Netflix artık Avrupa dizilerine ağırlık verecek
Netflix artık Avrupa dizilerine ağırlık verecek Netflix dizileri bu yıla damgasını vurdu. Normal şartlar altında "Netflix senin neyine?" diyeceğimiz arkadaşlarımız bile çatır çatır "Abi, bir oturuşta bitirdim X'i" filan demeye başladı. İnsan gerçekten şaşırıyor... Peki yabancı dizi sektörüne damga vuran Netflix'te işler ne durumda?
21.09.2021 Ekran
'La Casa de Papel'in boşluğu dolar mı?
'La Casa de Papel'in boşluğu dolar mı? La Casa de Papel fırtınası yavaş yavaş diniyor derken yeni haberle beraber tekrar gaza gelmiş durumdayız. Müjdeyi veriyorum: La Casa de Papel geri dönüyor. Ama üzücü haber yeni bölümleriyle değil.
24.05.2018 Ekran
Pop Kare: Avrupa yapımı diziler neden bu kadar revaçta? (
Pop Kare: Avrupa yapımı diziler neden bu kadar revaçta? ( La Casa de Papel, Marseille, Suburra, Umbre ve Dark... Son dönemin bu çok konuşulan Avrupa dizilerinin sırrı ne? Mayk ve İhsan, Pop Kare'de bu hafta Netflix'in Avrupa kökenli dizilerini konuşuyor. Tüm dünyada izlenen dizler bunu nasıl başardı? Dark ile La Casa de Papel dizileri neden bu kadar çok sevildi? Bu dizilerde dikkat çeken noktalar ne? Mayk ve İhsan Dark gibi daha evrensel olan mı yoksa Suburra ve Marseille gibi daha yerel dizileri tercih ediyor? Netflix'in Türkiye için çekeceği dizi nasıl olacak? Hepsi ve daha fazlası 24. bölümüyle Pop Kare'de.
23.02.2018 Yaşam
Eurovision'a katılır gibi dizi çekmekten vazgeçelim
Eurovision'a katılır gibi dizi çekmekten vazgeçelim Netflix'in dünyayı her geçen gün daha da kasıp kavurmasının ardından birçok dizi izleyicisi, hayranı olduğu dizilerin haricinde farklı diziler de keşfetmeye başladı bile. Avrupa ve dünyanın geri kalanında yayınlanan dizileri Netflix'te görmeye başladık. Daha da güzeli, Netflix'in ülkeler bazında diziler çekmeye başlamış olması. İtalya'da 'Suburra', Almanya'da 'Dark' bu anlamda o ülkelerdeki ilk örnekler, ilk Netflix yapımı dizileri. Bizim de bir eksiğimiz yok, çün
14.03.2018 Ekran