Aslı Bekiroğlu kimdir, kaç yaşında? Aslı Bekiroğlu biyografisi
Aslı Bekiroğlu kimdir, kaç yaşında? Aslı Bekiroğlu biyografisi Aslı Bekiroğlu kimdir sorusu vatandaşlar tarafından bugünün en fazla aranan konuları arasında yer alıyor. Telefonunun hacklendiği ve çıplak görüntülerinin internete sızdırıldığı Aslı Bekiroğlu cephesinden henüz bir açıklama gelmezken Aslı Bekiroğlu kimdir, kaç yaşında soruları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Son dönemin aranılan ismi Aslı Bekiroğlu hakkında merak edilenler...
1.02.2020 Gündem
Aslı Bekiroğlu kimdir? Kaç yaşında?
Aslı Bekiroğlu kimdir? Kaç yaşında? 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aslı Bekiroğlu, lise eğitimini İtalyan Lisesi'nde tamamlamasının ardından Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazandı ve mezun oldu. Bir zamanlar popüler olan "Vine" isimli sosyal medya platformunda çektiği kısa videolar ile ünlenen Aslı Bekiroğlu, daha sonra rol aldığı dizi projeleriyle adından söz ettirmeye başladı.
18.06.2019 Gündem
Aslı Bekiroğlu kimdir? Hangi dizilerde oynadı?
Aslı Bekiroğlu kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Aslı Bekiroğlu 1997 yılında İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini İtalyan Lisesi'nde tamamlayan Aslı Bekiroğlu, daha sonra Bahçeşehir Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Peki Aslı Bekiroğlu kimdir? Hangi dizilerde oynamıştır?
13.06.2019 Gündem
Aslı Bekiroğlu kimdir?
Aslı Bekiroğlu kimdir? Sosyal medya uygulaması Vine'da çektiği videolarla tanınan ve son olarak oynadığı Jet Sosyete dizisinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aslı Bekiroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
10.12.2018 Gündem