Artı 60 | Fenerbahçe'den Hulk bombası!
Artı 60 | Fenerbahçe'den Hulk bombası! - Galatasaray, West Ham United'un Burak Yılmaz için yaptığı 10 milyon euro'luk teklifin ardından kararını verdi.  - Beşiktaş'ta üçüncü kaleci konumuna düşmekten rahatsız olan Cenk Gönen'in yeni adresi büyük ihtimalle Galatasaray olacak...  - Transfer şampiyonu Fenerbahçe için Rusya'dan ilginç bir iddia geldi.
16.08.2015 Futbol
Artı 60 | Beşiktaş'a sürpriz isim!
Artı 60 | Beşiktaş'a sürpriz isim! Süper Kupa Galatasaray'ın! Geçtiğimiz sezonu Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray, Türkiye Kupası finalisti Bursaspor ile TFF Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya geldi. Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş’ta Muhammed Besic ismi gündeme geldi. Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe’de Türkiye'den de isimler gündeme gelmeye başladı.
9.08.2015 Futbol
Artı 60 - Ronaldo'dan şok açıklama!
Artı 60 - Ronaldo'dan şok açıklama! Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan takımın temel taşlarından  Angel Di Maria ile Xabi Alonso'nun gönderilme kararlarını onaylamadığını söyledi.    Borussia Dortmund’da Nuri Şahin şoku yaşanıyor.   Alman kulübü, sol dizinden ameliyat olan milli futbolcunun iki ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.   Bir dönem Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan Arthur Zico’nun, yeni durağı belli oldu.
3.09.2014 Futbol
Artı 60 | İbra açıkladı! Bırakıyor
Artı 60 | İbra açıkladı! Bırakıyor - Paris Saint Germain’in İsveçli futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, 2016 yılında futbolu bırakmayı düşündüğünü açıkladı.   - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de oynayan Javi Garcia, Zenit'e transfer oldu.   - Barcelona’da Neymar sevinci yaşanıyor.Genç yıldızın, takımının Pazartesi günü Leon ile oynayacağı hazırlık maçında süre alması bekleniyor.
14.08.2014 Futbol
Artı 60 | Barcelona'dan müthiş teklif
Artı 60 | Barcelona'dan müthiş teklif - Barcelona’nın, Juan Cuadrado için 40 milyon Euro'luk müthiş bir teklifte bulunduğu iddia edildi.   - İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City, transferde hız kesmiyor.   - Manchester United, Angel di Maria için kesenin ağzını açtı.
11.08.2014 Futbol
Artı 60 - Atletico Madrid’de bir ayrılık daha
Artı 60 - Atletico Madrid’de bir ayrılık daha Galatasaray, Sercan Yıldırım'ı Süper Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor'a kiraladı.   Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Hollandalı golcü Klass Jun Huntelaar hakkında flaş bir açıklama geldi.    Bu yaz çok sayıda futbolcusunu başka takımlara gönderen Atletico Madrid'den bir oyuncu daha ayrıldı.
6.08.2014 Futbol
Ünal Aysal'dan transfer açıklaması
Ünal Aysal'dan transfer açıklaması - Galatasaray, Yasin Öztekin transferinde mutlu sona ulaştı.    - Galatasaray başkanı Ünal Aysal transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.   - Transferde harekete geçen Trabzonspor, 4 futbolcuyla anlaşma sağladı.
5.08.2014 Futbol
Artı 60 | Simeone'den Arda yorumu
Artı 60 | Simeone'den Arda yorumu - Manchester United'dan ayrılması gündemde olan Javier Hernandez için iki İtalyan devi yarış halinde.    - Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Manchester United'ın yakın takibinde olan Arda Turan'la ilgili açıklamada bulundu.    - Liverpool Barcelonalı yıldıza kanca attı.
4.08.2014 Futbol
Artı 60 | Lampard İngiltere'ye dönüyor!
Artı 60 | Lampard İngiltere'ye dönüyor! - Ceyhun Gülselam, Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Hannover ile  anlaşma sağladı.   - Chelsea'de uzun yıllar forma giydikten sonra, ABD'nin New York City takımına transfer olan Frank Lampard'a, Mancherster City'nin talip olduğu öğrenildi.   - Fransız basını, Galatasaray'ın Mevlüt Erdinç defterini tamamen kapattığını yazdı.
25.07.2014 Futbol
Artı 60 | Löw için karar verildi
Artı 60 | Löw için karar verildi - Almanya Milli Takımı,  Teknik Direktör Joachim Löw'ün sözleşmesini 2016'ya kadar uzattı.   - Sözleşmesinin bitimiyle birlikte Beşiktaş'tan ayrılan Hugo Almeida, Bundesliga'ya geri dönüyor.   - Barcelona, transfer taarruzuna devam ediyor.Katalan ekip, Valencia'nın 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jeremy Mathieu ile anlaşma sağladı.
23.07.2014 Futbol
Artı 60 | Prandelli takım kaptanını açıkladı
Artı 60 | Prandelli takım kaptanını açıkladı - Galatasaray  teknik direktörü Cesare Prandelli ,takımın yeni kaptanını açıkladı.   - Beşiktaş, aradığı sağ beki İspanya'da buldu.    - Arsenal menajeri Arsene Wenger, Mario Balotelli söylentilerine son noktayı koydu.
22.07.2014 Futbol
Artı 60 - Yılın transferi gerçekleşti
Artı 60 - Yılın transferi gerçekleşti Galatasaray'ın İtalya'nın Cagliari kulübüne kiralık olarak gönderdiği Lucas Ontivero geri dönüyor. Real Madrid, yılın transfer bombasını patlattı.İspanyol devi, Dünya Kupası'na damga vuran James Rodriguez'i kadrosuna kattı. Manchester United, teknik direktör Van Gaal'in de onay verdiği Arturo Vidal transferi için müthiş  bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
21.07.2014 Futbol
Manu çıldırdı ! 70 milyon euro...
Manu çıldırdı ! 70 milyon euro... - Galatasaray’ın Roberto Mancini ile yollarını ayırmasının gözler Mircea Lucescu'ya çevrildi.   - Beşiktaş'ta Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı görevinden istifa etti.   - Manchester United, Paris Saint Germain'in yıldızı Edinson Cavani için büyük bir serveti gözden çıkardı .
11.06.2014 Futbol
Artı 60 | Alves’ten PSG’ye yeşil ışık
Artı 60 | Alves’ten PSG’ye yeşil ışık - Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini'nin takımda kalıp kalmayacağının belirleneceği kritik görüşmeden  "Devam" kararı çıktı.    - Barcelona'nın yıldız futbolcusu Daniel Alves, Paris Saint Germain'e yeşil ışık yaktı.   - Transfere 250 milyon euro bütçe ayıran Manchester United, Suarez, Pogba ve Reus'u transfer etmek için harekete geçti.
10.06.2014 Futbol
Artı 60 | Salih transferi bitti!
Artı 60 | Salih transferi bitti! - İtalya basını, Fenerbahçe ile Roma’nın , Salih Uçan konusunda el sıkıştığını iddia etti.   - Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan defans oyuncusu David Astori’yi Lazio kadrosuna katıyor.     - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Bayer Leverkusen'in Türk asıllı oyuncusu Emre Can ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı.
5.06.2014 Futbol
Artı 60 | Fenerbahçe Beşiktaş'ın yıldızına talip!
Artı 60 | Fenerbahçe Beşiktaş'ın yıldızına talip! - Fenerbahçe, Beşiktaş'ın elinden çıkarmaya hazırlandığı Gökhan Töre ile ilgilendiği öğrenildi.    - Trabzonspor ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek Olcan Adın, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi.   - Bayer Leverkusen'ın genç yıldızı Emre Can, Liverpool'a transfer oldu.
4.06.2014 Futbol
Artı 60 | Milan'dan Galatasaray'a çelme!
Artı 60 | Milan'dan Galatasaray'a çelme! - Galatasaray’ın da gündeminde olan defans oyuncusu Alex’in Milan ile anlaştığını öne sürdü.   - Transfer döneminde 250 milyon Euro’luk bir bütçeye sahip olan Manchester United gözünü Luis Suarez’e dikti.   - Cecs Fabregas'ı Chelsea’ye satmayı planlayan Barcelona yönetimi, Koke'yi kadrosuna katmayı planlıyor.
3.06.2014 Futbol
İlkay Gündoğan'dan transfer açıklaması
İlkay Gündoğan'dan transfer açıklaması - Borussia Dortmund'un Türk yıldızı İlkay Gündoğan, Almanya'nın Kicker dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu.    - Premier Lig ekiplerinin Sunderland, Fenerbahçe’nin yıldız isimlerinin peşini bırakmıyor.   - Kötü bir sezon geçiren Barcelona'da Hollandalı orta saha oyuncusu İbrahim Afellay takımdan ayrılıyor.
2.06.2014 Futbol
Artı 60 - Jimmy Fenerbahçe'yi istiyor...
Artı 60 - Jimmy Fenerbahçe'yi istiyor... Gençlerbirliği forması giyen Jimmy Durmaz, Skorer’e yaptığı özel açıklamada Fenerbahçe’de oynamak istediğini söyledi.    Mevlüt ve Gomis transferlerinde büyük yol kat eden Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor.    Beşiktaş ile son dönemlerde yıldızı barışmayan ve kulüpten ayrılmak için gün sayan Manuel Fernandes, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile anlaştı.
29.05.2014 Futbol
Artı 60 - Gökhan Töre'nin peşini bırakmıyor!
Artı 60 - Gökhan Töre'nin peşini bırakmıyor! - Atletico Madrid ile müthiş bir sezon geçiren  Arda Turan'ın menajeri, yıldız oyuncuya İngiltere'den teklif olduğunu açıkladı.   - Fenerbahçe kulübü  dün yapılan kritik yönetim toplantısında  3 futbolcunun takımdan kesin olarak gönderilmesine karar verdi.   - Galatasaray, sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Gökhan Töre'nin peşini bırakmıyor.
28.05.2014 Futbol
Artı 60 | Barça'dan imza şov!
Artı 60 | Barça'dan imza şov! - Beşiktaş'ın forvet listesinde ilk sırada yer alan Demba Ba'nın durumunun Chelsea'nin yapacağı santrfor transferlerine bağlı olduğu öğrenildi.   - Atletico Madrid'ten Diego Costa’yı karosuna katan Londra ekibi  Lavezzi'yi de transfer ederse Demba Ba'nın gidişine onay verilecek.   - Mustafa Pektemek transferini düşük maliyetle bitirmek isteyen Fenerbahçe , Beşiktaş'a PAOK'ta kiralık oynayan Miroslav Stoch'u önermeyi planlıyor.   - Barcelona, başarılı savunma oyuncusu Gerard Pique ile sözleşme uzattı. Katalan ekibi dış transferde ise Alen Halilovic ile resmi sözleşme imzaladı.
26.05.2014 Futbol
Artı 60 - Hulk bombası!
Artı 60 - Hulk bombası! Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Necati Ateş ile anlaşma sağladı.   Fransa’da Paris Saint Germain’in ardından ligi ikinci sırada tamamlayan ve önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’e katılacak olan Monaco, Hulk’u kadrosuna katmayı planlıyor.   Transfer piyasasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mevlüt Erdinç’in ağabeyi Ramazan Erdinç yaptığı açıklamada milli oyuncuya sadece Türkiye'den değil Avrupa'nın birçok kulübünden teklif geldiğini belirtirken transferin Dünya Kupası sonuna kadar netleşeceğini söyledi
23.05.2014 Futbol
İlkay için müthiş iddia
İlkay için müthiş iddia - Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Bafetimbi Gomis’i kadrosuna katmak için harekete geçti.   - Juventus'un Dortmund forması giyen İlkay Gündoğan ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürüldü.    - Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Caner Erkin ile ilgili yaşanacak gelişme camiada merakla bekleniyor.
22.05.2014 Futbol
Artı 60 | Drogba'nın yeni takımı...
Artı 60 | Drogba'nın yeni takımı... - Fenerbahçe, teknik direktörü Ersun Yanal, Sarı-lacivertli ekip ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.    - Önümüzdeki sezon Galatasaray’dan ayrılması beklenen Didier Drogba’nın futbol hayatına İtalya’da devam edeceği iddia edildi.   - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak üzere olduğu Diego Ribas hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.05.2014 Futbol
Artı 60 | Hakan istediği takımı açıkladı
Artı 60 | Hakan istediği takımı açıkladı - Bu sezon Bundesliga'daki performansıyla takdir toplayan Hakan Çalhanoğlu, Hamburg’tan ayrılmak için izin istiyor.   - Galatasaray ve Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu takımı Shaktar Donetsk'ten ayrılacağı yönündeki haberlere net bir ifade ile nokta koydu.   - Premier Lig'in güçlü ekibi Liverpool, Emre Can transferi için kesenin ağzını açtı.
19.05.2014 Futbol