Son dakika haberi: Frutti Extra Bursaspor, Andrew Andrews'u kadrosuna kattı
Son dakika haberi: Frutti Extra Bursaspor, Andrew Andrews'u kadrosuna kattı ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor, 28 yaşındaki ABD'li oyuncu Andrew Andrews'u transfer etti.
Türk Telekom, Andrew Andrews'u transfer etti
Türk Telekom, Andrew Andrews'u transfer etti Türk Telekom, geçen sezon Darüşşafaka forması giyen Andrew Andrews'u kadrosuna kattı.
Andrew Andrews, Darüşşafaka Tekfen'de
Andrew Andrews, Darüşşafaka Tekfen'de ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Tekfen, ABD'li skorer oyun kurucu Andrew Delano Andrews'i renklerine bağladı.
24.07.2020 Basketbol
Best Balıkesir, ABD'li oyun kurucu Andrews'i 1 yıllığına  kadrosuna kattı
Best Balıkesir, ABD'li oyun kurucu Andrews'i 1 yıllığına kadrosuna kattı Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Best Balıkesir, ABD'li oyun kurucu Andrew Andrews'i transfer etti.
Spor Günlüğü - 10 Aralık 2016
Spor Günlüğü - 10 Aralık 2016 Turkish Airlines Euroleague 11. hafta mücadelesinde Anadolu Efes Abdi İpekçi Arena'da konuk ettiği Barcelona Lassa'yı 72-68 mağlup ederken, Galatasaray Odeabank Yunan ekibi Panathinaikos Superfoods'a 85-58 yenildi.   Turkish Airlines Euroleague’deki bir diğer temsilcimiz Darüşşafaka Doğuş ise deplasmanda İspanyol devi Baskonia’ya 73-52 mağlup oldu.   Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden BEST Balıkesir, Amerika Birleşik Devletleri’nden çaylak guard Andrew Andrews ile anlaştı.   Spor Toto Basketbol Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon umduğunu bulamayan Muratbey Uşak, Jeremy Hazell ve Darryl Monroe'dan sonra kadro dışı kalan guard Mark Lyons'la da yollarını ayırdı.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 9 karşılaşma ile devam etti.Oklahoma City Thunder, Houston Rockets'a 102-99 yenilerek altı maç sonra ilk kez kaybetti.
10.12.2016 Programlar