Aydos Ormanı

Aydos Ormanı

Son dakika Aydos Ormanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aydos Ormanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aydos Ormanı haber sayfamızda...

Aydos Ormanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 203 aydos ormanı haberi bulunmuştur.
Aydos ormanındaki yangın ekipler tarafından söndürüldü
Aydos ormanındaki yangın ekipler tarafından söndürüldü İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde orman yangını çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
12.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den İstanbul için yeniden kar alarmı! Bu gece ve yarın sabaha dikkat
Son dakika… Meteoroloji’den İstanbul için yeniden kar alarmı! Bu gece ve yarın sabaha dikkat İstanbul dahil birçok kentte kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji’den İstanbul için bugün ve yarın için yeniden kar alarmı verildi. Öte yandan yarın İstanbul dahil 4 kent için sarı kodlu uyarı yapıldı. Öte yandan Uludağ'da kar kalınlığı 76 santimetreye ulaşırken Çanakkale Valiliği’nden fırtına uyarısı geldi. İşte tüm yurdu esir alan kar, sağanak ve soğuk hava ile ilgili tüm detaylar…
29.01.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul'da kar etkisini artıracak, bu geceye dikkat
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul'da kar etkisini artıracak, bu geceye dikkat Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. İstanbul'un bazı bölgelerinde kar yağışı başladı. Meteoroloji bugün ve yarın için İstanbul’da sarı alarm verdi. İstanbul'un farklı ilçelerinde fırtına, kar, karla karışık yağmur ve sağanak etkisini sürdürecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu tahminleri…
29.01.2024 Gündem
Çok sayıda il için kar alarmı! Meteoroloji yeni raporu yayınladı ve uyardı
Çok sayıda il için kar alarmı! Meteoroloji yeni raporu yayınladı ve uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 12 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşlara yer yer yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden, ulaşımda aksamalar, su baskını, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
12.01.2024 Gündem
İstanbul’da kar yüzünü gösterdi
İstanbul’da kar yüzünü gösterdi İstanbul’da sıcaklık düştü, kentin bazı ilçelerinde karla karışık yağmur etkili oldu. Prof. Dr. Orhan Şen, cuma günü etkili olacak soğuk hava dalgasıyla İstanbul’da kar görüleceğini söyledi.
10.01.2024 Gündem
Aydos ormanında yangın! Havadan karadan müdahale
Aydos ormanında yangın! Havadan karadan müdahale Sultanbeyli Aydos Ormanı'nda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangına havadan helikopterle de destek verildi. Yangın büyümeden kontrol altına alındı. 
19.09.2023 Gündem
Katili 'intihar etti' diyerek olay yerinde ağlamıştı! İstenen ceza belli oldu
Katili 'intihar etti' diyerek olay yerinde ağlamıştı! İstenen ceza belli oldu Kartal Aydos Ormanı'nda 12 Ocak'ta beylik tabancasından çıkan mermiyle hayatını kaybeden polis memuru Osman Yalınkaya'nın (35) ölümüne ilişkin çocukluk arkadaşı ve öğretmen Mahmud Sezgin 'Kasten öldürme' suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sezgin, olay yerinde arkadaşının intihar ettiğini öne sürerek ağlarken kameraya yansımıştı.
15.06.2023 Haberler
Katili 'intihar etti' diyerek olay yerinde ağlamıştı! İstenen ceza belli oldu
Katili 'intihar etti' diyerek olay yerinde ağlamıştı! İstenen ceza belli oldu Kartal Aydos Ormanı'nda 12 Ocak 2021'de beylik tabancasından çıkan mermiyle hayatını kaybeden polis memuru Osman Yalınkaya'nın (35) ölümüne ilişkin çocukluk arkadaşı ve öğretmen Mahmud Sezgin 'Kasten öldürme' suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.  Sezgin, olay yerinde arkadaşının intihar ettiğini öne sürerek ağlarken kameraya yansımıştı.
15.06.2023 Gündem
484 millet bahçesi nefes aldıracak
484 millet bahçesi nefes aldıracak Türkiye genelinde tamamlanan, yapımı devam eden, ihale/projelendirme sürecinde olan 484 millet bahçesi, 73 milyon 304 bin 878 metrekare alanı kapsıyor. İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ise tek başına Türkiye’nin en büyük şehir parkı olacak.
25.04.2023 Ekonomi
İstanbul'a 'Mart Karı' yağdı, Aydos Ormanı beyaza büründü
İstanbul'a 'Mart Karı' yağdı, Aydos Ormanı beyaza büründü Ramazan ayının ilk haftasında İstanbul'a kar yağdı, Aydos Tepesi beyaza büründü. İstanbul'da şehrin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ederken beyaza bürünen Aydos Ormanı havadan görüntülendi.
29.03.2023 Haberler
56 kent için alarm! Sağanak ve kar yağışı uyarıları peş peşe geldi
56 kent için alarm! Sağanak ve kar yağışı uyarıları peş peşe geldi Ülke geneli bugün şiddetli yağışların etkisi altına girdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 56 kent için sarı ve turuncu kodlu uyarı yayınlarken birçok ilde ise kar yağışı etkisini göstermeye başladı.
29.03.2023 Gündem
İstanbul'da yoğun kar alarmı! Yağış başladı, okullar tatil olacak mı?
İstanbul'da yoğun kar alarmı! Yağış başladı, okullar tatil olacak mı? İstanbul başta olmak üzere birçok kent için kar uyarıları peş peşe geliyor. İstanbul için akşam saatlerinde beklenen yoğun kar yağışı Anadolu Yakası'nda giriş yaptı. Günlerce sürecek olan kar ile ilgili tatil haberleri de beraberinde geldi. Bir şehirde okullar yarın da tatil edilirken İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde sömestr tatili uzayacak mı? İşte son durum ve detaylar…
5.02.2023 Haberler
Beklenen kar yağışı Anadolu Yakası’nda başladı
Beklenen kar yağışı Anadolu Yakası’nda başladı İstanbul’da beklenen kar yağışı öğle saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. Kuvvetli kar yağışı nedeniyle, Aydos Tepesi beyaza büründü.
5.02.2023 Haberler
Kartal Aydos Ormanı beyaza büründü
Kartal Aydos Ormanı beyaza büründü İstanbul'da gece saatlerinde aralıklarla yağan kar, sabahın erken saatlerinde de kentin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Kartal Aydos Ormanı kar yağışıyla beyaza büründü.
1.02.2023 Gündem
Birçok kent kar altında! İstanbul için tarih verildi
Birçok kent kar altında! İstanbul için tarih verildi Kurak bir kış yaşayan Türkiye’de ocak ayının son günlerinde düşen kar, yüzleri güldürdü. Kar, İç ve Doğu illerini etkisi altına alırken, Batı bölgelerinde ise yağmur etkili oldu.
30.01.2023 Haberler
Birçok kent kar altında! İstanbul için tarih verildi
Birçok kent kar altında! İstanbul için tarih verildi Kurak bir kış yaşayan Türkiye’de ocak ayının son günlerinde düşen kar, yüzleri güldürdü. Kar, İç ve Doğu illerini etkisi altına alırken, Batı bölgeleri için de uyarı geldi.
30.01.2023 Gündem
İSTANBUL KAR YAĞIŞI: İstanbul'a bugün kar yağacak mı, ne zaman yağacak?
İSTANBUL KAR YAĞIŞI: İstanbul'a bugün kar yağacak mı, ne zaman yağacak? Hava sıcaklığı iyice düştü. İstanbullular ilk kar yağışı için bekleyiş içerisinde... Yüksek kesimlerde ilk kar görünürken "Bugün İstanbul'a kar yağacak mı, ilk kar İstanbul'a ne zaman yağacak?" sorusu peş peşe geliyor. İşte detaylar...
29.01.2023 Bilgi Rehberi
İstanbul'da yüksek kesimlere yılın ilk karı yağdı
İstanbul'da yüksek kesimlere yılın ilk karı yağdı İstanbul'da son günlerde hava sıcaklığının düşmesinin ardından, sabah erken saatlerde Kartal Aydos'ta yılın ilk karı yağmaya başladı. Yağan sulu kar bir süre sonra etkisini kaybetti. Aydos Ormanı'nın yüksek kesimlerinde ağaçların karla kaplandığı görüldü.
29.01.2023 Haberler
Hava durumu raporu güncellendi! İstanbul'a kar yağışı için tarih verildi
Hava durumu raporu güncellendi! İstanbul'a kar yağışı için tarih verildi Tüm yurtta kurak geçen ocak ayının ardından, Meteoroloji'den ve uzmanlardan İstanbul dahil birçok kent için kar uyarısı geldi. Meteoroloji'den alınan bilgilere göre önümüzdeki günlerde kar yağışının şiddetlenmesi bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen ise İstanbul’a kar yağışı için arih verip uyardı. İşte son verilere göre hava durumu...
29.01.2023 Haberler
Aydos ormanında çıkan yangın kontrol altına alındı
Aydos ormanında çıkan yangın kontrol altına alındı Pendik Aydos oramanında yangın çıktı. Ormandaki yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, alevler kısa sürede kontrol altına alındı.
20.11.2022 Gündem
Prof. Dr. Halil İnalcık, ‘İstanbul’un Kapısı’ dediği Aydos Kalesi’nde anıldı
Prof. Dr. Halil İnalcık, ‘İstanbul’un Kapısı’ dediği Aydos Kalesi’nde anıldı 'Tarihçilerin Kutbu' unvanıyla bilinen Prof. Dr. Halil İnalcık vefatının 6’ncı yıl dönümünde 'İstanbul’un Kapısı' olarak tabir ettiği Aydos Kalesi’nde düzenlenen program ile anıldı.
26.07.2022 Gündem
Son dakika: Kar yurdun batısından giriş yaptı! İstanbul için flaş uyarı geldi
Son dakika: Kar yurdun batısından giriş yaptı! İstanbul için flaş uyarı geldi Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı. Yeni raporla beraber yurdun doğusunda etkisini gösteren yağışların batıda da yeniden başlayacağı ortaya çıktı. Öte yandan İstanbul'un yüksek kesimlerinde ve Silivri'de kar yağışı etkili oldu.
3.02.2022 Gündem
İstanbul'un yüksek kesimlerinde kartpostallık görüntüler oluştu
İstanbul'un yüksek kesimlerinde kartpostallık görüntüler oluştu İstanbul'da beklenen kar yağışı öğle saatlerinde başladı. Kartal Aydos Ormanını kaplayan beyaz örtü kartpostallık görüntüler oluşturdu
12.01.2022 Haberler
İstanbul'un yüksek kesimlerinde kartpostallık görüntüler oluştu
İstanbul'un yüksek kesimlerinde kartpostallık görüntüler oluştu İstanbul'da beklenen kar yağışı öğle saatlerinde başladı. Kartal Aydos Ormanını kaplayan beyaz örtü kartpostallık görüntüler oluşturdu
12.01.2022 Gündem
Son dakika... İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı!
Son dakika... İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Gelen bir son dakika haberine göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen kar yağışı başladı. Kartal’ın yüksek kesimleri ve Çatalca' ve Silivri'de kar etkili oldu. Öte yandan Meteoroloji Diyarbakır, Siirt, Batman ve Şırnak illerinde sağanak yağış ve kar uyarısında bulundu.
12.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aydos Ormanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.