Android P

Android P

Son dakika android p haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan android p gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan android p haber sayfamızda...

Android P

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 556 android p haberi bulunmuştur.
Vestel Android TV görücüye çıktı
Vestel Android TV görücüye çıktı Vestel, Android P işletim sistemli yeni ürünü Android TV’yi tanıttı.
27.10.2020 Ekonomi
OPPO yeni Reno serisini Türkiye'de tanıttı!
OPPO yeni Reno serisini Türkiye'de tanıttı! OPPO yeni Reno serisinin Türkiye tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni Reno serisi, tasarım, fotoğraf, performans ve bağlantı özellikleriyle akıllı telefon pazarında gördüklerimizin ötesine geçerek bir dönüm noktası olacak.
3.05.2019 Android
OPPO yeni Reno serisini tanıttı! 5G sürprizi...
OPPO yeni Reno serisini tanıttı! 5G sürprizi... OPPO yeni Reno serisini tanıttı. Tanıtılan yeni modeller arasında 5G'li bir akıllı cihazın da olması dikkat çekti.
24.04.2019 Teknoloji
YouTube Android için koyu temayı kullanıcılarına sundu
YouTube Android için koyu temayı kullanıcılarına sundu YouTube, karanlık modu iOS kullanıcıları için daha önce yayınlamıştı. YouTube, karanlık modu bazı Android kullanıcılarının erişimine açmaya başladı. Peki YouTube Dark Mode Android için nasıl etkinleştiriliyor?
6.09.2018 Teknoloji
Android 9.0 Pie güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android 9.0 Pie güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google, mobil işletim sisteminin yeni sürümü olan Android 9.0 Pie’ı resmi olarak yayınladı. Bunun ardından "Benim telefonum Android 9.0 Pie güncellemesini alacak mı?" sorusunun kendinize sormuş olabilirsiniz. İşte Android 9.0 Pie güncellemesini alacak tüm cihazlar...
17.08.2018 Teknoloji
Android 9.0 Pie yayınlandı! Hangi cihazlar Android P güncellemesini alacak?
Android 9.0 Pie yayınlandı! Hangi cihazlar Android P güncellemesini alacak? Android 9.0 Pie işletim sistemi, dört aylık beta sürecinin ardından yayınlandı. Android 9.0 Pie, Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL ve Essential Phone için kullanıma sunuldu.
7.08.2018 Teknoloji
Android P işletim sistemi ne zaman kullanıma sunulacak?
Android P işletim sistemi ne zaman kullanıma sunulacak? Google, Android P işletim sisteminin geliştirici sürümlerini çok önceden kullanıma sundu, nihai sürümün ne zaman geleceği ise merak ediliyor. Android P'nin çıkış tarihi Evan Blass tarafından sızdırıldı.
3.08.2018 Teknoloji
Google, Android telefonlarda çentik sayısına sınırlama getiriyor
Google, Android telefonlarda çentik sayısına sınırlama getiriyor Google, Android P'nin resmi çentik desteğine bir sınırlama getirmeye karar verdi. Google, telefonların sadece üst ve alt kısmında bir çentik olmasını istiyor. Yani toplamda iki çentik olabilecek.
1.08.2018 Teknoloji
YouTube, Android'de videoları atlama için kaydırma hareketi ekliyor
YouTube, Android'de videoları atlama için kaydırma hareketi ekliyor YouTube, kullanıcılarına video kaydırma özelliği sunacak. Video kaydırma özelliği sayesinde YouTube'ta video izlerken bir sonraki ya da önceki videoya ekranı kaydırarak geçebileceksiniz.
1.08.2018 Teknoloji
Huawei Mate 20'nin sızan görüntüsü Galaxy S10 gibi görünüyor
Huawei Mate 20'nin sızan görüntüsü Galaxy S10 gibi görünüyor Huawei Mate 20'nin sızan görüntüsü, Samsung Galaxy S10 gibi görünüyor. Huawei Mate 20, Galaxy S9’daki gibi Infinity Display ekrana sahip.
1.08.2018 Teknoloji
YouTube, Android için de karanlık modu kullanıma sundu
YouTube, Android için de karanlık modu kullanıma sundu YouTube, karanlık modu iOS kullanıcıları için daha önce yayınlamıştı. Şirket, Android platformu için de karanlık modu kullanıma sundu. Peki YouTube Dark Mode Android için nasıl etkinleştiriliyor?
6.08.2018 Teknoloji
Android 8.0 Oreo güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android 8.0 Oreo güncellemesini hangi telefonlar alacak? Android P’nin tanıtılmasına kısa bir süre kalsa da üreticiler Android Oreo güncellemesini hala yayınlanmadı. Peki hangi telefonlar Android Oreo güncellemesini alacak? Android 8.0 Oreo güncellemesi ne zaman telefonlara gelecek?
27.07.2018 Teknoloji
Huawei Y7 2018 incelemesi: Gençlere yönelik uygun fiyatlı akıllı telefon
Huawei Y7 2018 incelemesi: Gençlere yönelik uygun fiyatlı akıllı telefon Huawei Y7 2018, 5,99 inç ekrana sahip bir phablet (tablet telefon). Y serisinin en yeni üyesi olan Y7 2018, teknik özellikler veya kamera donanımından çok az ödün vererek ucuza akıllı telefon isteyenleri destekliyor. Bu incelemede, Huawei Y7 2018'in kullanıcıların isteklerini karşılayıp karşılamadığına bakacağız. Huawei Y7 2018’in detaylı incelemesi sizlerle.
4.07.2018 Teknoloji
Nokia telefonlar Ağustos ayından itibaren Android P güncellemesini alabilir
Nokia telefonlar Ağustos ayından itibaren Android P güncellemesini alabilir Tüm Nokia telefonlar, Ağustos ayından itibaren Android P güncellemesini alabilir. Google ise daha önce Android P'nin resmi olarak 2018'in üçüncü çeyreğinde kullanıma sunulacağını belirtmişti.
2.07.2018 Teknoloji
HTC U12 Plus inceleme: Sıkıştırmak her şeyin çözümü değil
HTC U12 Plus inceleme: Sıkıştırmak her şeyin çözümü değil HTC’nin son amiral gemisi 12 Plus, yüksek performans, uzun pil ömrü ve güçlü kameralara sahip. Dokunma duyarlı veya dijital düğmeler eski moda sinir bozucu kullanıcı deneyimini geride bıraktırsa da bunlar yüzünden akıllı telefon deneyiminiz bazen kesintiye uğrayabilir. Peki HTC U12 Plus fiyatının karşılığını veriyor mu? Hadi daha yakından bakalım.
28.06.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy A6+ 2018 inceleme: Ortalama fiyata üst düzey özellikler
Samsung Galaxy A6+ 2018 inceleme: Ortalama fiyata üst düzey özellikler Samsung kısa bir süre önce A6'nın yanında Galaxy A6 Plus’ı da piyasaya sürdü. Multimedya ve sosyal medyaya odaklı telefon, iyi bir ekran, kamera, en yeni uygulamalar için destek sunuyor. Biz de Galaxy A6 Plus’ı sizler için inceledik.
28.06.2018 Teknoloji
Honor 10 inceleme: Uygun fiyata üst sınıf özelliklere sahip telefon
Honor 10 inceleme: Uygun fiyata üst sınıf özelliklere sahip telefon Honor’un rakiplerinden daha düşük fiyatla sağlam özellikler sunduğu amiral gemisi Honor 10’u inceliyoruz. İncelemeye geçmeden önce şunu belirteyim düşük fiyatının yanında Honor 10’un Huawei P20 ile pek çok ortak özelliği var. P20’nin bir nevi kuzeni gibi. Zaten bunun nedeni de Honor'un Huawei'nin alt şirketi olması. Bu nedenle Huawei telefonlarında gördüğümüz şeylerin çoğunu, Honor cihazlarında da göreceğiz.
12.07.2018 Teknoloji
Google, Android P üzerinde önemli değişiklikler yaptı
Google, Android P üzerinde önemli değişiklikler yaptı Güvenlik konusunda artık çok daha dikkatli olan Google, Android P üzerinde birkaç değişikliğe gideceğini açıkladı. Bu değişikliklerin arasında, uygulamaların izinsiz olarak telefonlara erişim sağlaması yer alıyor. Önemli düzeltmelere başvuran Google, belli ki artık katı kurallı davranmaya özen gösteriyor.
7.06.2018 Teknoloji
HMD Global, yeni Nokia cihazlarını duyurdu
HMD Global, yeni Nokia cihazlarını duyurdu HMD Global, Android One ve Android Go programları içerisinde yer alan Nokia 2.1, 3.1, 5.1 adlı cihazlarını duyurdu. Nokia 3 ve Nokia 5'in yerini Android One ile çalışan Nokia 3.1 ve Nokia 5.1'e bırakacak.
30.05.2018 Teknoloji
Android P güncellemesini hangi telefonlar alacak? Android P ile gelen yenilikler neler?
Android P güncellemesini hangi telefonlar alacak? Android P ile gelen yenilikler neler? Android 9 ya da Android P sonunda tanıtıldı. Google, I/O 2018 etkinliğinde Android P'yi tanıttı. Son kullanıcıya ulaşması aylar sürecek Android P, jest tabanlı bir platform haline geldi. Android P adıyla anılan işletim sisteminin henüz resmi bir ismi yok. Peki Android P betayı hangi telefonlar alacak?
10.05.2018 Teknoloji
Google, Android P'yi duyurdu: Yeni jest tabanlı arayüz
Google, Android P'yi duyurdu: Yeni jest tabanlı arayüz Android 9 ya da Android P sonunda tanıtıldı. Google, I/O 2018 etkinliğinde Android P'yi tanıttı. Son kullanıcıya ulaşması aylar sürecek Android P, jest tabanlı bir platform haline geldi. Android P adıyla anılan işletim sisteminin henüz resmi bir ismi yok. Peki Android P başka neler sunuyor?
9.05.2018 Teknoloji
Google Asistan'a Türkçe dil desteği geliyor
Google Asistan'a Türkçe dil desteği geliyor Google Asistan'a Türkçe dil desteği geliyor. Yakın zamanda 2018 yılında Türkçe desteğine kavuşacağı belirtilen Google Asistan, söz konusu güncellemeden sonra Türkçe komut alıp karşılık verebilecek.
8.05.2018 Teknoloji
Android P'nin geliştirici ön izlemesi yayınlandı! İşte Android P ile gelen yenilikler
Android P'nin geliştirici ön izlemesi yayınlandı! İşte Android P ile gelen yenilikler Android'in dokuzuncu işletim sistemi Android P'nin geliştiricilere özel sürümü yayınlandı. Peki Android P’nin geliştiricilere özel sürümüyle gelen yenilikler neler? Android P ile bizleri neler bekliyor?
8.03.2018 Teknoloji
Android P'nin adlandırması nasıl olacak?
Android P'nin adlandırması nasıl olacak? Android Oreo'yu birçok kullanıcı hala göremese de ne yazık ki artık eskide kaldı. Android'in yeni sürümü Android P yolda. Peki Android P nasıl adlandırılacak? Android P'deki 'P'nin anlamı ne olacak?
8.03.2018 Teknoloji
Zenfone 5 ile iPhone X'i klonlayan Asus'tan Apple'a gönderme: Fruit Phone X
Zenfone 5 ile iPhone X'i klonlayan Asus'tan Apple'a gönderme: Fruit Phone X Asus, Mobil Dünya Kongresi'nde iPhone X benzeri bir tasarıma sahip Zenfone 5 serisini tanıttı. Asus, Zenfone 5'in lansmanında Apple'dan "Fruit Phone X" yani "Meyve Telefon X" olarak bahsetti. Peki neden?
1.03.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Android P ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.