Amiral

Amiral

Son dakika amiral haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan amiral gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan amiral haber sayfamızda...

Amiral

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.428 amiral haberi bulunmuştur.
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Haberler
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Dünya
Köprü havaya uçacak! Tarih vererek duyurdular: Savaşta bütün dengeler değişecek
Köprü havaya uçacak! Tarih vererek duyurdular: Savaşta bütün dengeler değişecek Ukrayna İHA ve insansız deniz araçları tarafından defalarca vurulan Kerç Köprüsü'nü yok edecekleri tarihi duyurdu. Haziran ayını işaret eden yetkililer Rusya ve Kırım arasındaki tek bağlantı noktasını çökertmek istiyor.
3.04.2024 Dünya
Komarov: Türkiye’nin birçok santrale ihtiyacı var
Komarov: Türkiye’nin birçok santrale ihtiyacı var Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu (Rosatom) Genel Müdür Birinci Yardımcısı Kirill Komarov, ATOMEXPO-2024 Forumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız Çankırı'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar verdi. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız Çankırı'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar verdi. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın gündeminde CHP lideri Özel'in 'darbe' sözleri de vardı.
22.03.2024 Gündem
Bir millletin destanı: Çanakkale
Bir millletin destanı: Çanakkale Bir milletin çocuğu, genci, kadını, erkeği ve yaşlısı ile cephe önünde ve gerisinde topyekûn varlığını ortaya koyduğu Çanakkale’de deniz savaşlarının kahramanlarından biri de Kıdemli Yüzbaşı Ahmet Saffet Bey’di.
17.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: 1,6 milyar dolar ile ilk 10 ülkeden biriyiz!
Bakan Uraloğlu: 1,6 milyar dolar ile ilk 10 ülkeden biriyiz! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı.
16.03.2024 Haberler
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘‘Terminal İstanbul Türkiye’nin teknoloji geliştirme iddiasının bir üst lige taşındığı bir merkez olacak. Yeni girişimlerin yetişeceği bir girişimci fabrikası inşa ediyoruz. 400 bin metrekarelik Atatürk Havalimanı Terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz’’ dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Cerebrum Tech ve Mipo iş birliği, yapay zekayı ceplere taşıyor
Cerebrum Tech ve Mipo iş birliği, yapay zekayı ceplere taşıyor Yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech ile yerli akıllı telefon üreticisi MİPO, şirketin mayıs ayında piyasaya süreceği orta ve üst segment akıllı telefon modellerinde iş birliğine gidiyor. Cerebrum Tech’in Türkiye’nin ilk 3 boyutlu avatarla tasarladığı yapay zekalı asistanı Cere, MİPO akıllı telefonlarda ücretsiz Pro sürümüyle kullanıcıya sunulacak.
14.03.2024 Teknoloji
Sandıkta birliktelik mesajı
Sandıkta birliktelik mesajı CHP Genel Başkanı Özel “İttifak yaptığımız partilerin yöneticileri ile anlaşamamış olabiliriz ancak seçmen ile sandıkta bir araya gelecek anlayışa ihtiyaç var” dedi.
13.03.2024 Gündem
Yeşil çelikle hızlı büyüme
Yeşil çelikle hızlı büyüme 40 yaş altındaki genç liderler, artık iş dünyasında fark yaratan kararlar alıyor, şirketlerin dijital dönüşüm süreçlerine liderlik ediyor. Bu liderlerden sanayi devi Tosçelik'in İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı Avrupa'nın en düşük karbon emisyonlarına sahip boru üreticisi olduklarını anlatıyor
11.03.2024 Milliyet Executive
Balık imparatorluğu
Balık imparatorluğu Türkiye'de 18 tesisi bulunan, yurt dışında 3 farklı ülkede üretim tesisi işleten Group Sagun orkinostan çipuraya, levrekten somona Japonya'dan Amerika'ya kadar ihracat yapıyor. Şirketin kaptan köşkündeki Oğulcan Kemal Sagun ve Nazlıcan Sagun Çiftçi Türkiye'de balık tüketimini artırmayı hedefliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive
İngiliz Kraliyet Donanması için bir utanç daha: Uçak gemisinde yangın çıktı
İngiliz Kraliyet Donanması için bir utanç daha: Uçak gemisinde yangın çıktı 3 milyar sterlinlik HMS Queen Elizabeth birkaç hafta içinde ikinci kez bir sorunla karşı karşıya kaldı, gemi onarım için rıhtımda beklerken alevler yükseldi.
10.03.2024 Dünya
Yeşil çelikte hızlı koşacak
Yeşil çelikte hızlı koşacak Avrupa’nın en düşük karbon emisyonlarına sahip boru üreticisi olarak, 6 kıtada, 100’e yakın ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Tosçelik’in İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, “İhracat bizim en güçlü kasımız. Katma değerli, yeşil çelik kategorisindeki ürün gruplarında pazar payımızı daha da artırmayı amaçlıyoruz” dedi.
10.03.2024 Ekonomi
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat tecrübelerini anlattı
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat tecrübelerini anlattı  Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat ve Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu mensubu kadın Harbiyeliler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 'TCG Nusret' gemisinde bir araya geldi. 'TCG Nusret' ile seyir faaliyetinde Tuğamiral Gökçen Fırat, Kilitbahir köyü dağında bulunan 'Dur Yolcu' yazısı önlerinde 109 yıl önceki Deniz Savaşları'nın gidişatını değiştiren mayın gemisi anısına denize çelenk bıraktı.
8.03.2024 Gündem
Almanya'da sanayi üretimi beklentileri aştı
Almanya'da sanayi üretimi beklentileri aştı Almanya'nın sanayi üretimi ocak ayında beklenenden daha fazla arttı.
8.03.2024 Uzmanpara
F1 ACADEMY 10 yıl boyunca beIN SPORTS'ta
F1 ACADEMY 10 yıl boyunca beIN SPORTS'ta F1 ACADEMY, Türkiye ve ayrıca MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesinde yer alan 24 ülkede beIN'in amiral gemisi beIN SPORTS ve TOD'da yayınlanacak.
7.03.2024 Motor Sporları
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Dünya
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Haberler
‘Grok’ savaşı!
‘Grok’ savaşı! Yine zirveye oynayan Elon Musk, kendisinin yapay zeka sohbet robotu Grok’u öne geçirmek için rakipleri ChatGPT ve Gemini’yi batırmaya çalışıyor!
3.03.2024 Dünya
TCG Anadolu’ya milli muhafız
TCG Anadolu’ya milli muhafız Türkiye, Mavi Vatan’daki gücünü artırmak için önemli bir adım daha attı.
29.02.2024 Gündem
Formula 1'in yeni yayıncısı belli oldu!
Formula 1'in yeni yayıncısı belli oldu! beIN SPORTS, 2033 sezonunun sonuna kadar Formula 1'in canlı ve özel yayın ortağı oldu. Anlaşma, tüm antrenman ve sıralama turları, F1 Sprint ve Grand Prix’ler ile ayrıca FIA Formula 2 Championship™, FIA Formula 3 Championship™ ve Porsche Supercup yarışlarını da kapsıyor.
28.02.2024 Motor Sporları
Ukrayna’da savaş üçüncü yıla girdi
Ukrayna’da savaş üçüncü yıla girdi Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşta iki yıl geride kaldı. Batı dünyası, Kiev’de gövde gösterisi yaparak Ukrayna’ya yönelik desteğin azalmayacağını ilan etmiş oldu.
25.02.2024 Dünya
Çin medyası: KAAN küresel pazarda fırtınalar estirmeye hazır, F-35 müşterilerine göz koyuyor
Çin medyası: KAAN küresel pazarda fırtınalar estirmeye hazır, F-35 müşterilerine göz koyuyor "Yeni nesil savaş uçağı KAAN, ilk başarılı uçuşunu yaparak ABD'ye yerli bir küçümseme sunuyor" diyen Asia Times, Türk jetinin muhtemel müşterilerini sıraladı.
23.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Amiral ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.