Real Madrid'de flaş ayrılık!
Real Madrid'de flaş ayrılık! İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United, La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen İspanyol futbolcu Alvaro Arbeloa'yı transfer etti.
1.07.2020 İspanya La Liga
Casemiro, Arbeloa'nın aklını aldı!
Casemiro, Arbeloa'nın aklını aldı! Real Madrid'in Brezilyalısı Casemiro antrenmanda Arbeloa'ya harika bir çalım attı.
20.04.2016 Futbol
Arbeloa'dan saçma sapan hareket!
Arbeloa'dan saçma sapan hareket! Real Madrid oyuncularından Alvaro Arbeloa antrenmanda takım arkadaşının sırtından düştü.
29.11.2015 Futbol
Real Madrid'ten sürpriz reklam!
Real Madrid'ten sürpriz reklam! Real Madrid yıldızları Toni Kroos, Keylor Navas, Alvaro Arbeloa ve Javier Hernandez'in rol aldığı reklam filmi tartışmaları da beraberinde getirdi. Kontratı uzatılmayacağı söylenen Meksikalı yıldızın reklamlarda yer alması taraftarlar arasında şaşkınlık yarattı.
30.06.2015 Futbol
Madridli yıldızlar badmintonda kapıştı...
Madridli yıldızlar badmintonda kapıştı... Real Madrid'in yıldız oyuncuları Alvaro Arbeloa ve Nacho badmintonda fena kapıştı...
18.11.2014 Futbol
Arbeola'nın süper otomobili büyük ilgi çekti
Arbeola'nın süper otomobili büyük ilgi çekti Real Madrid'in yıldız ismi Alvaro Arbeloa süper otomobili ile yine büyük ilgi çekti.
18.08.2014 Futbol
Arbeloa çalışmalara bisiklet ile döndü
Arbeloa çalışmalara bisiklet ile döndü Real Madrid'in yıldız isimlerinden sakatlığının ardından Alvaro Arbeloa 3 tekerlekli ve elden pedallı bisiklet ile çalışmalarını sürdürdü.
12.04.2014 Futbol
Arbeloa şoku! 2 ay daha...
Arbeloa şoku! 2 ay daha... İspanyol televizyonu La Sexta, R.Madrid'li Arbeloa'nın sakatlığının ciddi olduğunu ve 2 ay sahalardan uzak kalacağını iddia etti.
1.07.2020 İspanya La Liga
Real Madrid yıldızları saha ortasında kapıştı!
Real Madrid yıldızları saha ortasında kapıştı! Real Madrid ile Espanyol arasında oynanan Kral Kupası maçında Arbeloa ile Xabi Alonso saha ortasında tartıştı. Araya giren Sergio Ramos ikiliyi güçlükle sakinleştirdi.
30.01.2014 Futbol
Arbeloa'dan Ronaldo'ya şok hareket!
Arbeloa'dan Ronaldo'ya şok hareket! Real Madrid'in yıldız ismi Alvaro Arbeloa 3-2 galip geldikleri maç öncesinde Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'ya öyle bir hareket yaptı ki...
24.12.2013 Futbol
Pique ile Arbeloa gerginliği sahaya yansıdı!
Pique ile Arbeloa gerginliği sahaya yansıdı! İspanya futbolunun önemli iki ismi Gerard Pique ile Alvaro Arbeloa arasındaki twitter atışması İspanya milli takımı antrenmanınada yansıdı işte o anlar...
11.10.2013 Futbol