Antalya’Da

Antalya’Da

Son dakika Antalya’da haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Antalya’da gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Antalya’da haber sayfamızda...

Antalya’Da

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 74.723 antalya’da haberi bulunmuştur.
Otomobil kanala düştü! Öldüğü sanılan sürücü meğer yüzerek kaçmış
Otomobil kanala düştü! Öldüğü sanılan sürücü meğer yüzerek kaçmış Antalya'da bir otomobil kanala uçtu. Aracın sürücüsü ortalıklarda yoktu. Öldüğü düşünüldü fakat bir görgü tanığı araç sürücüsünün yüzerek dışarı çıkıp olay yerinden kaçtığını belirtti. İşte detaylar...
26.04.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım'
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım' Antalya’da yaşanan teleferik kazasında ailesiyle birlikte mahsur kalan ve Çorlu ilçesinde yaşayan Makine Teknisyeni Cezmi Türkyılmaz, “Henüz olay yaşanmamıştı, ben arayıp uyardım ama maalesef 10 dakika sonra kaza meydana geldi. Çok üzücü bir olay fakat önüne geçilebilirdi” dedi.
26.04.2024 Haberler
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım'
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım' Antalya’da yaşanan teleferik kazasında ailesiyle birlikte mahsur kalan ve Çorlu ilçesinde yaşayan Makine Teknisyeni Cezmi Türkyılmaz, “Henüz olay yaşanmamıştı, ben arayıp uyardım ama maalesef 10 dakika sonra kaza meydana geldi. Çok üzücü bir olay fakat önüne geçilebilirdi” dedi.
26.04.2024 Gündem
Antalya'da güzellik merkezine çilingirli baskın
Antalya'da güzellik merkezine çilingirli baskın Antalya'da güzellik merkezine baskın yapan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kapıyı uzun süre çalmalarına rağmen kimsenin cevap vermemesi üzerine çilingir eşliğinde içeri girdi.
26.04.2024 Gündem
Antalya'da zincirleme kaza! Yaralılar var
Antalya'da zincirleme kaza! Yaralılar var Antalya'nın Alanya ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
26.04.2024 Gündem
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
Çilek üretimine başladılar: Yıllık kazanç hedefleri 5 milyon TL
Çilek üretimine başladılar: Yıllık kazanç hedefleri 5 milyon TL Ordu’da, aldıkları hibe desteği ile 6 dönümlük serada topraksız tarım uygulaması ile çilek üretimine başlayan çift, yıllık yaklaşık 5 milyon TL kazanmayı hedefliyor.
25.04.2024 Ekonomi
Antalya'da genç kız falezlerde mahsur kaldı
Antalya'da genç kız falezlerde mahsur kaldı Antalya’da falezlerin denizle buluştuğu alandan suya atlayan genç kız, kayalıklara ayağını çarpınca bölgede mahsur kaldı.
25.04.2024 Haberler
Antalya'da genç kız falezlerde mahsur kaldı
Antalya'da genç kız falezlerde mahsur kaldı Antalya’da falezlerin denizle buluştuğu alandan suya atlayan genç kız, kayalıklara ayağını çarpınca bölgede mahsur kaldı.
25.04.2024 Gündem
'İstilacı tür' endişesi
'İstilacı tür' endişesi Antalya'da amatör balıkçılığı geliştirmek ve balık popülasyonunu artırmak için gündeme gelen yapay resif yapımında ilk adım atıldı.
25.04.2024 Gündem
Yer: Antalya! 3 gündür her yerde aranıyordu, ölü bulundu
Yer: Antalya! 3 gündür her yerde aranıyordu, ölü bulundu Antalya'da inşaatta çalışan ve 3 gündür kayıp olarak aranan İsmail Mutlu (25), dere yatağında ölü bulundu.
25.04.2024 Gündem
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Haberler
25 yıllık eşini öldüren katilin cezası belli oldu! 'Ben bugüne kadar sabretmiştim'
25 yıllık eşini öldüren katilin cezası belli oldu! 'Ben bugüne kadar sabretmiştim' Antalya’da tartıştığı 2 çocuğunun annesi 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) başından vurarak öldüren İbrahim Güzelçolak (49), ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edildi, cezada indirim uygulanmadı.
24.04.2024 Gündem
Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenmişti! İranlı illüzyonist Aref Ghafouri yıllar sonra ortaya çıktı!
Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenmişti! İranlı illüzyonist Aref Ghafouri yıllar sonra ortaya çıktı! 2009 - 2018 yılları arasında ekranlarda yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programında yaptığı illüzyon şovlarıyla hafızalara kazınan Aref Ghafouri, yıllar sonra ortaya çıktı. İranlı Ghafouri'nin son hali sosyal medyada gündem oldu.
24.04.2024 Cadde
'Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi'
'Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi' Antalya'da mart ayında konut satışında yüzde 7 oranında gerileme yaşandığına dikkat çeken ATSO Başkanı Ali Bahar, “Antalya'da Türkiye ortalamasının üzerinde düşüş yaşandı. Ülkemizde ve Antalya'da konut satışlarının gerilemesindeki en temel etken inşaat maliyetlerinde yaşanan artışlardır" dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Yasaklı ‘tarım ilacı’ hilesi boşa çıkarıldı
Yasaklı ‘tarım ilacı’ hilesi boşa çıkarıldı ‘Boya katkı maddesi ve kozmetikte kullanılacak’ beyanıyla Çin’den ithal edilen ancak şişelenerek bitki koruma ürünü haline getirilen 20 ton yasaklı maddeyi Tarım ve Orman Bakanlığı yakaladı.
24.04.2024 Ekonomi
Antalya'da sahilde güneşlenen turistin öldüğü belirlendi
Antalya'da sahilde güneşlenen turistin öldüğü belirlendi Antalya Alanya'da Belarus uyruklu bir turist güneşlenirken hayatını kaybetti. Hareketsiz yatan turist yetkililere ihbar edildi ve kontrol sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.
23.04.2024 Gündem
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da gösteri uçuşu yaptı.
23.04.2024 Gündem
Türk Yıldızları nefesleri kesti! Akın akın gelen insanlar sahilleri doldurdu
Türk Yıldızları nefesleri kesti! Akın akın gelen insanlar sahilleri doldurdu Türk Yıldızları yaptığı gösteri ile nefesleri kesti! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Antalya'da binler toplandı ve müthiş gösteri gerçekleşti. İşte o kareler...
23.04.2024 Gündem
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Antalya'da gösteri gerçekleştirdi. On binlerce insan dünyaca ünlü sahile akın ederken, tim nefes kesen akrobatik hareketler sergiledi.
23.04.2024 Haberler
Teleferik kazasında yeni görüntüler şoke etti! Durdurup 23 saniye sonra yeniden çalıştırdı
Teleferik kazasında yeni görüntüler şoke etti! Durdurup 23 saniye sonra yeniden çalıştırdı Antalya’da yaşanan teleferik kazası sırasında kontrol odasında yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yolcuların uyarması üzerine teleferiği durduran tutuklu otomasyon amiri Serkan Yellice kaza yaşanınca sistemin acil durma moduna geçtiği görüldü. Kazada hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine binme anları da görüntülerde yer aldı.
23.04.2024 Gündem
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada Antalya'da yaşanan teleferik kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Kayıtlara göre, üst istasyonda kabinden inen iki yolcunun, kontrol odasına gelerek otomasyon amiri Serkan Yellice'yi halatlarda problem gördüklerine ilişkin uyardığı görüldü. Uyarı üzerine Yellice'nin sistemi kapattığı, 23 saniye sonra yeniden açtığı görüldü. Kazada hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine binme anları da görüntülerde yer aldı.
23.04.2024 Haberler
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'le ilgili bugün gündeme gelen iddialara yanıt verdi.
23.04.2024 Süper Lig
Hem kaporadan hem aracından oldu! Engelli adamın 150 bin TL'sini yakan protokol
Hem kaporadan hem aracından oldu! Engelli adamın 150 bin TL'sini yakan protokol Antalya'da yaşayan yüzde 71 engelli vatandaş internetten 680 bin TL'ye anlaştığı aracı almak için Gaziantep'e giti. 130 bin TL peşinat veren engelli adam, borçları olduğu için noterden aracı kendi üzerine geçiremedi ve geri kalan ödeme için protokol imzaladı. Karşı taraf 20 bin TL'yi almadığı gerekçesiyle kalan paranın ödenme süresi gelmeden aracı bağlandı, hem kaporadan hem araçtan oldu.
23.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Antalya’Da ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.