Bobo Avustralya'yı sallıyor!
Bobo Avustralya'yı sallıyor! Avustralya A-Ligi'nde Central Coast Mariners ve Sydney arasındaki maçı Sydney 3-2 yendi. Maçta eski Beşiktaşlı Bobo attığı 2 gol ile galibiyeti getiren isim oldu...
9.01.2017 Futbol
Bobo Avustralya'yı sallıyor!
Bobo Avustralya'yı sallıyor! Avustralya A-Lig 'inde Sydney'in Brisbane Roar'a 2-0 yendiği maçta eski Kartal Bobo yaptığı asistlerle maçın adamı oldu...
31.12.2016 Futbol
Rakibe kafaya sarı kart!
Rakibe kafaya sarı kart! Avustralya A Lig'de Central Coast Mariners forması giyen Roy O'Donovan, Wellington Phoenix ile oynanan maçta Manny Muscat'a yaşanan pozisyon sonrası kafa attı. O'Donovan bu pozisyon sonrası sarı kartla ucuz kurtardı.
6.01.2016 Futbol
Daha şanslı bir başlangıç olamaz!
Daha şanslı bir başlangıç olamaz! Avustralya A Lig'te Central Coast Mariners forması ile ilk maçında çıkan İrlandalı Roy O'Donovan, Perth Glory karşısında ilk golüne de çok şanslı bir biçimde kaydetti.
14.10.2015 Futbol
Kadın hakemden şok eden karar
Kadın hakemden şok eden karar Avustralya A-Lig'inde Western Sydney Wanderers ve Newcastle Jets arasındaki maça kadın hakemin ofsayt kararı damga vurdu...
21.03.2015 Futbol
Böyle gol kaçırma görülmedi...
Böyle gol kaçırma görülmedi... Avustralya A-Lig'te Adelaide United ve Perth Glory arasındaki maçta Awer Mabil maçın 82'dakikasında öyle bir gol kaçırdı ki resmen imkansızı başardı...
26.10.2014 Futbol
Sydney'den muhteşem gollerle galip!
Sydney'den muhteşem gollerle galip! Avustralya A Lig'de Sydney deplasmanda Brisnane Roar'ı eski Trabzonsporlu Marc Janko ve Milos Dimitrijevic'in golleri ile 2-0 yendi.
24.10.2014 Futbol
Eski Cimbomlu'dan Panenka penaltısı
Eski Cimbomlu'dan Panenka penaltısı 2006-2008 arasında Galatasaray forması giyen Arjantinli ortasaha Marcelo Carrusca, Avustralya A-Lig'de Adelaide United'ın deplasmanda Wellington Phoenix'i 1-0 yendiği maçtaki tek golü harika bir şekilde kaydetti.
31.03.2014 Futbol
Katliam gibi faul!
Katliam gibi faul! Avustralya A-Lig'inde Brisbane Roar ve Melbourne Heart arasında oynanan maçta Besart Berisha'nın kaleciye yaptığı hareket izleyenlerinin bile canını yaktı...
28.03.2014 Futbol
Böyle kaleci varsa gönder kaleye...
Böyle kaleci varsa gönder kaleye... Avustralya A-Lig'te Central Coast Mariners ile Newcastle Jets arasında oynanan maç 40. saniyede gelen sürpriz gol ile başladı. Orta sahadan frikik kullanan Eddy Bosnar direk kaleye gönderidği topta kaleci Birighitti'nin hatası sonrası golü buldu.
15.03.2014 Futbol
Del Piero atmaya devam ediyor!
Del Piero atmaya devam ediyor! Avustralya A-Lig'inde Newcastle Jets ve Sydney arasında oynanan maçta eski Juve'li efsane golcü Del Piero takımı için gollerini atmaya devam ediyor...
22.02.2014 Futbol
Utanç verici! Böyle bir vuruş yok
Utanç verici! Böyle bir vuruş yok Avustralya A Lig'de Perth Glory ile Melbourne Victory arasındaki maçta Melbourne forveti Andrew Nabbout kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çok kötü bir vuruş yaparak topu korner direğine doğru gönderdi.
4.02.2014 Futbol
Kewell bu kez affetmedi
Kewell bu kez affetmedi Avustralya A Lig' de Adelaide United Ve Meblourne Heart arasında oynanan maçta eski G.Saraylı Herry Kewell bu kez penaltıdan affetmedi..
25.01.2014 Futbol
Tüm stat Poznan kutlaması yaptı!
Tüm stat Poznan kutlaması yaptı! Avustralya'nın Western Sydney Wanderers takımı taraftarları Brisbane Roar maçında tüm stat Poznan kutlaması yaptılar.
14.04.2013 Futbol
Takım arkadaşına bayrak direği ile vurdu!
Takım arkadaşına bayrak direği ile vurdu! Avustralya A-Lig'in play-off maçında Melbourne Victory sahasında Perth Glory'i uzatmalarda attığı golle mağlup etti. Archibald Thompson attığı gol sonrası sevincini bayrak direği ile yaşamaya kalkınca takım arkadaşını sakatlıyordu.
6.04.2013 Futbol
Melbourne 'Zafer'e uzatmada ulaştı
Melbourne 'Zafer'e uzatmada ulaştı Avustralya A-Lig'in play-off maçında Melbourne Victory sahasında Perth Glory'i uzatmalarda attığı golle mağlup etti.
6.04.2013 Futbol
Central Coast, Melbourne'ye acımadı!
Central Coast, Melbourne'ye acımadı! Avustralya A-Lig'te 27. hafta mücadelesinde Central Coast Mariners sahasında Melbourne Hearts'ı 2-1 mağlup etti ve normal sezonu 2. sırada tamamladı. Ev sahibi ekibin golleri Daniel McBreen ve Mitchell Duke'den geldi.
30.03.2013 Futbol
Şampiyon Western Sydney!
Şampiyon Western Sydney! Avustralya A-Lig'te 27. hafta mücadelesinde lider Western Sydney Wanderers deplasmanda İngiliz golcü Emile Heskey'in takımı Newcastle Jets'e konuk oldu. Deplasman temsilcisi sahadan Mark Bridge(2) ve Rocky Visconte'nin golleri ile 3-0 galip ayrıldı ve normal sezonu şampiyon olarak tamamladı.
30.03.2013 Futbol