Aras Kargo kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 2024 Aras Kargo çalışma saatleri
Aras Kargo kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 2024 Aras Kargo çalışma saatleri İnternet alışverişinin daha sık tercih edildiği son günlerde kargo şirketlerinden paket bekleyen vatandaşlar Aras Kargo'nun hangi saatler arasında çalıştığını merak ediyor. Peki, Aras Kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? İşte 2024 Aras Kargo çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
BUGÜN KARGOLAR AÇIK MI, saat kaçta kapanıyor, PTT açık mı? 13 ve 14 Temmuz'da Yurtiçi, MNG, Aras kargo çalışıyor mu, PTT çalışma saatleri neler?
BUGÜN KARGOLAR AÇIK MI, saat kaçta kapanıyor, PTT açık mı? 13 ve 14 Temmuz'da Yurtiçi, MNG, Aras kargo çalışıyor mu, PTT çalışma saatleri neler? Kargolar ve PTT'nin çalışma durumu gündemde merak edilen konular arasında bulunuyor. Kurban Bayramı 9 Temmuz tarihinde başladı. Kargoların bayram sonu çalışıp çalışmadığı araştırılıyor. Peki kargolar ve PTT ne zaman açılacak, kargolar bugün açık mı (Yurtiçi, MNG)?
13.07.2022 Bilgi Rehberi
Kargolar bugün saat kaça kadar açık? Bayramda kargolar çalışacak mı?
Kargolar bugün saat kaça kadar açık? Bayramda kargolar çalışacak mı? Mübarek Kurban Bayramı için geri sayım sürerken kargo şubelerinde işlemleri olan ve kargo bekleyen vatandaşlar kargo şubeleri bugün saat kaça kadar açık ve bayramda kargolar dağıtıma devam edecek mi sorusuna yanıt aramayı sürdürüyor. e-Ticaret sitelerinden yapılan alışveriş oranlarının her geçen gün artmasına ek olarak bayram günlerinde kargo dağıtım hizmetlerinde yoğunluk nedeniyle aksamalar yaşanıyor. Peki Kargolar bugün saat kaça kadar açık olacak, Bayramda kargolar çalışıyor mu?
30.07.2020 Gündem
Aras Kargo çalışma saatleri! 2019 Aras Kargo saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
Aras Kargo çalışma saatleri! 2019 Aras Kargo saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Her ay 12 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet veren, Türkiye'nin en geniş erişim ağına sahip, öncü taşımacılık kuruluşlarından biri olan Aras Kargo'nun çalışma saatleri merak ediliyor. Türkiye'nin en yaygın kargo kuruluşlarından biri olan Aras Kargo haftanın 6 günü çalışıyor. Aras Kargo 08:30/18:00 saatleri arasında hizmet veriyor
27.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri