikkat çeken uzmanlar, daha derin obrukların oluşmasının yerleşim alanlarında ciddi bir tehdit olduğu uyarısında bulundu.
8.05.2024 Haberler
2 metrelik yılanı görünce şoke oldu! 'Ahtapot Necdet, görüyorsunuz anlatmaya gerek yok"
2 metrelik yılanı görünce şoke oldu! 'Ahtapot Necdet, görüyorsunuz anlatmaya gerek yok" Elazığ’da bir kişi boş arazide kenetlenen yaklaşık 2 metrelik yılanı görünce, o anları kayıt altına aldı. Adamın konuşmasını dinleyenler gülmekten kendilerini alamadı.
8.05.2024 Gündem
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri gündemde: Elindeki morlukların sırrı çözüldü
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri gündemde: Elindeki morlukların sırrı çözüldü Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun hayatta olup olmadığıyla ilgili tartışmalar sürerken, merak edilen bir detay daha cevap buldu.
8.05.2024 Haberler
Kentte büyük tehlike! Yerlerim yerlerine doğru ilerliyor, her gün sayıları artıyor
Kentte büyük tehlike! Yerlerim yerlerine doğru ilerliyor, her gün sayıları artıyor Konya Ovasında obruk ya da çökmelerin yaygınlaştığına dikkat çeken uzmanlar, daha derin obrukların oluşmasının yerleşim alanlarında ciddi bir tehdit olduğu uyarısında bulundu.
8.05.2024 Gündem
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri gündemde: Elindeki morlukların sırrı çözüldü
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri gündemde: Elindeki morlukların sırrı çözüldü Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun hayatta olup olmadığıyla ilgili tartışmalar sürerken, merak edilen bir detay daha cevap buldu.
8.05.2024 Gündem
Batman'daki kazadan 16 gün sonra acı haber
Batman'daki kazadan 16 gün sonra acı haber Batman'da 23 Nisan'daki kazada ağır yaralanan 10’uncu sınıf öğrencisi 16 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
8.05.2024 Gündem
Hatay’da kuduz alarmı! '10-15 gün içerisinde ölüm gerçekleşiyor'
Hatay’da kuduz alarmı! '10-15 gün içerisinde ölüm gerçekleşiyor' Hatay’ın Defne ilçesinde görülen ve bölge halkında tedirginliğe neden olan kuduz hastalığının ölümcül ve tedavisinin olmadığını dile getiren veteriner Şerif Güneş, uyardı.
8.05.2024 Gündem
Met Gala'ya Kim Kardashian damgası! Korsesinin darlığı alay konusu oldu
Met Gala'ya Kim Kardashian damgası! Korsesinin darlığı alay konusu oldu Metropolitan Sanat Müzesi'nin Kostüm Enstitüsü'ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, geçtiğimiz akşam New York'ta gerçekleştirildi. Geceye damga vuran isimlerden biri Kim Kardashian oldu.
8.05.2024 Cadde
Altın ve dolar yatırımı olanlar dikkat: Geri çekilmenin nedeni belli oldu
Altın ve dolar yatırımı olanlar dikkat: Geri çekilmenin nedeni belli oldu Son haftalarda borsa rekor kırarken, altın fiyatlarındaki geri çekilme devam ediyor. Özellikle dolar/TL tarafında ise aşağı yönlü seyir dikkat çekiyor. Peki dolar ve altında son durum ne? Ekonomist Tuğba Ekin, merak edilenleri cevapladı.
8.05.2024 Ekonomi
GRAM ALTIN HABERLERİ 8 MAYIS 2024 | KAPALIÇARŞI BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI CANLI: Çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ne kadar, kaç tl?
GRAM ALTIN HABERLERİ 8 MAYIS 2024 | KAPALIÇARŞI BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI CANLI: Çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ne kadar, kaç tl? Altın fiyatları yakından takip ediliyor. En çok tercih edilen yatırım araçlarından olan altına ilgi sürüyor. Son haftalarda borsa rekor kırarken altın fiyatlarında düşüş yaşanmaktaydı. Peki, altın fiyatlarında son durum nedir? Ekonomistler gram altın fiyatı ile ilgili hangi yorumlarda bulundu? İşte son dakika altın fiyatları.
8.05.2024 Bilgi Rehberi
100 iş insanından yeni ortak girişim
100 iş insanından yeni ortak girişim Her sektörden 100 iş insanının bir araya gelerek kurduğu İstanbul Holding, faaliyetlerine başladı.
8.05.2024 Ekonomi
İsrail Gazze’nin kapısını kapattı
İsrail Gazze’nin kapısını kapattı Refah’ta ‘sınırlı’ operasyona başladığını duyuran İsrail güçleri, Gazze için kritik önemdeki Refah Sınır Kapısı’nda kontrolü ele geçirdi. Kahire’deki ateşkes müzakerelerinin ise sürmesi bekleniyor.
8.05.2024 Dünya
Bursa'da iplik fabrikasında yangın
Bursa'da iplik fabrikasında yangın Bursa'nın İnegöl ilçesi Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren iplik fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, iplik fabrikasının bacasında çıkan yangını büyümeden kontrol altına aldı.
8.05.2024 Gündem
Kuveyt ile 6 anlaşma imzalandı! Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Filistin Devleti için çalışın!
Kuveyt ile 6 anlaşma imzalandı! Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Filistin Devleti için çalışın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın görüşmesinin ardından iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı. İletişim Başkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı.
7.05.2024 Gündem
Mantar toplarken tesadüfen buldu Şaşkına döndü
Mantar toplarken tesadüfen buldu Şaşkına döndü Kahramanmaraş'ta bir genç, mantar toplamak için çıktığı dağlık arazide tarihi mızrak ucu buldu. Mızrak ucunu muhafaza altına alan genç, müzeye ulaştıracağını ifade etti.
7.05.2024 Gündem
Başakşehir'de şantiye yatakhanesinde yangın!  Çok sayıda ekip sevk edildi
Başakşehir'de şantiye yatakhanesinde yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi Başakşehir'deki bir şantiye içerisinde işçilerin yatakhane olarak kullandığı iki katkı konteynırda yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.
7.05.2024 Gündem
Manchester United'da Altay Bayındır'a büyük şok! Karar verildi
Manchester United'da Altay Bayındır'a büyük şok! Karar verildi Manchester United'da Andre Onana'nın kötü performansı sonrası gözlerin çevrildiği Altay Bayındır'a kötü haber geldi.
Ses yalıtımlı odada istismar dehşeti! Sapık sucu hakim karşısına çıktı
Ses yalıtımlı odada istismar dehşeti! Sapık sucu hakim karşısına çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan ve hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen su satıcısı Metin Şenay’ın yargılanmasına başlandı. asına ve izleyicilere kapalı şekilde yapılan duruşmaya giremeyen avukatlar mahkeme salonu önünde alkışlar ve sloganlarla tepki gösterdi. Su satıcısı Metin Şenay’ın yargılandığı davada ara karar açıklandı.
7.05.2024 Gündem
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda İmar Barışı Kanun teklifini değerlendiren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Teklif özellikle yapının depreme dayanıklılığını belirli şartları karşılayan yapıların kapsamına alınması hedefliyor. Bu şartlar arasında zemin etüt raporları, fay hattı araştırmaları, depreme dayanıklılık raporları ve ilave kat yapılmışsa teknik rapor alınması gibi koşullar bulunuyor'' dedi.
7.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Altına ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.