Aykut Cömert dostları tarafından anıldı
Aykut Cömert dostları tarafından anıldı Kariyeri boyunca yurt içi ve yurt dışında pek çok farklı konuda ses getiren sergiler düzenleyen Aykut Cömert’in kaleme alıp çekme şansı bulamadığı senaryolar ve kreatif direktörlüğünü üstlendiği fakat tamamlayamadığı sosyal sorumluluk projesi, 5 yönetmenin yorumuyla hayat buldu.
7.02.2020 Kültür Sanat
Beren Saat'in keyfi yerinde
Beren Saat'in keyfi yerinde Yakın zamanda arkadaşı Aykut Cömert'i kaybeden ve şarkıcı eşi Kenan Doğulu ile boşanma iddialarıyla gündeme gelen Beren Saat tatilde
31.08.2019 Cadde
Beren Saat’in gözyaşları...
Beren Saat’in gözyaşları... Oyuncu Beren Saat, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerini duygulandırdı.
17.08.2019 Cadde
Beren Saat’i sarsan ölüm! Aykut Cömert hayatını kaybetti
Beren Saat’i sarsan ölüm! Aykut Cömert hayatını kaybetti Fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert, bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düştü. Ahu Yağtu ve Melisa Sözen’in ardından Beren Saat de Instagram hesabından yakın arkadaşı için veda mesajı yayımladı.
7.06.2019 Cadde
Ünlülerin doğum günü buluşması
Ünlülerin doğum günü buluşması Sanatı video üzerinden yansıtmaya ve farklı bir tarz yaratmaya çalışan Aykut Cömert’in doğum günü partisi önceki akşam Nişantaşı’nda yapıldı.
4.02.2017 Cadde