Arap Tavşanı

Arap Tavşanı

Son dakika Arap tavşanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arap tavşanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arap tavşanı haber sayfamızda...

Arap Tavşanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24 arap tavşanı haberi bulunmuştur.
Erzincan’da görüldü! Kanguru faresine benzetildi Arap tavşanı çıktı
Erzincan’da görüldü! Kanguru faresine benzetildi Arap tavşanı çıktı Erzincan merkeze bağlı Kalecik köyünde Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği'nin (IUCN) 'kırmızı' listesinde bulunan kanguru faresine benzerliği nedeniyle karıştırılan Arap tavşanı, görüntülendi.
24.09.2023 Gündem
Gülümseten diyalog! İlk defa Arap tavşanı gören vatandaşlar...
Gülümseten diyalog! İlk defa Arap tavşanı gören vatandaşlar... Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği (IUCN) tarafından kırmızı listeye alınan Arap tavşanı Elazığ'ın Sivrice ilçesinde görüntülendi. İlk defa Arap tavşanı gören vatandaşların kurduğu diyalog izleyenleri güldürdü.
11.08.2023 Yaşam
Nadir rastlanan bir tür olan Arap tavşanı Sivrihisar'da görüldü
Nadir rastlanan bir tür olan Arap tavşanı Sivrihisar'da görüldü Dünyada nesli tükenme tehlikesi altında olan türler arasında bulunan Arap tavşanı, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde yakından görüntülendi.
27.07.2023 Yaşam
Arap tavşanını önce kurtardı, sonra elleriyle besledi
Arap tavşanını önce kurtardı, sonra elleriyle besledi Doğa fotoğrafçısı Muhammet Tutar, dünyada nesli tükenme tehlikesi altında olan Arap tavşanını Gümüşhane'nin Köse ilçesi Kabaktepe köyü yakınlarında görüntülemeyi başardı. Tutar, ayağını taşlara sıkıştıran Arap tavşanını önce kurtardı, sonra elleriyle besledi.
11.07.2023 Haberler
Dünyada kırmızı listede, Türkiye’de yakından görüntülendi
Dünyada kırmızı listede, Türkiye’de yakından görüntülendi Dünyada nesli tükenme tehlikesi altında olan türler arasında bulunan Arap tavşanı, Türkiye’de yakından görüntülendi.
28.01.2023 Yaşam
Nesli tehlike altında olduğu değerlendirilen Arap tavşanı Ağrı’da görüntülendi
Nesli tehlike altında olduğu değerlendirilen Arap tavşanı Ağrı’da görüntülendi Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği tarafından türünün tehlike altında olmasından endişe duyulduğu gerekçesiyle kırmızı listede yer alan Arap tavşanı, Ağrı'nın tutak ilçesinde görüntülendi.
26.07.2022 Haberler
Elazığ'da IUCN'nin 'kırmızı' listesinde bulunan Arap tavşanı görüntülendi
Elazığ'da IUCN'nin 'kırmızı' listesinde bulunan Arap tavşanı görüntülendi Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği (IUCN) tarafından kırmızı listeye alınan Arap tavşanı Elazığ'ın Sivrice ilçesinde görüntülendi.
25.07.2022 Yaşam
Nesli tehlike altında olduğu değerlendirilen arap tavşanı, Şırnak'ta görüntülendi
Nesli tehlike altında olduğu değerlendirilen arap tavşanı, Şırnak'ta görüntülendi Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği tarafından türünün tehlike altında olmasından endişe duyulduğu gerekçesiyle kırmızı listede yer alan arap tavşanı, Şırnak'ın Uludere ilçesinde görüntülendi. Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yüksel Coşkun, bu türün üreme potansiyelinin çok yüksek olmaması nedeniyle IUCN'nin kırmızı listesine girmiş olabileceğini belirterek, "Bu tür biraz gizli bir tür. Geceleri çıkıyor, gündüzleri pek çıkmaz" dedi.
18.01.2021 Haberler
Nesli tehlike altında! Şırnak'ta görüntülendi
Nesli tehlike altında! Şırnak'ta görüntülendi Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği tarafından türünün tehlike altında olmasından endişe duyulduğu gerekçesiyle kırmızı listede yer alan arap tavşanı, Şırnak'ın Uludere ilçesinde görüntülendi. Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yüksel Coşkun, bu türün üreme potansiyelinin çok yüksek olmaması nedeniyle IUCN'nin kırmızı listesine girmiş olabileceğini belirterek, "Bu tür biraz gizli bir tür. Geceleri çıkıyor, gündüzleri pek çıkmaz" dedi.
18.01.2021 Gündem
Çorum’da ilk kez “Arap tavşanı” görüldü
Çorum’da ilk kez “Arap tavşanı” görüldü Çorum’un Alaca ilçesinde ilk kez nesli tükenmekte olan “Arap tavşanı” görüldü. Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliğince nesli tükenmekte olduğu için kırmızı listeye alınan tavşan gibi kulakları, kanguru gibi arka ayakları, fare gibi gövdesi olan Arap tavşanı, koruma altına alındı.
23.10.2019 Haberler
Çorum’da ilk kez 'Arap tavşanı' görüldü
Çorum’da ilk kez 'Arap tavşanı' görüldü Çorum’un Alaca ilçesinde ilk kez nesli tükenmekte olan “Arap tavşanı” görüldü.
23.10.2019 Gündem
Erzincan’da kanguru faresine benzeyen Arap tavşanı görüntülendi
Erzincan’da kanguru faresine benzeyen Arap tavşanı görüntülendi Erzincan’ın Çağlayan beldesinde Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği'nin (IUCN) 'kırmızı' listesinde bulunan kanguru faresine benzerliği nedeniyle karıştırılan Arap tavşanı, gece saatlerinde yöre halkı tarafından görüntülendi.
15.09.2019 Nevidyo
Arap tavşanı Tunceli'de görüntülendi!
Arap tavşanı Tunceli'de görüntülendi! Tunceli'de, koruma altındaki türlerden Arap tavşanı görüntülendi.
13.09.2019 Gündem
Sivas'ta, 'Arap tavşanı' görüntülendi
Sivas'ta, 'Arap tavşanı' görüntülendi Sivas'ın Altınyayla ilçesinde Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği tarafından nesli tükenmekte olduğu için kırmızı listeye alınan 'Arap tavşanı' görüntülendi.
11.09.2019 Haberler
Sivas'ta, 'Arap tavşanı' görüntülendi
Sivas'ta, 'Arap tavşanı' görüntülendi Sivas'ın Altınyayla ilçesinde Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği tarafından nesli tükenmekte olduğu için kırmızı listeye alınan 'Arap tavşanı' görüntülendi.
20.08.2019 Gündem
Son dakika... O da 'kırmızı listede' ama terörist değil
Son dakika... O da 'kırmızı listede' ama terörist değil Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Özalp İlçesi'nde bulunan kırsal bölgeye operasyon düzenledi. Operasyona çıkan askerler, nesli tükenmekte olduğu için kırmızı listeye alınan yaralı Arap Tavşanı tespit etti. Askerler tarafından bulunan tavşan İlçe Orman ve Tarım Müdürlüğü bünyesinde görev yapan veteriner hekime teslim edildi.
2.10.2018 Gündem
Gümüşhane'de görüntülendi... Kırmızı listede yer alıyor
Gümüşhane'de görüntülendi... Kırmızı listede yer alıyor Gümüşhane'de Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ekiplerince, Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliğinin (IUCN) kırmızı listesinde yer alan Arap tavşanı görüntülendi.
19.09.2018 Gündem
Almanlar 'Türk-Yunan savaşını' yazdı: ABD her şeyi yapacak!
Almanlar 'Türk-Yunan savaşını' yazdı: ABD her şeyi yapacak! ABD lideri Biden'a gönderilen skandal mektubu manşetten veren Yunan medyası, Alman yayın organı Deutsche Welle'deki bir yazıyı alıntıladı: "Yunanistan Türkiye'nin en güçlü politik ve askeri hasmı..."
3.02.2023 Dünya
The Economist: Türkiye küçük Yunan adasını ele geçirebilir mi?
The Economist: Türkiye küçük Yunan adasını ele geçirebilir mi? Yunan ana karasına 580 kilometre uzaklıktaki adanın yeni bir parlama noktası olabileceğini kaydeden İngiliz dergisi, "Ancak her şey yolunda değil. Daniolos adlı savaş gemisi adanın etrafında devriye geziyor. Birkaç askeri kamyon limanı gözetliyor" dedi.
16.01.2023 Dünya
Bu ada başka ada
Bu ada başka ada Bugünlerde ada deyince birçok kişinin aklına “Survivor” adası gelse de biz size başka bir adadan bahsedeceğiz. İşte Caravaggio’su, Temel Reis’in köyü, gece hayatı ve yemekleriyle Malta...
24.05.2013 Cumartesi
Datça'da karakulak heyecanı
Datça'da karakulak heyecanı DÜNYADA nesli tükenmekte olan hayvanlar arasında bulunan kedigiller familyasından karakulak (Caracal caracal) Muğla’nın Datça İlçesi’nde görüntülendi...
27.08.2011 Gündem
Datça'da karakulak heyecanı
Datça'da karakulak heyecanı DÜNYADA nesli tükenmekte olan hayvanlar arasında bulunan kedigiller familyasından karakulak (Caracal caracal) Muğla’nın Datça İlçesi’nde görüntülendi...
27.08.2011 Gündem
Safkan Türk ineğinden sonra safkan Türk atı
Safkan Türk ineğinden sonra safkan Türk atı Safkan Türk ineğinden sonra safkan Türk atı
6.02.2000 The Others
Eski eyaletimizden...
Eski eyaletimizden... Eski eyaletimizden...
4.05.1998 Yazarlar

Benzer Haber Etiketleri

Arap Tavşanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.