Ayı

Ayı

Son dakika ayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ayı haber sayfamızda...

Ayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 67.206 ayı haberi bulunmuştur.
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Haberler
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Gündem
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.
24.04.2024 Haberler
BU YIL ŞEVVAL AYI NE ZAMAN BİTİYOR? 2024 Şevval ayı orucu kaç gün, ne zaman turulur?
BU YIL ŞEVVAL AYI NE ZAMAN BİTİYOR? 2024 Şevval ayı orucu kaç gün, ne zaman turulur? Mübarek Şevval ayı başlangıcı Ramazan Bayramı'na denk gelmişti. Hicri takvime göre yılın 10. ayı olan Şevval'de İslam alemi Şevval orucunu tutuyor. 2024 Şevval ayı ne zaman, hangi gün bitiyor?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok Ukrayna işgalinin yirmi yedinci ayı bugün dolarken, Moskova'da savaşın başından bu yana en üst düzey gözaltı aniden gerçekleşti. Şoygu'nun yardımcısı, Kremlin sözcüsü Peskov'un parti arkadaşı Timur İvanov'un göz kamaştırıcı lüks hayatında yok yok: Albümden Cote d’Azur'daki yaz tatilleri, kiralık yatlar, helikopterler, İstanbul'da doğum günü ve elbette lüks arabalar ve mücevherler çıktı.
24.04.2024 Dünya
NİSAN AYI MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI 2024: TCMB Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Son faiz kararı
NİSAN AYI MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI 2024: TCMB Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Son faiz kararı Merkez Bankası faiz kararı için geri sayım. 2024 Nisan ayı faiz kararının açıklanması için gözler dördüncü Para Politikası Kurulu Toplantısı'ndan çıkacak kararda. Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2024 Merkez Bankası toplantı tarihleri.
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Konut fiyatları şubatta arttı
Konut fiyatları şubatta arttı Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2024 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 2,2 oranında artarak 1216,0 seviyesinde gerçekleşti.
24.04.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası konut fiyatları artış oranını açıkladı
Merkez Bankası konut fiyatları artış oranını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Şubat ayı konut fiyatları artış oranını açıkladı.
24.04.2024 Ekonomi
Güven endeksi hizmet sektöründe azaldı
Güven endeksi hizmet sektöründe azaldı Güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 2,8 azaldı, perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9 arttı, inşaat sektöründe aynı kaldı.
24.04.2024 Ekonomi
Soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor
Soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bereketli Amik Ovası'nda soğan hasadı başladı. Sıcak havada zorlu şartlarda sökülen soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor.
24.04.2024 Ekonomi
BoJ enflasyona odaklanacak
BoJ enflasyona odaklanacak Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) bir sonraki faiz artırımının zamanlamasına ilişkin spekülasyonlar sürerken, bankanın politika yapıcıları perşembe günü başlayacak iki günlük toplantılarında hızla zayıflayan yenin enflasyon üzerindeki etkilerine odaklanacak.
24.04.2024 Uzmanpara
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem!
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem mayıs ayı itibarıyla başlıyor. Buna göre trafik sigortasında aylık artış maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki yeni dönem fiyatları nasıl etkileyecek? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıkladı. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Üsküdar'da 23 Nisan coşkusu! Ceza ve Zeynep Bastık sahne aldı
Üsküdar'da 23 Nisan coşkusu! Ceza ve Zeynep Bastık sahne aldı Üsküdar'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Farklı ülkelerden gelen halk dansları toplulukarı çocuk bayramında buluştu. Gün boyu devam eden etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eşi Dilek Kaya İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş da katıldı.
23.04.2024 Gündem
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru'
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru' Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile berabere kalan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Ankaragücü
EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON GELİŞMELER 2024: Temmuz'da EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI ne kadar olacak? SSK-Bağkur emekli aylığı zam oranı kaç yapılacak? Gözler 6 aylık enflasyonda
EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON GELİŞMELER 2024: Temmuz'da EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI ne kadar olacak? SSK-Bağkur emekli aylığı zam oranı kaç yapılacak? Gözler 6 aylık enflasyonda Emekli maaş zamları, SSK-Bağkur emeklililerinin gündeminde. Ocak ayı düzenlemesi ile en düşük emekli aylığı 7 bin 500 TL olmuştu. Enflasyon verilerine göre Temmuz ayında memur ve emeklilere yeniden artış söz konusu oluyor. Peki, Temmuz ayında emeklilere ne kadar zam yapılacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin Mart ayı sahipleri belli oldu
23.04.2024 Süper Lig
Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı
Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı Kardeşinden aldığı telefonla tüm dünyası adeta yıkıldı. Aile tabletinden çıkan mahrem görüntüleri duyan genç kadın gözyaşlarına boğuldu. Derhal olaya müdahale eden polis, pelüş oyuncaklarının içinden çıkan ve mide bulandıran bir keşif yaptı.
23.04.2024 Dünya
AB ülkelerinde kızamık ve boğmaca vakalarında artış sonrası ECDC'den uyarı
AB ülkelerinde kızamık ve boğmaca vakalarında artış sonrası ECDC'den uyarı ECDC'nin ön verileri, boğmaca vakalarında 2022 ve 2021'e kıyasla 2023 ve 2024'te on kat artış olduğunu gösteriyor.
23.04.2024 Dünya
tcmb.gov.tr 📌 Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, hangi gün, kaç gün kaldı?
tcmb.gov.tr 📌 Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, hangi gün, kaç gün kaldı? Merkez Bankası faiz kararı toplantı tarihi belli oldu. 2024 Nisan ayı için yapılacak olan Merkez Bankası faiz kararı toplantısı için birkaç gün kaldı. Peki Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı toplantısı hangi gün, kaç gün kaldı?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu İkinci el araç fiyatlarıyla ilgili yapılan son araştırmalarda çarpıcı veriler göze çarpmaya devam ediyor. İlk 4 aylık süreçte ikinci elde fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Peki fiyat artışının sebepleri neler? Piyasada en çok talep gören marka ve modeller hangileri? Uzman isim ‘İkinci el avantajlı konuma geçti’ dedi. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Avrupa ‘yandı’
Avrupa ‘yandı’ 2023’te tarihinin en sıcak yılını yaşayan Avrupa’nın en hızlı ısınan risk altındaki kıta olduğu açıklandı.
23.04.2024 Dünya
Yaşasın 23 Nisan!
Yaşasın 23 Nisan! İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin 30 ilçesinde coşkuyla kutluyor. Kültürpark’ta bugün çocuk şenliği düzenlenecek.
22.04.2024 Ege
Çin'in mali gelirleri ilk çeyrekte geriledi
Çin'in mali gelirleri ilk çeyrekte geriledi Çin Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada, Çin'in ilk çeyrekteki mali gelirinin önceki vergi indirimi politikaları da dahil olmak üzere bazı özel faktörlerin etkisiyle bir önceki yıla göre %2,3 düştüğünü söyledi.
22.04.2024 Uzmanpara
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık
Doktorlar Metehan'ı tedavi edemiyor: Adı bilinmeyen bir hastalık Ordu’da yaşayan evli çift, 10 yaşındaki çocukları Metehan’a tam anlamıyla teşhis konulup, tedavi edilmesini istiyor. Serebral palsi hastası olduğu düşünülen çocuk, akranları gibi yürüyüp oynayamadığı gibi şırınga ile özel mama ile besleniyor, sürekli olarak yatakta hareketsiz duruyor.
22.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.