Astı

Astı

Son dakika astı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan astı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan astı haber sayfamızda...

Astı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.759 astı haberi bulunmuştur.
Fransa’nın en prestijli üniversitesinde Filistin’e destek gösterisi
Fransa’nın en prestijli üniversitesinde Filistin’e destek gösterisi Fransa'nın prestijli üniversitelerinden Paris Siyasal Bilimler Enstitüsü’nde Filistin'e destek gösterisi için bir araya gelen öğrenciler, kampüsteki bir binaya girişleri engelleyerek, sivillere yönelik saldırıları protesto etti.
26.04.2024 Haberler
Üniversitelerdeki Gazze protestoları yayılıyor! Fransa'dan öğrencilere sert müdahale
Üniversitelerdeki Gazze protestoları yayılıyor! Fransa'dan öğrencilere sert müdahale Fransa'nın prestijli üniversitelerinden Paris Siyasal Bilimler Enstitüsü’nde Filistin'e destek gösterisi için bir araya gelen öğrenciler, kampüsteki bir binaya girişleri engelleyerek, sivillere yönelik saldırıları protesto etti.
26.04.2024 Dünya
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni Kalyon Holding'in yapımını üstlendiği Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde kendisini ispatlamış bir ülke. Dünyada, Çin'den sonra ikinci konumdayız. İlk 250 firmadan 40'ı Türk şirketi. Romanya'da da son dönemlerde özellikle bunun bir ivme kazandığını görüyoruz. Şu anda 11 bir milyar dolar civarında bir müteahhitlik hacmine ulaşmış durumdayız. Bunun artarak devam etmesini diliyoruz." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Microsoft'un gelir ve karı beklentileri aştı
Microsoft'un gelir ve karı beklentileri aştı Microsoft mali yılının üçüncü çeyreğinde analistlerin tahminlerinin üzerinde kazanç elde etti.
26.04.2024 Uzmanpara
Uçtu uçtu De Bruyne uçtu! Akıllara Van Persie geldi
Uçtu uçtu De Bruyne uçtu! Akıllara Van Persie geldi Premier Lig'de şampiyonluğun favorisi Manchester City, Brighton'a deplasmanda gol yağdırarak gövde gösterisi yaptı. Kevin De Bruyne'nin golü akıllara RVP'yi getirdi.
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki dolar ve altında beklentiler neler? Ekonomist Muhammet Bayram tahminlerini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
BNP Paribas'ın ilk çeyrek karı düştü
BNP Paribas'ın ilk çeyrek karı düştü Euro Bölgesi'nin en büyük bankası BNP Paribas, ilk çeyrekte karında ve gelirinde düşüş bildirdi, ancak açıklanan sonuçlar analist tahminlerini aştı.
25.04.2024 Uzmanpara
Meta'nın gelir ve karı beklentileri aştı
Meta'nın gelir ve karı beklentileri aştı Meta'nın karı ve geliri beklentileri aştı, ancak 2'nci çeyrek tahminleri hayal kırıklığı yarattı.
25.04.2024 Uzmanpara
Toyota'nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı
Toyota'nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı Toyota Motor, 31 Mart'ta sona eren yılda küresel satışlarının ve üretiminin rekor seviyelere ulaştığını söyledi.
25.04.2024 Uzmanpara
Arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı
Arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı Gayrimenkul fiyatlarındaki artış gündemde. Türkiye genelindeki OSB’lerde kira artış oranları yüzde 150’ye yaklaşırken, OSB arazilerin metrekare satış fiyatı ise Boğaz’daki yalıların değerini aştı. Artış hızının en yüksek olduğu bölgelerin başında ise açık ara Marmara geliyor.
25.04.2024 Ekonomi
ABD Adalet Bakanlığı, cinsel taciz kurbanlarına 138,7 milyon dolar ödeyecek
ABD Adalet Bakanlığı, cinsel taciz kurbanlarına 138,7 milyon dolar ödeyecek ABD Adalet Bakanlığı, ulusal jimnastik takımının doktoru Larry Nasser’ın kurbanlarına 138,7 milyon dolar tazminat ödeyecek.
24.04.2024 Dünya
Avustralya'da enflasyon beklentileri aştı
Avustralya'da enflasyon beklentileri aştı Avustralya'da hizmet maliyeti baskılarının inatla yüksek kalması nedeniyle tüketici enflasyonu ilk çeyrekte beklentilerin üzerinde gerçekleşti.
24.04.2024 Uzmanpara
Yer: İstanbul! Kiracısına kızdı, eşyaları balkondan attı
Yer: İstanbul! Kiracısına kızdı, eşyaları balkondan attı İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları 4'üncü kattaki balkondan attı.
23.04.2024 Haberler
Yer: İstanbul! Kiracısına kızdı, eşyaları balkondan attı
Yer: İstanbul! Kiracısına kızdı, eşyaları balkondan attı İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları 4'üncü kattaki balkondan attı.
23.04.2024 Gündem
Büyümede öngörüyü aştı
Büyümede öngörüyü aştı Henkel Grup’un 2023 mali yılındaki satışları 21.514 milyar euro olarak gerçekleşti. Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2023 mali yılında, Yapıştırıcı Teknolojileri İş Birimi’nin satışları 10.790 milyar euro’ya ulaştı ve satışlar organik olarak yüzde 3.2 oranında arttı.
22.04.2024 Ekonomi
İş dünyası Çin’den vize ve uçuş istedi
İş dünyası Çin’den vize ve uçuş istedi İstanbul Okan Üniversitesi Konfüçyus Enstitüsü, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu iş birliğiyle düzenlenen 6. Türkiye - Çin Ekonomik Forumu’nda iş dünyasından katılımcılar vize kolaylığı ve daha fazla uçuş istedi. Forumda Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin şunları söyledi:
22.04.2024 Ekonomi
Akhisarspor, Bölgesel Amatör Lig'e düştü!
Akhisarspor, Bölgesel Amatör Lig'e düştü! Tarihinde Süper Kupa ve Türkiye Kupası şampiyonlukları bulunan Akhisarspor, Bölgesel Amatör Lig'e düştü.
21.04.2024 3.Lig
Galatasaray, Ereğli Belediyespor’u engelini aştı ve liderliğini sürdürdü
Galatasaray, Ereğli Belediyespor’u engelini aştı ve liderliğini sürdürdü Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’'nin 28. haftasında Galatasaray sahasında Ereğli Belediyespor’u 4-2 mağlup etti ve ligde liderliğini sürdürdü.
Muhtardan piknik yasağı! Mahallenin her yerine afiş astı
Muhtardan piknik yasağı! Mahallenin her yerine afiş astı Hatay'ın İskenderun ilçesinde Sarıseki Mahallesi Muhtarı Özcan Kayar, "Mezarlar piknik alanı değildir, mezarlarda dua okunur, mezarlara saygısı olmayanın hiç kimseye saygısı olmaz" mezarlıklarda pikniği yasakladı.
21.04.2024 Gündem
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi Hizmet İhracatçılar Birliği, 19-21 Nisan tarihlerinde Sapanca’da düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
20.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'a teknik direktör değişiklikleri 3 puan getirdi!
Beşiktaş'a teknik direktör değişiklikleri 3 puan getirdi! Beşiktaş, teknik direktör değişimi yaşadıktan sonra çıktığı 5 maçın tamamını kazandı.
19.04.2024 Beşiktaş
Gazze'de can kaybı 34 bini aştı
Gazze'de can kaybı 34 bini aştı İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim'den beri düzenlediği saldırılarda can kaybı en az 34 bin 12’ye, yaralı sayısı ise 76 bin 833’e yükseldi.
19.04.2024 Dünya
Gram altın yeniden rekor kırdı
Gram altın yeniden rekor kırdı İsrail’in İran’a yönelik başlattığı saldırı Orta Doğu’da gerilimi tırmandırdı. Son haftalarda özellikle jeopolitik risklerin tırmanışa geçmesiyle birlikte güvenli liman altına talep artıyor. Altın fiyatları son gelişmeyle birlikte yeniden hareketlendi. İşte detaylar.
19.04.2024 Uzmanpara
'Türkiye ile Mali arasındaki ticaret hacmi 255 milyon doları aştı'
'Türkiye ile Mali arasındaki ticaret hacmi 255 milyon doları aştı' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Türkiye ile Mali arasındaki ticaret hacmi 2023 yılında 255 milyon doları aştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Astı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.