Ayşe Ersayın

Ayşe Ersayın

Son dakika Ayşe Ersayın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ayşe Ersayın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ayşe Ersayın haber sayfamızda...

Ayşe Ersayın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 161 ayşe ersayın haberi bulunmuştur.
Ajda Pekkan, ölümünün birinci yılında paylaştı! "Canım..."
Ajda Pekkan, ölümünün birinci yılında paylaştı! "Canım..." Süperstar Ajda Pekkan, geride bıraktığımız yıl hayatını kaybeden yakın arkadaşı yönetmen ve yapımcı Ayşe Ersayın’ın ölüm yıldönümünü sosyal medya hesabından paylaştı.
9.02.2018 Cadde
Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy da barıştı, gözler diğer küs ünlülere çevrildi
Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy da barıştı, gözler diğer küs ünlülere çevrildi Son dönemde barışan Türk ünlüler dikkat çekmeye başladı. Barışan isimlerin büyüklüğü de bu konuda algıda seçicilik yapmamıza neden olmuş olabilir. Önce Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe, şimdi de Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy barıştı. Barışan isimlere baksanıza, nasıl algıda seçicilik yapmayalım ki?
14.03.2018 Kaos
Küslük bitti! Ajda Pekkan...
Küslük bitti! Ajda Pekkan... Bülent Ersoy 2013’te kendisine selam vermeyen Ajda Pekkan için “Hödük ve ucube” demişti. Bu yüzden para cezasına çarptırılmıştı. Grip yüzünden 12 gün hastanede yatan Bülent Ersoy geçen hafta taburcu olmuştu. Ajda Pekkan, çiçek gönderdiği Bülent Ersoy’u telefonla aradı
7.02.2018 Cadde
Ajda Pekkan'dan süper kira
Ajda Pekkan'dan süper kira Ajda Pekkan, üç yıl önce alıp eşyalarını bizzat seçerek dekore ettiği Bahçeköy'deki süper lüks villasını eşyalarıyla kiraya verecek. Ajda'nın yatağında uyanıp küvetinde yıkanarak yaşamanın aylık bedeli ise 25 bin dolar
8.08.2017 Cadde
Nebahat Çehre sunucu oldu
Nebahat Çehre sunucu oldu Yeni bir TV programına başlayan Nebahat Çehre, yönetmen Ayşe Ersayın'ın ölümüyle sarsıldı. Hem kanal hem de yönetmen arayışına giren oyuncu, anlaşma sağlarsa 13 bölüm boyunca ekranda olacak.
10.04.2017 Cadde
Evi yeniliyor!
Evi yeniliyor! Kısa bir süre önce yakın dostu Ayşe Ersayın’ın ölümüyle sarsılan Ajda Pekkan, önceki gün Zorlu AVM’deydi.
10.03.2017 Cadde
Görünmez kaza
Görünmez kaza Ajda Pekkan, önceki akşam arkadaşlarıyla Etiler Günaydın Kebap’taydı. Dostu Ayşe Ersayın’ın vefat etmesinin ardından Bahçeköy’deki evini satmaya hazırlandığı öğrenilen Süperstar’ın keyifsiz hali dikkat çekti.
21.02.2017 Cadde
Ajda Pekkan'dan indirimli villa
Ajda Pekkan'dan indirimli villa 8 Şubat’ta dostu Ayşe Ersayın’ı Bahçeköy’deki villasında kaybeden Ajda Pekkan, evini iyice gözden çıkardı. Süperstar, birkaç yıldır satışta olan 8 milyon 700 bin dolarlık villanın fiyatını 200 bin dolar indirdi.
19.02.2017 Cadde
Ajda Pekkan arkadaşının öldüğü villayı satıyor
Ajda Pekkan arkadaşının öldüğü villayı satıyor Yakın arkadaşı Ayşe Ersayın'ın kendi evinde yaşamını yitirmesinden sonra toparlanamayan Ajda Pekkan, evini satmaya karar verdi.
12.02.2017 Cadde
Ezgi Mola moralsiz ve üzgün!
Ezgi Mola moralsiz ve üzgün! Oyuncu Ezgi Mola, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
11.02.2017 Cadde
Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan'ı ölüm bile barıştıramadı!
Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan'ı ölüm bile barıştıramadı! Geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman usta yönetmen Ayşe Ersayın'ın cenazesinde Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan, yan yana gelmemek için akla karayı seçti.
10.02.2017 Cadde
Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan'ı ölüm bile barıştıramadı!
Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan'ı ölüm bile barıştıramadı! Geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman usta yönetmen Ayşe Ersayın'ın cenazesinde Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan, yan yana gelmemek için akla karayı seçti.
10.02.2017 Cadde
Gözyaşlarıyla uğurlandı
Gözyaşlarıyla uğurlandı Birçok şarkıcının klip yönetmenliğini yapan Ayşe Ersayın, dün son yolcuğuna uğurlandı. Cenazedeki isimler Ersayın için gözyaşlarına hakim olamadı
9.02.2017 Cadde
Ayşe Ersayın son yolculuğuna uğurlandı
Ayşe Ersayın son yolculuğuna uğurlandı Sanatçı Ajda Pekkan’ın evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yapımcı ve yönetmen Ayşe Ersayın, son yolculuğuna uğurlandı. Kadıköy Galip Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Ajda Pekkan ve çok sayıda sanatçı katıldı.
9.02.2017 Cadde
Ayşe Ersayın son yolculuğuna uğurlandı
Ayşe Ersayın son yolculuğuna uğurlandı Sanatçı Ajda Pekkan’ın evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yapımcı ve yönetmen Ayşe Ersayın, son yolculuğuna uğurlandı. Kadıköy Galip Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Ajda Pekkan ve çok sayıda sanatçı katıldı.
9.02.2017 Cadde
Ersayın yasa boğdu
Ersayın yasa boğdu Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Seda Sayan ve Emel Sayın gibi onlarca ismin klip yönetmenliğini yapan Ayşe Ersayın, hayatını kaybetti.
8.02.2017 Cadde
Ayşe Ersayın hayatını kaybetti
Ayşe Ersayın hayatını kaybetti Ünlü yönetmen Ayşe Ersayın'dan gelen acı haber sevenlerini üzdü. Ersayın, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Ayşe Ersayın'ın Mart ayında kalp kapakçıklarından olacağı ameliyat öncesi yakın dostu Ajda Pekkan'ın evinde kaldığı öğrenildi.
8.02.2017 Cadde
Ajda Pekkan kimdir?
Ajda Pekkan kimdir? Geçtiğimiz günlerde Harbiye Cemil Topuz Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirdiği muhteşem performans ile dikkatleri üzerine çeken Ajda Pekkan kimdir? Yıllardır Türkiye'nin önde gelen ses sanatçılarından olan Ajda Pekkan kaç yaşındadır? İşte merak edilen detaylar ile Ajda Pekkan...
24.08.2016 Gündem
Motorcu Ajda
Motorcu Ajda Süperstar Ajda Pekkan’ın ‘Yakarım Canını’ isimli yeni şarkısının klibi ekranlarda yayınlanmaya başladı.
15.06.2015 Cadde
Gelin ve kaynanalar Seda’yla yarışacak
Gelin ve kaynanalar Seda’yla yarışacak Sabah kuşağındaki kadın programlarıyla reytingleri altüst eden Seda Sayan, bu kez gelin ve kaynanaları yarıştıracak. Sayan sunacağı yarışma için Kanal D kanalıyla 600 bin liraya anlaştı
5.11.2013 Cadde
Klip kıyafetleri kendi kreasyonu
Klip kıyafetleri kendi kreasyonu AJDA Pekkan, son albümü “Aynen Öyle”nin ikinci klibini, sözü ve müziği Şehrazat’ a ait olan “Flu Gibi” isimli şarkısına çekti.
16.11.2008 Cadde
Yılbaşına hesaplı seçenekler
Yılbaşına hesaplı seçenekler Pazartesi gecesi yeni bir yıla giriyoruz...
29.12.2007 Cadde
İtalya'nın iyisi: L'Altra Risacca
İtalya'nın iyisi: L'Altra Risacca Maslak'taki Sheraton Otel'in altındaki L'Altra Risacca adlı İtalyan lokantasına geçenlerde bu köşede şöyle bir değindim...
5.12.2007 Cadde
Boğaz'a karşı AL JAMAL
Boğaz'a karşı AL JAMAL Al Jamal, Boğaz manzaralı yeni adresine, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nun dibine taşındı...
10.10.2007 Cadde
Banlieue Gold'da müzikli geceler
Banlieue Gold'da müzikli geceler Bir kereye mahsus olarak İtalyan yemekleri ve şarapları sunulacak...
11.07.2007 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Ersayın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.