Anket Sonuçları

Anket Sonuçları

Son dakika anket sonuçları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anket sonuçları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anket sonuçları haber sayfamızda...

Anket Sonuçları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.389 anket sonuçları haberi bulunmuştur.
Fed anketinde faiz ve enflasyona dikkat çekildi
Fed anketinde faiz ve enflasyona dikkat çekildi ABD Merkez Bankası'nın (Fed) anketi ısrarcı enflasyon ve yüksek faizi finansal istikrar için temel riskler olarak işaret etti.
22.04.2024 Uzmanpara
SONAR'ın son seçim anket sonucu! Hangi ilde, hangi parti önde?
SONAR'ın son seçim anket sonucu! Hangi ilde, hangi parti önde? SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, 31 Mart seçimleri için yapılan son anketleri yayınladı. Erzurum, Balıkesir, Muğla, Kocaeli, Bolu, Samsun, Aydın ve Manisa'daki anket sonuçlarında hangi parti önde?
26.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var...
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var... AK Parti'nin Aydın Adayı Mustafa Savaş, CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı Öte yandan Mustafa Savaş anketlerdeki son durumu da açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden "Dolar 15 gün sonra 40 lira olacak" iddialarına yalanlama
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden "Dolar 15 gün sonra 40 lira olacak" iddialarına yalanlama İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), sosyal medyada 'Merkez Bankası'nın raporu sızdı, dolar 15 gün sonra 40 TL olacak' iddialarını yalanladı.
17.03.2024 Ekonomi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
SONAR'ın son İstanbul anketi! Hakan Bayrakçı Kurum ile İmamoğlu'nun oy oranlarını açıkladı
SONAR'ın son İstanbul anketi! Hakan Bayrakçı Kurum ile İmamoğlu'nun oy oranlarını açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarına ilişkin anket sonuçlarını açıkladı.
21.02.2024 Gündem
İstanbul adayı pazar açıklanıyor
İstanbul adayı pazar açıklanıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile birlikte diğer başkan adaylarının “yarıya yakınını” kamuoyuna duyuracaklarını söyledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak’ta açıklanacak.
5.01.2024 Gündem
Netanyahu'ya soğuk duş! Anket sonuçları şoke etti
Netanyahu'ya soğuk duş! Anket sonuçları şoke etti İsrail Demokrasi Enstitüsü tarafından yapılan ankete göre, İsraillilerin yüzde 69’unun Gazze’deki çatışmaların sona ermesinin ardından genel seçim yapılmasını istiyor. Öte yandan İsrail’de esir yakınları her saat 29. dakikada Savunma Bakanlığı girişini 240 saniye boyunca kapatıyor.
19.12.2023 Dünya
‘Altılı masa’nın diğer ortaklarına gidilebilir
‘Altılı masa’nın diğer ortaklarına gidilebilir CHP, yerel seçimde işbirliği teklifini İYİ Parti’nin reddetmesinin ardından belediye başkan adaylarını hızlı bir şekilde belirleyip sahaya inmek için harekete geçti.
6.12.2023 Gündem
AK Parti'de anket haftası! ‘Doğru aday’ için ‘etnografik’ ekip
AK Parti'de anket haftası! ‘Doğru aday’ için ‘etnografik’ ekip Yerel seçimler için geçtiğimiz hafta itibarıyla aday adaylığı başvurularını başlatan AK Parti “doğru aday tespiti” amaçlı isim bazlı anket çalışmalarına bu hafta başlayacak. Anket sonuçları, Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından kurulan “etnografik” ekibin gözlem çalışmaları ile karşılaştıracak.
20.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu’ndan ‘gönül bağı’ uyarısı
Kılıçdaroğlu’ndan ‘gönül bağı’ uyarısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve parti örgütlerine, yerel seçim sürecinde Altılı Masa’daki partilerin seçmenlerini üzecek, kıracak açıklama ve davranışlardan kaçınmaları konusunda uyarıda bulundu.
15.10.2023 Gündem
‘Enflasyon 3 yıl daha hedefin üzerinde kalacak’
‘Enflasyon 3 yıl daha hedefin üzerinde kalacak’ Avrupa Merkez Bankası (ECB) anketine göre enflasyon önümüzdeki üç yıl boyunca %2 hedefinin üzerinde kalacak.
11.10.2023 Uzmanpara
Anket sonuçları açıklandı! İşte gençlerin en çok talep ettiği istekler...
Anket sonuçları açıklandı! İşte gençlerin en çok talep ettiği istekler... 12 Ağustos Uluslararası Gençlik Günü sebebiyle başlayan ankette dikkat çeken sonuçlar da yer aldı.
11.08.2023 Eğitim
Hedefi 6 adımda 12’den vuruyor
Hedefi 6 adımda 12’den vuruyor Kurumsal sürdürülebilirlik programına sahip şirketlerin sadece yüzde 2’sinin belirledikleri hedefe ulaşabildiğini vurgulayan Fazla CEO’su Olcay Silahlı, şirketlere 6 alanda sürdürülebilirlik danışmanlığı verdiklerini söyledi.
8.08.2023 Kobi
İşte 28 Mayıs sonrası yapılan anket sonucu! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, Akşener...
İşte 28 Mayıs sonrası yapılan anket sonucu! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, Akşener... CNN Türk yayınında 28 Mayıs seçim sonuçlarının ardından yapılan anket sonuçları açıklandı. Araştırmada Millet İttifakı'ndaki tablo dikkat çekti.
11.06.2023 Haberler
İşte 28 Mayıs sonrası yapılan anket sonucu! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, Akşener...
İşte 28 Mayıs sonrası yapılan anket sonucu! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, Akşener...  CNN Türk yayınında 28 Mayıs seçim sonuçlarının ardından yapılan anket sonuçları açıklandı. Araştırmada Millet İttifakı'ndaki tablo dikkat çekti.
11.06.2023 Gündem
Hakan Bayrakçı (SONAR) Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi anket sonuçları belli oldu!
Hakan Bayrakçı (SONAR) Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi anket sonuçları belli oldu! Sonar Araştırma Başkanı, Araştırmacı, Tarihçi, Gazeteci, Yazar Hakan Bayrakçı, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçlarındaki anket sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. İşte SONAR araştırma şirketinin en son verileri...
28.05.2023 Bilgi Rehberi
Yunanistan sandık başında
Yunanistan sandık başında Son anketlere göre yalnızca altı parti yüzde 3'lük barajı aşabiliyor, Başbakan Miçotakis'in Yeni Demokrasi Partisi'nin yüzde 30'u aşması bekleniyor.
21.05.2023 Dünya
Politico'dan ikinci tur tahmini: Erdoğan'ın gücünü hafife aldılar
Politico'dan ikinci tur tahmini: Erdoğan'ın gücünü hafife aldılar Türkiye'deki seçimlerin ikinci tura kalması dünya basını yakından takip ediyor. Yunan medyasında çıkan haberlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun taktik değişikliğine gittiği yazılırken, Politico ikinci turda kazanmasını bekledikleri adayı açıkladı.
19.05.2023 Dünya
İlk turda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yakın oy oranını tahmin etmişti! SONAR'dan 2. tur tahmini
İlk turda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yakın oy oranını tahmin etmişti! SONAR'dan 2. tur tahmini Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketlerinin büyük bölümü öngörülerinde yanılırken, SONAR Araştırma'nın seçim tahmini dikkat çekti.
22.05.2023 Gündem
İlk turda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yakın oy oranını tahmin etmişti! SONAR'dan 2. tur tahmini
İlk turda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yakın oy oranını tahmin etmişti! SONAR'dan 2. tur tahmini Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketlerinin büyük bölümü öngörülerinde yanılırken, SONAR Araştırma'nın seçim tahmini dikkat çekti.
15.05.2023 Haberler
Anketçiler tutturamadı
Anketçiler tutturamadı Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketleri, öngörülerinde yanıldı.
15.05.2023 Gündem
Son dakika: Son seçim anketi ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark
Son dakika: Son seçim anketi ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark 14 Mayıs için geri sayım sürerken seçim anketleri de ortaya çıkıyor. Optimar’ın son anketinde çarpıcı sonuçlar yer aldı.
2.05.2023 Gündem
Ümit Özdağ: Ata İttifakı ve Zafer Partisi, Türk halkını seçeneksiz olmaktan kurtardı
Ümit Özdağ: Ata İttifakı ve Zafer Partisi, Türk halkını seçeneksiz olmaktan kurtardı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Ata İttifakı ve Zafer Partisi, Türk halkını seçeneksiz olmaktan kurtarmıştır. Gerçek anket sonuçları sandıkta teyit edildiği zaman bazılarının nasıl büyük bir şaşkınlık yaşayacağını da şimdiden ifade edebilirim" dedi.
30.04.2023 Gündem
Azerbaycan halkının yüzde 90'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekliyor
Azerbaycan halkının yüzde 90'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekliyor Azerbaycan'da Sosyal Araştırmalar Merkezi (STM) tarafından 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin yapılan anket sonucuna göre Azerbaycan halkının yüzde 90.4'ü Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyor.
27.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Anket Sonuçları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.